zlobil Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 zna4i vaprosa mi e imali takava programa s koqto 1 film da si go naprava na primerno 5-6-7-30 4asti ?? i kak se kazva po vazmojnost da e nqkva lesna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 VirtualDub е такава програма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 are we mom4eta ne moje da ne znaete nqkva takava programa trqbva mi ne6to primerno prava si go da mi razdeli filma na 4-5 4asti po 10-20min a na virtual dub-a ne moa da namera ot kade se pravi tva Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Отваряш файла, после маркираш първата част (отиваш на фрейма, който искаш да е начало на селекцията, натискаш Home, отиваш на крайния фейм, натискаш End). После Save As AVI , и повтаряш това за всички части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Izpolzvai MOVIE MARKER na WINXP shte ti svarshi 4udesna rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 mersi namerix si programa a s toq windows movie maker mi razdelq filan a 300 4asti po 10 sec ne mojax da namera ot kade da si prava po kolko da sa mi dalgi 4astite ama tova ve4e nqma zna4enie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.