basten Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Zna4i kartata se prodava na turg s na4alna 50 leva i blic cena 60 leva. Info tuk: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000.htm Ofertata vaji do 29ti. Poneje znam, 4e polovinata nqma da pro4etat infoto, DA, kartata ima TVOut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Поддържа ли directX 9x на апаратно ниво, т.е хардуерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Поддържа ли directX 9x на апаратно ниво, т.е хардуерно? <{POST_SNAPBACK}> poddurja DirectX 8.1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Yorikk e prav. Poddurja PixelShaders do versiq 1.1 vklu4itelno. Za razlika ot GF4 MX seriqta naprimer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Съжалявам за OFF-a: ТУК,ако е същата се опитваш да ни товариш излишно. Нищо лично,но за 9550 на 1месец ти е много 100лв,а за 9000 са добре 70лв.Мисля разликата от 30лв. е малка като се има в предвид,че твоята е 64МВ,4Х и няма никаква гаранция.А и сам си казал: ...9550 e s nova tehnologiq, poddurja efekti koito s 9000 ne mojesh da vidish. Po-burza e...abe struva si da ti kaja. Та по въпроса.Нормално е и съгражданите ти в Пловдив да участват в ТЪРГ с НАЧАЛНА:55лв и БЛИЦ:65лв! Моля да ме извиниш,но репликирам заради добрите пояснения в моята тема(в която взе дейно участие) за да просветлиш по-добре "некомпетентните"! Още един път съжалявам за OFF-a,но все пак е един ЪП! Току виж,че тук има клиент и няма да се занимаваш с КУРИЕРИ! Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Съжалявам за OFF-a:ТУК,ако е същата се опитваш да ни товариш излишно. Нищо лично,но за 9550 на 1месец ти е много 100лв,а за 9000 са добре 70лв.Мисля разликата от 30лв. е малка като се има в предвид,че твоята е 64МВ,4Х и няма никаква гаранция.А и сам си казал: Та по въпроса.Нормално е и съгражданите ти в Пловдив да участват в ТЪРГ с НАЧАЛНА:55лв и БЛИЦ:65лв! Моля да ме извиниш,но репликирам заради добрите пояснения в моята тема(в която взе дейно участие) за да просветлиш по-добре "некомпетентните"! Още един път съжалявам за OFF-a,но все пак е един ЪП! Току виж,че тук има клиент и няма да се занимаваш с КУРИЕРИ! Успех! <{POST_SNAPBACK}> Този път си прав приятелю , 4есто те заяждам 4е даваш нереални цени на стари стоки ,но този път не мога да не те подкрепя ,когато виждам 4е си прав, само дето предимството на 9550 не е в 8Х и 128МБ, но за другото си напълно прав и продава4а ще се убеди в това от интереса и в двете теми , 55лв е приемлива цена за само някой много голям зорлия и за да не бъда голословен : @ basten -ето тези карти струват около 70лв. и са 4исто нови и по- добри от твоята : SAPPHIRE R9200/128M/128B/TVOUT GF FX5200/128 DDR/128B/8X/TVOUТ знам 4е ще изкараш довода : MANLI RAD9000/128M DDR/TVOUT 54.50 56.50 58.50 $ но ще ти кажа 4е тази карта има такава цена защтото има антикварна стойност знаеш с времето нещата поевтиняват до едно време ,после когато много остареят запо4ват да поскъпват и с тази е така ...не с тва се пошегувах , цената и е такава щото Мост са се набутали преди години и са я взели дебело и понеже е БГ-фирма не искат свалят цената до нормална и за тва още виси по листите ! Един приятелски съвет пусни търг с на4ална 40лв.(знам 4е ще кажеш 4е е ниска ,но така ще те затрупат с оферти а не с спам) и блиц колкото искаш и така ще видиш колко струва картата ти реално (под реално разбирам моментна пазарна стойност базираща се на пройзводителноста на картата + търсенето и предлагането в момента на карти от този род) и за да спазим правилата : това бяха доводите ми за да ти предложа 50 лв . за кртата , просто това е максимума който мога да дам за тази карта и то защото много ми трябва такава ! ПС: Ако обявата в ХДВБГ е твоя найстина то поведението ти в форумите (особенно в този) с разли4ните цени е меко казано некоректно и обидно към юзърите , тук за будали ли ни вземаш или какво .. трябва да знаеш 4е ние не се бръснем на ръба на блока и не ядем доматите с кол4етата ..и може би много преди теб знаем какво е ХДВБГ и неговия форум ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Moq e...i tuk cenata e sushtata...prosto v4era ne mi se tarseshe na koq stranica e obqvata(v tozi forum) i ostavih tova za dnes(Ako si zabelqzal v4era ve4erta e pusnata obqvata vav foruma na HWBG). Merci, 4e si mi pomognal s tarseneto na temata. Ta taka...temata ot HWBG q ima...v prednite 2 posta. Turg do 18 april s na4alna 55 i blic 65... Kojto iska kupuva... Edit v HWBG ve4e imam na4alnata... Foxy ne se zasqgaj i ne go priemaj li4no...ne vi smqtam za budali. Vsashnost dori bih orusil pove4e horata ot onzi forum. Za Tqhniq forum znam ot 2001 godina, regnal sam se 2003...no ne me vle4e da postvam temi i vaprosi tam. Foxy...kazah ti 4e 1 kolega mi dava do 55 leva, koeto mi se vijda malko predvid, 4e MX 440 se kupuvat 4at pat na tolkova. Ako turga svarshi bez nqkoj da dade 55+ shte mu q dam na nego. nonsan razlika ot 30 leva e adekvatna ako tvoqta beshe GigaByte i se clockva dobre. Horata prodavat istinski zverove za po 90-100 leva...no tova ne zna4i, 4e trqbva da ti obqsnqvam, zashto mislq, 4e cenovata ti politika e malko visoka. Kojto iska precenqva i kupuva. Za komentara ti otnosno turga obqsnih i se suglasih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Mислех да не ти отговорям,но точно за ценовата политика ще ти отговоря. Съвсем нормално е на карта по-малко от месец която струва 75-78$, да и се искат 65$ или 15-20лева по-малко. А това,че не е клоквана не означава дали не може да се клоква.