HEMO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Тази новина надали ще зарадва някой,ето едно решение на въпроса Olympia: Skype и DECT телефон в една слушалка... Комбинацията е превъзходна, това е новото добро решение за домашен телефон! Тези дни компанията Square7 пусна първия си DECT телефон, разполагащ с известната програма Skype за евтини VoIP разговори. За да "подкарате" този телефон не са ви необходими много познания - свързвате Olympia към PC-то чрез USB кабел, свързвате се с телефонната мрежа чрез RJ-11 и готово! Толкова е лесно. Първото, което ще ви посрещне е големият осветен в зелено LCD дисплей показващ кои от вашите Skype контакти са online. За да започнете да говорите единствената стъпка, която трябва да направите е да натиснете един от зелените бутони. Ако пък някои от приятелите Ви не разполагат със програмата за VoIP разговори, просто трябва да натиснете другия зелен бутон от гумената клавиатура, за да преминете на обикновения телефон. Телефонът Olympia в момента се радва на голямо търсене на британските пазари. Цената му е около 50 паунда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Olympia e чудесно решение - има ли го някъде в продажба в България? Смятам, че мнозинството от оплакващите се все пак няма да си спрат БТК телефона, защото това е най-евтиното решение все още (като изключим Skype) за разговори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Абе аз много много н разбирам, та...ква е тая такса "успешно свързване"? Тва значи ли че дори и отсреща да не ми вдигнат (примерно да няма никой вкъщи от отсрещната страна), а само да си звъни, щото съм се свързал да ми резне 13-14 стотинки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ами нали отиваме към Европа там няма нищо безплатно! навсякъде домашните телефони се таксуват като мобилните! Взеха ни безплатното образование, безплатното здравеопазване - един домашен телефон ли няма да ни вземат Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Абе аз много много н разбирам, та...ква е тая такса "успешно свързване"? Тва значи ли че дори и отсреща да не ми вдигнат (примерно да няма никой вкъщи от отсрещната страна), а само да си звъни, щото съм се свързал да ми резне 13-14 стотинки? <{POST_SNAPBACK}> Това не влиза в графа "успешно". Успешно е ако ти вдигне някой. Нещо като задължително таксуване на първите 15 или 30 секунди от разговора като ползвате GSM... Но не съм чул някой да е против това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 те ако продължът така да вдигат цените няма да истанат хора сигорно ! то по - добре да си купиш стар телефон и да го оставиш вкъщи и да го вкараш в СЕМЕЙСТВО или ПРИЯТЕЛИ (тарифа по евтино излиза и то много по евтино) и ако ти потрябва някой който си е вкъщи звинкаш на него ! това според мене е по добре от колкото да имаш вече бомашен телефон ! то само таксата и супер много ! за тфа и татко мисли да се отказва от БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Не ми се вярва да се откажем, но е напълно възможно да преминем на тарифа само приемане на обаждания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nerazur Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 awe kvo ste mi se zabobotili zemete si kupete po edin pc i si prekaraite net az davam po 18 leva na mesec i sa pukam da govora po skype i to ne samo v bg ami po cql svqt ami ai kaite mi de kato ste tolkova prosti davaite po 30lv minimum za tel, a az she si gledam bezplatno filmi she si slusham muzika she si igraa na igri she si kachvam melodii na gsmcheto ...... A vie moje da mi se obadite na domashniq koito e 839092 ako vi se nabutva qko XAXAXAXA uspeh na sichki i da imate parichki xXAXAXAXA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 E sq falirax! Az kakto sam sviknal da govorq po 2 4asa... e*ba my m**kata Of po4vam samo ot gsm-a. Kvo da se pravi.. vlizame v evropa i vsi4ko poskapva Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Правите си базик, но сигурно знаете, че цените на телекомуникацийте у нас надхвърлят тези в Европа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 awe kvo ste mi se zabobotili zemete si kupete po edin pc i si prekaraite net az davam po 18 leva na mesec i sa pukam da govora po skype i to ne samo v bg ami po cql svqt ami ai kaite mi de kato ste tolkova prosti davaite po 30lv minimum za tel, a az she si gledam bezplatno filmi she si slusham muzika she si igraa na igri she si kachvam melodii na gsmcheto ...... A vie moje da mi se obadite na domashniq koito e 839092 ako vi se nabutva qko XAXAXAXA uspeh na sichki i da imate parichki xXAXAXAXA <{POST_SNAPBACK}> Пич, ти си единствения тук, който има интернет да ти кажа ) Съвземи се, бе самохвалко Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ей от къде се прекарва тоя net? Сега си строя апартамент и ако трябва да пусна тръба и за него. А тоя Skype в Метро има ли го? