noxious Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 az мноо си се кефя на моите ADIO не са мръднали само дето малко светли ги зех и ми се налада да ги пера иначе като модел рулират Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRI0uSss Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 zemi si ot 18g ili ot skateshopa Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Лице,вземи смени дилъра,сеш' ли се,че темата е пусната миналата година по това време.Вземи си купи АдиБас и радвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 аз сега съм с кецове глобе-145 лв от 18g-shop...много са хубави а и са едни от новите модели! бтв:откаде мога да си зема кецове "ADIDAS" тарсих но не намерих,ако някои знае откаде да казва(магазин в пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Има огромен магазин на Адидас на центъра,има още един магазин на Адидас до хотел Санкт Петербург Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 18, 2006 Share Posted April 18, 2006 НА мен лично в адибаса кецовете не ми харесват вообще..преди 2-3 дена ходех да ги видя..що и аз трябва да си купувами 666 поста- Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRI0uSss Posted May 2, 2006 Share Posted May 2, 2006 ми аз иам на глобе кецоже4ени сас 4ержено и отзад е с конци ръкописни изписано глобе мн са яки 120 кинта са от 18г ама ся маъ те имат намаление стот са стар модел от преди 3 месеца някаде нз тряа да прожери6 и да си хреса6 някжи дет наистина та кефат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emsi Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 От каде да си намеря готини връзки за кецове ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Няма по здрави от мания - по скоро подметката ша се изтърка до дупка от ходене отколкото да се скъсат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Няма по здрави от мания - по скоро подметката ша се изтърка до дупка от ходене отколкото да се скъсат... нещо такова се получи при мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 На Мания им е най-гадно точно подметката.Колкото и Мании да съм имал до сега карам около 1 месец с тях и вече отдолу ми се показва чорапа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 прав си,и аз имам Мания и се цепят около пръстите,но най съм доволен от онези платняните Мат Стар,вярно,грозни са,но ми скриха шапката издържаха повече от половин година на редовен крос,ходене на фитнес,бягане на пътека и тежка физическа работа с много километри ходене на ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 13, 2007 Share Posted May 13, 2007 вече карам половин година с едни булдозер.Играл съм футбол,хек,бягал съм по сякав терен,до половината са влизали в локви и са още в перфектно състояние.Много съм доволен от тях.Струван 46 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 аз ходих 4 месеца с едни на Runners мн са хубави но един тъпак ми ги скъса мн жестоко Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 2 чифта на globe съм сменил, първия е на 2-3 лета горкият обаче за дворни и полеви условия върши много прекрасна ралта! иначе ся съм обадил адидаски и бях мн доволен до преди 2 седмици като им видях сметката на сгъвката точно.. ся се търси ново попълнение - конвърс или пак адидаски. колкото до глобе, адио и т.н. - прекрасни обувки, удобни, айляк, обаче един голям недостатък - както всички кецове и те се порят точно на свивката, особено кожените.. Взимайте, няя да сгрешите, но просто клякайте по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 аз карам с Globe CT4 про модел зех ги за 50 намалени вече почти една година подметките са малко изтъркани ама обувките са бетон да чукна на дърво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 аз съм с един converse от януари не са мръднали Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Ся има намаление в магазина до godzilata кецове марка Bronotti Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimka Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Adio са едни от най-добрите според мен нося ги вече 2 години и не са мръднали а съм минала през доста марки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Да наистина са яки ама мноо пари бе мамка му.Наще нещат да ми дадат 100 кинта за обувки.Викам му на баща ми:Тате дай ми пари за обувки верно че са 100 лева ама ще ги нося 2 години без да мръднат.. А бащата вика:100 ЛЕВА ЗА ОБУВКИ!!!Ти вред ли си бе аз хода с обувки за 25 лева ти за 100 искаш. И така от 2 години си карам с разни Runners i Buldozer Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimka Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 В България качват цената в най-добрия случай 2но... ако сте разглеждали сайтове от който може да си поръчаш кецове ще видите че те са по 50-60$ тва е далеч от 150 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Виж сеа сериозно много ми се иска да нося маркови кецове но наще няма да ми дадат 60 ЛЕВА камо ли 60$.Виж една тениска Адио, Ванс, Анимал многа да си позволя щото са по 20 лева.Но кецовете просто са твърде солени и затова ще си карам на български...Докато почна работа и си зема маркови със заплатата Link to comment Share on other sites More sharing options...
slimka Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 Аз не ти казвам какви кецове да носиш просто отбелязвам какво се случва:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted August 5, 2007 Share Posted August 5, 2007 А пък аз трябваше да си излея мъката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.