Jump to content
BulForum.com

БТК вдига цените шоково от април

exo

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply
Аналоговите абонати няма да заплащат първоначална цена за успешно обаждане.

И колко си мислиш че са абонатите на аналогова централа все още? Хах...

Писна ми от БТК. Монополистите си правят винаги каквото си поискат. Вече ще използвам само мобилния или skype защото е по-евтино.Между другото не са малко хората, които са аналогови абонати все още.

Тази масирана рекламна кампания по телевизията струва пари :angry1

Така са решили да ги избиват... От нас! :angry:

БТК... :blowup: За тебе е!!!

кво ви интересува БТК, всички тука имате интернет и GSM, аз по толефона се обаждам само на роднини дето не могат да боравят с подобни чудеса на техниката. цените няма да станат по-високи от мобилните, а единствените прецакани ще са по-бедните дето нямат GSM  и интернет. за фирмите обаче незнам, там кофти ще им влезне също.

съгласен съм  :D

• 2 weeks later...

Естествено! Само гледайте пък за тази година колко ще са приходите. Те да направят по левче на минута и после супер гордо да кажат, че имат приходи...незнам си колко.

Съвсем скоро ще има едно голямо :hump: за "ЛЮБО!"

БТК ...не е за мен. :angry:

Тия некъдърници от БТК могат да ми лапат х**!!! :sayjin Съгласен съм, че съвсем скоро ще е по-изгодно да се говори по SKYPE и по GSM отколкото по миризливите телефони на БТК!!! :angry1 Тия малоумници да си вдигат парцалите и високите цени и да ходят да обират американците а не нас БЪЛГАРИТЕ дето се чудем как да вържем двата края!!! :pirate

бтк е ннай-мошенническата компания в българия. от всякъде гледат да набарат нещо и се получава защото са монополисти.

Знаете ли как ни наричат нас българите шефовете на големите компании, които имат бизнес в българия? "YESMEN"-и ,т.е. хора които се съгласяват с всичко!

--Ще ви вдигнем тока с 30%!

--О yes, no problem!

---Ще плащате най-скъпия ток в света , отнесен към средната за страната заплата!!!

--О yes, no problem!

--Ще плащате и винетки и толтакси ,както никъде другаде по света!

--О yes, no problem!

---Ще ви дигнем телефоните с 70%!

--О yes, no problem!

---Докога уважаеми сънародници?Сега ще ни накарат да си санираме и жилищата

като стой та гледай и то за 7000 евро, при положение че за тези пари можеш да си купиш чисто ново санирано жилище.

Някоя партия или синдикат да е вдигнал стачка за това , че половината ни заплата отива в джобовете на монополистите от НЕК , БТК, GSM, да изброявам ли?

Знаете ли колко струва литър бензин в щатите? ОКОЛО 4 ПЪТИ ПО ЕВТИНО ОТКОЛКОТО В БЪЛГАРИЯ

Защо България е една от последните държави в европа в които няма омбудсмам?

Това разбира се е друга тема..

Но аз повече няма да мълча................

.......Но аз повече няма да мълча................

Дано всички да спрат да мълчат и да им покажем,че не сме безропотни овце. Колко години вече все се надявам да покажем характер,но...уви !

Ами сигурно не показваме характер просто защото нямаме такъв. Как да им покажем, че не сме безропотни овце, след като сме ?

Знаете ли какво е омбудсман?Ами прочетете!Ако не ви се чете това е обществен защитник, нещо като слуга на народа, институционализиран вуйчо владика(не ми се

пишат кавички извинете).Институция, която е измислена в Швеция от която имаме горчиви спомени, през 18 век, ходатай на обикновенните хора пред краля,институцията се развива и съществува в почти всички страни в света с

изключение на България и още две страни в европа, защото задава неудобни

въпроси. Защото това не е политик! И не е подчинен на никоя власт.Това е всеуважавана личност, често вписвана в конституцията дори, за да е напълно независима....Даже в Албания има, не ги ли е срам така наречените депутати...

Не ми се пише повече... :angry1

Aйде стига сте плакали всички тука. Нали пуснаха безплатни импулси за събота и неделя и по празници. Чакам само да дойде събота да мога да набутам малко БТК-то :devil . Аз не бързам. Имам разговори за около час, час и половина. Пък и не съм само аз в апартамента.

От около 4 години нямам домашен и няма и да си пусна тва наистина си е пълна простащина и оберджииство.. :angry1 За тва секи от фамилията си има GSM-че и тва е... Вярно е че и те са скъпи но поне могат да те намерят навсякъде ;)

• 1 year later...

Аз хубаво бях спрял телефона, а нещо за увеличаване на цената на абонаментните тарифи?

До когато не се откажем...Бал сам го и телефона,аз имам 3 лв разговор,другото са ДДС-та и такси и чудосии.

i az sum taka mai nqma nujda ve4e ot btk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...