NightKiller Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Zdrasti kak ste?Zna4i tursq si edna programa koqto kat i "dade6" dadena melodia mp3 da ti kazva izpalnitelq ili grupata koq godina e abe ob6to vzetio da ti dava informatsiq za tazi mp3-oika P.S. Ako ima takava tema sujelqvam ama az ne namerih takava Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Мисля, че такива програми не съществуват! Говоря на база алгоритмичните си знания и това какво представлява mp3. Дори и да има вероятността за грешка би била много голяма. ПП Освен това 100% работата ще ползва интернет база данни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Na men mi bqha kazvali 4e ima takava programa koqto ti kazva za mp3-oikata malko povi4e info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Може да е програма, която чете ID3 тага в MP3-ката, но то пък веки може да го види с Alt+3 в Winamp-а. Малко трудно ми се струва да дадеи MP3-ка, която програмата ще обърне в MID примерно и после ще търси същата мелодия в нета и ще каже кой я изпълнява. Не знам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Наистина ако става въпрос за ID3 tag-а всяка плейваща програма го чете.....дори и аз съм писал четачка за ид3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Naistina moje oniq pi4 da e govoril za ID3-tag ama....neznam kaza 4e e vijdal takava programa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Чувал съм че в чужбина имало разработена такава система - обаждаш се на автоматизирана система по джиесема и поднасяш телефона към музиката, в клуб, ресторант или въобще някаква музика, и системата анализира в база данни по специални акустични алгоритми и връща в SMS с голяма вероятност име/изпълнител. В България досещайте се, няма такова нещо, ако имаше, рекламата му щеше да е страшна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Xe-xei tva 6te e qko ne go bqh 4uval ima mnogo zarebeni par4eta v diskotekite det iskam da i znam imenata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Чувал съм че в чужбина имало разработена такава система - обаждаш се на автоматизирана система по джиесема и поднасяш телефона към музиката, в клуб, ресторант или въобще някаква музика, и системата анализира в база данни по специални акустични алгоритми и връща в SMS с голяма вероятност име/изпълнител.В България досещайте се, няма такова нещо, ако имаше, рекламата му щеше да е страшна. <{POST_SNAPBACK}> Хехе щом е за пари, Мтел ще го внедрят, вервай ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.