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulsinea Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 А тоя Skype в Метро има ли го? <{POST_SNAPBACK}> Бая ще се озориш, за да го намериш в Метро, но на www.skype.com ще имаш голям успех!Дерзай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Нета е хубаво нещо, но що не обясниш как се бачка на PC и Internet на родителите ми чиято възраст е над 65 години ??? Те не могат още да се оправят с вече година и половина GSM-а дето им подарих, който е с голям дисплеи и е на кирилица ! Айде слезте на земята де ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 http://boriana.cult.bg/btk.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Със задоволство искам да пратя много поздрави от Сандокан на БТК. От 4-5 месеца съм на 3,6 лв. с ДДС такса и съм особено радостен от факта, защото повече от 3,7 (незадруго, а защото редовно ми начисляват лихви, но живи и здрави да са) лв. месечно не съм плащал оттогава. Просто изцяло съм минал на GSM и съм повече от доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Az domashen telefon ne znam kakvo e ot mnogo vreme.Hmm ta tq taksata mu e po skapa ot kolkoto na gsm-a mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Sled toka i telefona uvelichavat,opitvat se da vzemat na bedniqt balgarin i poslednata riza.Sega i ne mojem da govorim,prez zimata ne mojem da se toplim.Tova uvelichenie e napalno bezsmisleno,ne moje prez 2-3 meseca da vdigat telefonite da namalqvat bezplatnite impulsi,a pak g-n Koburgotski da se opitva da mi obqsni kak jiveem vse po-dobre i po-dobre.Gluposti!!!I tezi sa golemi mizernici kato drugite.Aman ot "maskari".Da se maha...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ако промяната в цените не засегне цените на OPENPHONE, аз се чудя ЗАЩО НЕ ГО ИЗПОЛЗВАТЕ. Ако и там има промяна .....КОФТИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavar Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 БТК са бита карта!Колкото повече хора осъзнаят ползата от интернет толкова по добре.Решението е просто да си заменим телефоните със програмата Skype naprimer i da goworim bezplatno kolkoto si iskame a БТК маЙка им алчна крайно време е да лапнат средният! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ако промяната в цените не засегне цените на OPENPHONE, аз се чудя ЗАЩО НЕ ГО ИЗПОЛЗВАТЕ. Ако и там има промяна .....КОФТИ! <{POST_SNAPBACK}> Що е туй ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 БТК да го д*ха Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 БТК са бита карта!Колкото повече хора осъзнаят ползата от интернет толкова по добре.Решението е просто да си заменим телефоните със програмата Skype naprimer i da goworim bezplatno kolkoto si iskame a БТК маЙка им алчна крайно време е да лапнат средният! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 БТК са бита карта!Колкото повече хора осъзнаят ползата от интернет толкова по добре.Решението е просто да си заменим телефоните със програмата Skype naprimer i da goworim bezplatno kolkoto si iskame a БТК маЙка им алчна крайно време е да лапнат средният! <{POST_SNAPBACK}> Последните 2 месеца имам по 7 импулса!!!! Просто си ползвам ICQ (Miranda) и Skype... БТК да барат мекия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 кво ви интересува БТК, всички тука имате интернет и GSM, аз по толефона се обаждам само на роднини дето не могат да боравят с подобни чудеса на техниката. цените няма да станат по-високи от мобилните, а единствените прецакани ще са по-бедните дето нямат GSM и интернет. за фирмите обаче незнам, там кофти ще им влезне също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.