Jump to content
BulForum.com

Help Me ! Trqbva Mi Couter-Strike 1.1.0.9

OneBoy

Recommended Posts

Hora pomognete as sum su6tia s demotata na CS-a. Namerih si programa ama sega mi trqbva CS po starata versiq 1.1.0.9 ako moje nqkoi da mi q uploadne tova 6te e vurha :) i 6te go po4eroq :PpPpP ! 10x predvaritelno :)

namerih nachin za convert,no stignah do zakliuchenieto che niama direkten takav/ne mojesh direktno da convertnesh *.dem kym *.avi/.

Nachina,za koito razbrah e slednia:

-puskash si demoto i pishesh v consolata slednoto - startmovie <ime.div> <kachestvo na zapisa>

-zapochvash da gledash detoto i si smeniash kamerite kakto iskash da ti izleze na nego

-kogato momenta koito iskash da se zapishe svarshi pishesh v console -to endmovie

-startirash parvata ot nujnite programi ( VideoMach , niama znachenie koia versia e tia) i otvariash vsichki novosazdadeni BMP files vav half-life direktoriata ti ( vseki frame ot zapisa e presyzdaden kato Bmp file ).Goleminata im e ot 1 do 3 mb v zavisimost ot kachestvoto,koeto si izbral.I taka...sas Video Mach otvariash vsichki bmp-ta i zapochvash da si gi obrabotvash po svoi vkus chrez programata.Kogato svarshish si ima buton , s koito direktno stava converta i si izbirash saotvetnoto novo razshirenie .

za tezi operacii sa ti nujni ogromno kolichestvo ot svobodno hdd miasto.za filmche s kachestvo 61fps dalgo 3 minuti sa neobhodimi 120 mb miasto za bmp-tata i otdelno kam 20 za novoto avi..

P.S

preporachitelno e da imash mnogo ram i mnogo barz hdd , uspeh

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...