UzITo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 и на мен така ми казаха. също казаха че за нощен щяло да бъде 1 незнам до колко е вярно. може да е жълта информация Малко ме съмнява през деня 10-15 кинта вечерта 1 лев . По тази логика кой ще ходи през деня ? Тази информация не е жълта ами направо на оранжево бие вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Малко ме съмнява през деня 10-15 кинта вечерта 1 лев . По тази логика кой ще ходи през деня ? Тази информация не е жълта ами направо на оранжево бие вече 10 ,15 кинта ли? Ааааааааавееееееееее яяяяяяя да го ДУХАТ. Отивам на Хисара за 2 лв вход ,кеф ми минерален закрит басейн, кеф ми открит и страхотен лукс е направено тази година Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Малко ме съмнява през деня 10-15 кинта вечерта 1 лев . По тази логика кой ще ходи през деня ? Тази информация не е жълта ами направо на оранжево бие вече 10,15 кинта ли аве я да го духат за 2 лв вход отивам на Хисара ,минерален басейн кеф ти открития, кеф ти закрит ползваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 10,15 кинта ли аве я да го духат за 2 лв вход отивам на Хисара ,минерален басейн кеф ти открития, кеф ти закрит ползваш Aко беше погледнал 1 страница назад даже 2 аз съм твърдо за Хисарските плажове . Да не говорим за военния защото там най-много хода особена сега след ремонта още по добре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zefirpenkov Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Aко беше погледнал 1 страница назад даже 2 аз съм твърдо за Хисарските плажове . Да не говорим за военния защото там най-много хода особена сега след ремонта още по добре . Добре аре тогава да направим комбина и да ходим още сега, ако си навит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 10,15 кинта ли аве я да го духат за 2 лв вход отивам на Хисара ,минерален басейн кеф ти открития, кеф ти закрит ползваш Aко беше погледнал 1 страница назад даже 2 аз съм твърдо за Хисарските плажове . Да не говорим за военния защото там най-много хода особена сега след ремонта още по добре . si4kite tiq pari deto 6e gi dadete tam ne sa tolkova za da veznete da se plancikate a za6toto 6e ima mn atrakcii ( nqkvi parzalki ) i kato plati6 vhod vutre samo si izbira6 kude da se spuska6 ( ne6to kato sofia land ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 A koga trqbva da e gotov toq akva park nqkoi znae li?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 A koga trqbva da e gotov toq akva park nqkoi znae li?? Ако погледнеш 1 страница назад ще разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 A koga trqbva da e gotov toq akva park nqkoi znae li?? този месец със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Аве тоя закрит и тоя открит басейн кой е ве ???? В Аугиста или градския ?? кавайте , че и аз искам да ходя в Хисар (селото ми е изключително близко) на плаж редакция: аве то може и не само в Хиаср да се ходи на минерален плаж . В Баня също има ама той е по гаден ! Ако някой иска да ходи отивайте сряда или събота , защото във вторник вечерта и петък вечерта го празнят и го пълнят отново имат си и даже пързалка ... нямам снимки , но ако ходя скоро ще го снимам да ви я покажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Аве тоя закрит и тоя открит басейн кой е ве ???? В Аугиста или градския ?? кавайте , че и аз искам да ходя в Хисар (селото ми е изключително близко) на плаж редакция: аве то може и не само в Хиаср да се ходи на минерален плаж . В Баня също има ама той е по гаден ! Ако някой иска да ходи отивайте сряда или събота , защото във вторник вечерта и петък вечерта го празнят и го пълнят отново имат си и даже пързалка ... нямам снимки , но ако ходя скоро ще го снимам да ви я покажа Закрития от снимката е от Военния плаж в Хисаря . Някой , който има Гугъл ърт може ли да направи снимка каде се намира точно аква парка и да покаже ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Ама то във военния май неможе да влезнеш освен ако си военен ... И неможе да се скача и да викаш като идеот това със стрелките е мястото ! Горе в дясно е метро и до него кръговото . Гората си личи горе долу ... дано да ти свърши работа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 tapo e i az predpo4itam malko hora i spokoistvie zapiivane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 хубави са,но не знам защо където и да отида ми се появят пъпки по тялото Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Аз ходя на закрит басейн,някой да се е сетил да отиде или всички са кибици и/или искат да си пекат дупето Къде ходиш на закрит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 В Хисаря има ли хубави басейни и заслужава ли си да се отиде там? Цени да знаете? Или някой хубав плаж извън Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 Ами за плажът на 9-ти километър към Пазардижко съм чувал само добри отзиви разправят било доста хубаво ако сиу спомнян добре входа май е 4-5 лв и са ми казвали че в тях са включени и шезлонг консумация.