Dunc Posted July 14, 2011 Share Posted July 14, 2011 Някой може ли да даде мнение за нощния плаж на 9-ти километър? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ето ви начин за по-евтин вход и храна в АКВАЛЕНД ---- > http://www.promoland.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 на 9я е УЖАСНО има комари като врабчета никви препарати не помагат , водата е с неопределим цвят и е пълно със селяци идващи направо от нивата - аз стоях 10тина минути Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А някъде другаде има ли нощен плаж ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcuser Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Нощен плаж има още и в Аква парк - хотел Санкт Петербург. Може да погледнете повечето плажове в Пловдив тук: плажове Пловдив приятно къпане Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Чух, че някакъв чревен вирус морял много хора по басейните и инфекциозното било пално. Стигало се често и до болница... Някой нещо? Че мисля днес да ходя на плаж малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Чух, че някакъв чревен вирус морял много хора по басейните и инфекциозното било пално. Стигало се често и до болница... Някой нещо? Че мисля днес да ходя на плаж малко... Да, има наистина такъв вирус - пикаеш през задника и повръщаш като шадраван, дори току-що изпитата вода, отшумява за около 3-4 дена. Обаче съвсем не е задължително да го барнеш от плаж, достатъчно е да се навреш в някоя тълпа. Аз го пипнах дори без да съм бил на плаж или да съм се мешал с повече народ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reno Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Да упна темата..... В нептуна колко пари е входа + водата как е тама че искам тази седмица да отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Редовно ходя, дори преди малко се върнах от там. Входът е шест кинта, водата е идеална (чиста и топла във всичките басейни), а мангалите се довличат след ~ 17:00. Link to comment Share on other sites More sharing options...
da_silva18 Posted July 20, 2012 Share Posted July 20, 2012 aqualand Link to comment Share on other sites More sharing options...
transporterpld Posted July 29, 2012 Share Posted July 29, 2012 Друг път на Острова няма да стъпя ! То бива мътна вода,но в днешната и жаби можеха да се завъдят спокойно. Некоректното отношение на персонала тотално ме отблъсна от този басейн. След 1-минутен престой до водата реших ,че няма да вляза в такава тиня. Кротко и мирно обясних това на персонала и поисках да ми бъдат върнати парите за входа,защото не получавам това ,за което съм си платил - чиста вода. Отговориха ми ,че на водата нищо ѝ нямало, всяка седмица взимали проби от ХЕИ-то , и ако не ми харесвало - да съм си отишъл. Така и направих,но това бяха последните 7 лв ,дадени на тях. Има ли някакъв начин да се предизвика своевременна проверка ? Още от плажа звъннах на КЗП , но от там ми дадоха телефони,които не ми свършиха никаква работа - на ХЕИ-София , Министерство на здравеопазването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.