Dido`87 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Значи закупих си декодер Creative DDTS-100 и системка Luxeon LogicFox T5.1. Идеята ми беше, понеже системата е аналогова, с декодера да я свържа към DVD-то (Само да отбележа че без декодер-а на системата всичко си и бачка 100%). Значи от DVD-то към декодера с оптичен кабел и от декодера към системата с жакове и чинчове. Всичко си го направих както си му е реда, обаче нямам бас/subwoofer. А на декодер-а ми на Audio Outputs има: "FRONT", "REAR" и "CENTER/SUBWOOFER/REAR CENTER". Първата "дупка" - FRONT си я свързах със предните две колонки (бачка). Втората съответно със задните (бачка си). От третата би трябвало да излиза сигнала за subwoofer-a и center-a (и rear center който не играе при 5.1). И точно там има нужда от един специален жак дето от другата страна е с три чинча. Намерих си такъв кабел с тоя специалния жак, свързах го, обаче от трите чинча, само от единия "тече" сигнал - този за center-а. Демек, subwoofer няма! Даже върнах декодер-а и им казах че не му бачка subwoofer-a, от магазина го пращаха в Софиа и къде ли не, от там го върнали щото бачкал... Абе общо взето нещо при мен не е наред, но какво?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Според мен тази тема ще се повтори още безброй пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Според мен тази тема ще се повтори още безброй пъти. <{POST_SNAPBACK}> Да ! Пич разтарси се във форума гледал съм поне 2 същи теми!!! Аз реших проблема със разменяне на кабелите при тонколоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Да ! Пич разтарси се във форума гледал съм поне 2 същи теми!!! Аз реших проблема със разменяне на кабелите при тонколоните. <{POST_SNAPBACK}> Кои са тея кабели при тонколоните по-точно и как ги размени, щото аз съм пробвал сиурно всички възможни комбинации. И BTW не видях подобна тема Няма подобна на тази тема.... А ти как ги размени тея кабели?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Първо гледаш тука: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=17487&st=40 защото ако си забелязал добре цветът на жака на бластерите(Creative)и на декодера който имаш са еднакви(оранжеви) и точно този "създава" проблема.Защо се получава така няма да коментирам защото ще е излишно да "поучавам" точно фирма като "Creative" или някои други.Така ,че разгледай внимателно обясненията и съм сигурен ,че ще си решиш "проблема". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Ама неее. С тоя кабел дето използвам на оранжевия куплунг на декодера съм вадил и бас и център от SB Live! с включен Bass Redirection. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.