За Хисаря-там също има няколко хубави плажа един от тези които се сещам е Аугуста Траяна има закрит и открит басейн но мисля че там входа отива към 10 лв ако не е и 10 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 6, 2008 Share Posted July 6, 2008 на 9тият километър мръсотията и мизерията може да се мери евентуално само с балона преди да го закрият , преди няколко дни бях , на първо място комарите са като врабчета като кацнат на оградата и кучетата почват да ги лаят а и са на огромни ята , кремовре и спрейове не помагат даже мисля че ги и привличаха , водата беше бяла , имаше сигурно хлор хиляди пъти над допустимото , да съм се къпал има няма 5 минути в тия 5 минути да съм погледнал 2 пъти под водата без очила и след това 2 дена ходих с кървясали очи като вампир , също така водата миришеше адски ужасно , незнам заради потните субекти от цалапица и околоните села които най-вероятно идваха направо от нивата да се поизмият и да пият по една студена мастика но е факт водата миришеше гадно , входа не включва консумация или поне ние не получихме такава , скарата е под всякаква критика дори в най-убитата кръчма скарата е с класи над тая , на бара до басейна барманките са повече от тъпи , на една и оставих 2лв бакшиш и и викам на "пийни едно кафе на моя сметка" и тая 2 минути ме гледа тъпо като "помак 'гат си е загубил мулето" а иначе след като я викнах я чаках 2 минути да си вдигне дебелият гъз от стола и да ме обслужи с по мрачна физиономия от на мъртвец . Принципно съм един непретенциозен клиент , даже си обичам по простички места , ама това е под всякакви критика , миналите години сме ходили редовно тая няма да отида повече. След Асеновград посока Кърджали в ловният комплекс на 40те извора имаше преди 1-2 години басейнче нищо особено но водата винаги беше чиста , летният бар на ниво а и вечер ставаше голям купон скоро бяхме на бунгала горе , малки непретенциозни спретнати и евтини но не разбрах басейна ще го откриват ли тоя сезон ако някой има инфо нека да каже понеже там определено си заслужава да се отиде особено с приспиване и едно пекано прасенце. Също мога да препоръчам комплекс САРАЙ до отбивката за Хисар , собственика е турчин и ако племенникът му не ми беше приятел никога нямаше да отида понеже бях леко предубеден но определено съм грешал , мястото е направено с много пари и стил. Също непретенциозно басейнче е и "Руенското езеро" малко над село Куклен пътя до там е тесен и трудно се разминават 2 коли ама в тея жеги горе е райско кътче ресторантчето е добро , има условия за риболов през деня а самият басейн е в ресторанта , има и няколко стаички за "любов" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 Явно съм грешал за плажа на 9-ти километър извинявам се ако съм подвел някого но от разказите на познати все съм чувал големи хвалби Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 7, 2008 Share Posted July 7, 2008 vazmojno e i az minalata godina razpravqx samo hubavi raboti za tam i opredeleno be6e po dobre tazi godina uj e imalo i remont az takuv ne zabelqzah samo mizeriqta be6e na nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
kennyg Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Ако ходите в Аквапарк на хотел Санкт Петербург, не разчитайте на спасителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Разбрах,че миналата седмица имало някакъв инцидент на аквапарка,ама не съм много запознат Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Ако ходите в Аквапарк на хотел Санкт Петербург, не разчитайте на спасителите Ами то да кажа в който и басейн да ходиш не разчитай на спасителите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 Спасителите в Aквапарка наистина са много кухи пичове....само кибичат на бара и си праят лафче с бармана-недай си боже някой дето не може да плува да падне на двата метра .Divaka-къф инцидент е станал?Някой има ли инфо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.