А и защо като на теб ти трябва за клок си мислиш,че на всеки му трябва за това. За всеки отделен човек имат предимства и недостатъци-различни неща. Но по принцип щом така си решил ти,твоето мнение трябва да е меродавно. И започват да се цитират едни цени,които всеки може да провери и да сравни. И то некоректно цитиране. Мисля,че добре си запознат с колко горе долу са по-скъпи тези с пълна окомплектация от тези в пликче.И как се продават НОВИ и как second(за цената говоря).И в двата варианта поне 5-6$ разлика. Kojto iska precenqva i kupuva. си казал. Ами правилно!Това важи с пълна сила за темата ми!Но явно мислиш само за твоята.И.... малко се поувлече! Както и да е,но всеки трябва сам да си преценява,защото доста лесно камъните които хвърляш могат да се обърнат срещу теб! И все пак КЪСМЕТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grami Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 напълно съм солидарен с nonsan , а и много пъти съм го казвал , че коментари по цените не е хубаво да се привят , като искаш да се пазариш на ПМ или на пазара ,а за Бастен много пъти дава миродавни мнения препоръки ,нека сега и ние да дадем щото той казва че се продавали МX 440 za po 60-70лв да продават се ,ако има кой да ги купи ти би ли си купил такава за тея пари или пък ако някои ти предложи твойта за 70лв ама много ми е чудно кви бълвочи щеше да се леят тогава )))))))))))))))) много ме кефи тая тема може още 20% варм да ми сложи модератора ,няма да му се обидя ще е 100% прав човека,но не можах да се стърпя да не кажа нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 направил съм закачена тема - да се коментира в нея тука малко или много се пречи на пазара - и то ако не на конкретната обява - то на останалите които се точат на задни страници в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 nonsan zapoznat sam, 4e kutiqta vdiga mnogo cenata i ti kazah merci i uspeh s prodajbata...kakvo pove4e iskash ne moga da razbera? Az ne clockvam nishto ot tova koeto imam...kupuvam go izdurjlivo na clock, za da moga posle kato trugna da go prodavam(sled godina-dve), da moga da go prodam i na nqkoj kojto se kefi na clock. Da sam kazal neshto za komentarite ti? Izqvil si mnenie nqma problem...ama ne znam koj se e ovlekal...Az imah interes kum tvoqta stoka...do momenta po nishto ne li4i, 4e ti imash interes kum moqta. Kakto i da e...razbrah te...Ajde sus zdrave az si prodavam moeto ti tvoeto. grami dajte be dajte...shto se stiskate. Da sam vi sprql. Za MX 4*0 ne bih dal tezi pari, no ima hora, koito gi davat. Shtom davat za tqh tezi pari, zashto da ne dadat sushtite pari za neshto po-dobro? Ako nqkoj mi predloji moqta za 70 leva nqma da se suglasq...nikoj ne se i suglasi na moqta za tova korigirah cenata. Az v tova ne vijdam problem. Lifefeel neka ostane taka za 1 den da vidqt horata, 4e ne mi pre4at horskite kritiki i gi priemam puk posle ako iskash raz4isti ili ako "interesa" spadne moje da si q ostavish sharena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 ako si suglsen za 40 leva gi ima6 vednaga - oste utre ! pi6i da se razberem Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 40 sa mi mi malko...mislq si da q slagam na 2ta mashina. Ako nqkoj dade 50 hubavo ina4e na 2to pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kopeto_01 Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Kartata si e biva i sum gotov da pojertvam 50 leva - dobra investiciq no ako moje da po4aka6 do nedelq - ponedelnik ste ti kaja sus sigurnost dali ste e vzema (prosto zastoto togava 4akam finansite hahaha) ako ima nesto pi6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 Ami kakvo da ti kaja...ako nqkoj te izprevari nqma da 4akam do ponedelnik...vse pak pishe do 29ti. Ako nikoj ne q poiska shta ne shta shte 4akam do ponedelnik. I shte se razdwlq s neq samo v raboten den. Tova e, drugo nqma kakvo da ri kaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Само да кажа че аз имам същата карта и просто съм много доволен така че ако имате парите и имате нужда от наи доброто на това ниво...вземете си я.Извинявам се за офтопика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.