Eagle Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Някой да знае откъде да си дръпна Руско-Български преводач или ако има такъв да го качи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 i na men mi trqbva , a nikade ne moga da namerq. dori ne sam vijdal i kade moga da si go kupq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз тарся в Altavista, първо го обръщам на английски и там търся на english to russian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 По тая тема няма нищо ново.Все пак,които я четат да имат в предвид,че има същата тема ето тук: http://www.evrocom.info/invision/index.php...руско-български Явно нещата се дублират и една от двете теми трябва да отпадне. Все още се надявам,че подобен речник ще се появи.На мен ми трябва доста често-засега ползвам хартиено издание "Пълен Руско-Български речник" на Сава Чукалов.При него няма грешка-всички думи ги има,с изключение на някои технически и по-специфични термини.Ех,ако можеше този речник да се появи в електронно издание ще бъде чудесно!Но това са си само мечти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.