Tomahawx Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 там е яко вчера бях и преди малко се прибирам пак от там понеже времето се развали , иначе тоя новия в тракия в началото ще е пълно всеки да го види после ще се изпразни , няма много хора в града които ще дадът 10-15лв за вход , макар че аз бих дал при положение че няма да има чернилки и ще си права густото , ако пък и там е тъпо пала колата и отивам на 40те извора до асеновград я на басеина я на язовира , скара бира , прохладно .... кво друго да искам , между другото на в село Баня на около 50км от пловдив има многоооо добър минерален басеин тая година не съм ходил но миналата определено беше много хубаво препоръчвам го на всеки За тва в Тракия си прав , аз бих отишъл няколко пъти , ако знам , че няма да мисля как някой мангал може да ми пребърка торбата и да вземе квото му трябва... За село Баня си много прав , минала година и аз бях там и е просто прекраснооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 абе то за торбата и българите крадат доста така че това не трябва да те прави спокоен ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 За тва в Тракия си прав , аз бих отишъл няколко пъти , ако знам , че няма да мисля как някой мангал може да ми пребърка торбата и да вземе квото му трябва... За село Баня си много прав , минала година и аз бях там и е просто прекраснооо не ми се вярва,сигурно ще има шкафчета..с клуче ...се пак щом се дава 10-15 лв...няма да са толкоз тъпи условията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 абе то за торбата и българите крадат доста така че това не трябва да те прави спокоен ..... Еми , няма кво да се прави , така ми изчезна топката , на един приятел хавлията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Ако входа е 10лв и можеш да се пускаш по пързалките без да плащаш допълнително, ще е що годе добре. Но ме съмнява да отида повече от 1-2 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ако входа е 10лв и можеш да се пускаш по пързалките без да плащаш допълнително, ще е що годе добре. Но ме съмнява да отида повече от 1-2 пъти. Еми то и басейни щяло да има.Разни изкуствени вълни ала бала .Много зарибително ша бъде ама аз сигурно ша ида края на август щото ся кат го отворат ша са налива сума ти народ от Пловдив и околията само за да види"що за чуду и тфа" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 вчера са го отворили.разбрах че първия ден било безплатно,но е имало страшно много хора.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 вчера са го отворили.разбрах че първия ден било безплатно,но е имало страшно много хора.. Още не са го отворили!Живея в Тракия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 вчера са го отворили.разбрах че първия ден било безплатно,но е имало страшно много хора.. Е някой не сподели ли впечатления.Информация някфа нямаш ли?Кфи атракций има някой интернет сайт може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ако някой каже кой рейс минава покрай него ( за тези които не са от Тракия ) или на коя улица се води няма да е зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Ако някой каже кой рейс минава покрай него ( за тези които не са от Тракия ) или на коя улица Бе води няма да е зле. А виж нелоша идея .И ако някой каже някоя спирка покрай ресторант Стадиона с кой рейс са оди ду там мой да кай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Тоя плаж в Тракия е до Ес-Пи-Ес. А някой да знае колко е входа? Някой бил ли е да каже дали е хубаво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 отворили са аква ленд ли ? инъче не спс-а е 2-3 лв входа а нощния след 8 мисля че беше 1лв там е доста плитко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 отворили са аква ленд ли ? инъче не спс-а е 2-3 лв входа а нощния след 8 мисля че беше 1лв там е доста плитко.... Да бе и било безплатно вчера-деба изтървали сме авантата.Иначе аз може би средата на август ша намина да го вида кфо е тфа чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 маани тези басейни!Помия от всякъде,300 човека на ден се изпикават поне по веднъж това прави <150литра ПИКНЯ.Признавам само минералните басейни в които водата влиза от единия край и излиза от другия и има постоянна циркулация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 маани тези басейни!Помия от всякъде,300 човека на ден се изпикават поне по веднъж това прави <150литра ПИКНЯ.Признавам само минералните басейни в които водата влиза от единия край и излиза от другия и има постоянна циркулация. то по тая логика дай никога да не ходим на басейн та и на море Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 ми ако на теб ти е приятно да се киснеш в пикня,на мен нее.Морето си е друга тема. И като сложат некви супер високи цени на входа,ебати.Кога сложат химикал във водата за оцветяване на пикня тогава нема да се пикае(или водата ще е червена).Тогава може да вляза в градски плаж,ама никой до сега нее сложил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 e kolko lv e sq v trakiq akwata Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Относно Акваленд в Тракия не е вярно, че е отворен. Преди няколко дни минах покрай него и работниците любезно ми обясниха, че откриването е било запланувано за началото на юли, но т.като не са успели да го завършат сега най-вероятно ще бъде открит чак август. Иначе рейсове-9, 25, 29, 44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Относно Акваленд в Тракия не е вярно, че е отворен. Преди няколко дни минах покрай него и работниците любезно ми обясниха, че откриването е било запланувано за началото на юли, но т.като не са успели да го завършат сега най-вероятно ще бъде открит чак август. Иначе рейсове-9, 25, 29, 44 Мерси за инфото относно рейсовете .Иначе ти като мина от там видя ли парзалките тфа онва щот те нали са високи да споделиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Ами аз живея тук съвсем наблизо и редовно ги виждам. Честно казано самите пързалки ги вдигнаха много рано и вече о някой и друг месец не са мръднали. Сега реално строят сградата и наоколо. Ама бавно става... Може изобщо да не го захвана...даже е доста сигурно. Ама карай де...пак ще опрем до Wisconsin Dells... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 еми щото на мен ми казаха...и за това. иначе входа ще е 10-15 лв. за цял ден мисля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
varvarina Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Сега нали откриват нов комплекс в ТРАКИЯ и като гледам какви пързалки са направили, ще е много яко. Ще отида като го отворят. А някой да знае, случайно, кога ще го отварят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Сега нали откриват нов комплекс в ТРАКИЯ и като гледам какви пързалки са направили, ще е много яко. Ще отида като го отворят. А някой да знае, случайно, кога ще го отварят. Сигурно вече 10 пъти казаха кога ша го отварят . Относно Акваленд в Тракия не е вярно, че е отворен. Преди няколко дни минах покрай него и работниците любезно ми обясниха, че откриването е било запланувано за началото на юли, но т.като не са успели да го завършат сега най-вероятно ще бъде открит чак август.Иначе рейсове-9, 25, 29, 44 (от E.T.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 еми щото на мен ми казаха...и за това.иначе входа ще е 10-15 лв. за цял ден мисля. и на мен така ми казаха. също казаха че за нощен щяло да бъде 1 незнам до колко е вярно. може да е жълта информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.