Lame_0ne Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Първо: БТК на english e BTC (Company, ne KOMPANY).А иначе - САМО МОБИКОМ! <{POST_SNAPBACK}> "BTK" Коя част е на български и коя на английски? <{POST_SNAPBACK}> Второто не знам от къде си го измисли. Той беше написал БТК, а не BTK, като едното означава Българска телекомукационна компания, а второто в твоя случай - нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 kolebaq se mejdu mtel i globul. zasega sum s globul zastoto plastam mnogo malko. vuv vsi4ki slu4ai nqma da izbera btk Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 MTEL !!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hilary_Duff Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз предпочитам mtel.можеби защото винаги съм била техен абонат и нямам никви оплаквания :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ne se znae vse pak kakvo shte predloji tretiq gsm operator, no inache za segashnite dva sam tvardo za globul. edno 4e predlagat po evtini ceni drugo 4e imat po dobar ophvat tova moga da vi go garantiram zashtoto sam hodil mnogo po zatancheni mesta v Bulgaria i pochti navsqkade e imalo obhvat dokato mtelskite ili nqmat ili sa nepostoqnni. zatova zasega sam za globul, no gledam s nadejda kam btc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 do sega sam bil abonat i na mtel i na globul dori v momenta sam s 2 karti no ako i btk predstavqt promocii i ceni koito me zadovolqvat moje bi 6te imam 3 karti Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivan Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 "BTK" Коя част е на български и коя на английски? <{POST_SNAPBACK}> Може би е било на латиница?! Иначе GloBul rulZ. Цените са по-ниски, обхват не ми липсва почти никога. Другото хубаво е, че няма възможност за SMS flood през нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ами аз съм си добре, на М-Тел съм не се оплаквам, малко е скъпо, но не се оплаквам. Но се надявам БТК да имат по добри промоции. И може да премина на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Kak moga da predpo4eta BTK pri polojenie 4e neznam tqhnite ceni !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ами докъто не останах без телефон си бях на Мтел,но чух че поизлъгвали за цените,по-точно тези на примите....а иначе гласувах за БТК....не съм запозната с цени и подобни,но мисля че ще подбият цените на Мтел и Глобул и много хора ще се преместят на БТК Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Мобилтел разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 glas za Globul Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Второто не знам от къде си го измисли. Той беше написал БТК, а не BTK, като едното означава Българска телекомукационна компания, а второто в твоя случай - нищо. <{POST_SNAPBACK}> Смятам, че поста няма общо с темата. Грешкака си е грешка, но хората го разбраха. А колкото до постовете от тоя сорт - четете правилата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 бих ги "взривил" и трите (и не само тях) още следващата седмица основавам една анархо-терористична организация и ги подпуквам :ph34r: btw анкетата с 3-я възможен отговор е несериозна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ходил ли си лятото на басейна на 9-ти км. Там Mtel е тука има "тука нема", а Глобул е бетон. На една ръка растояние, но.............. <{POST_SNAPBACK}> Ходил съм на доста места,имам карти и на двата оператора,но истината е само една за момента:Мтел...Колкото до покритието на Глобул виж ТОВА Снимката е направена на главен път Е80,преди град Харманли,на 35-40 км от границата....Телефоните подреждат намерените мрежи според силата на сигнала им,предполагам го знаеш.....На БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,НА 35-40км ОТ ГРАНИЦАТА COSMOTE ИМА ПО СИЛЕН СИГНАЛ ОТ ГЛОБУЛ И това е може би най- натовареният път в южна България.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Ходил съм на доста места,имам карти и на двата оператора,но истината е само една за момента:Мтел...Колкото до покритието на Глобул виж ТОВА Снимката е направена на главен път Е80,преди град Харманли,на 35-40 км от границата....Телефоните подреждат намерените мрежи според силата на сигнала им,предполагам го знаеш.....На БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,НА 35-40км ОТ ГРАНИЦАТА COSMOTE ИМА ПО СИЛЕН СИГНАЛ ОТ ГЛОБУЛ И това е може би най- натовареният път в южна България.... <{POST_SNAPBACK}> Говорим за покритие. Какво те интересува какво е нивото на сигнала?!? А колкото до това, че на 35 км. в България си видял това, предполагам знаеш защо се прави? Ти знаеш ли ние какво покритие имаме в Гърция и в Турция? Защото аз знам. Но това няма абсолютно нищо общо с темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Говорим за покритие. Какво те интересува какво е нивото на сигнала?!? А колкото до това, че на 35 км. в България си видял това, предполагам знаеш защо се прави? Ти знаеш ли ние какво покритие имаме в Гърция и в Турция? Защото аз знам. Но това няма абсолютно нищо общо с темата. <{POST_SNAPBACK}> Как да няма нищо общо?!?На телефона свети надпис Глобул,избирам го от другия си номер и дава заето...за какво ми е такова псевдо покритие?!?Всички,за които цената не е основен определящ фактор,могат да се доверят на Мтел,ако искате малко по-ниска цена,и не ви се налага да пътувате много-много, Глобул също е не толкова лошо решение....АЗ ОБАЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ МТЕЛ (за сега) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Как да няма нищо общо?!?На телефона свети надпис Глобул,избирам го от другия си номер и дава заето...за какво ми е такова псевдо покритие?!?Всички,за които цената не е основен определящ фактор,могат да се доверят на Мтел,ако искате малко по-ниска цена,и не ви се налага да пътувате много-много, Глобул също е не толкова лошо решение....АЗ ОБАЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ МТЕЛ (за сега) <{POST_SNAPBACK}> Рекламните агенти нека да оставят хората да си дискутират свободно. А иначе и за мен цената не е от значение, и аз съм с два /за сега/ телефона - но не съм на твоето мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 и М-тел и Глобул но малко дебело идва много такси да плащам трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ха-ха рекламен агент ихаааа Не си прав човече,ама хич,ако Бтк пусне третия оператор,и той е с по-добро покритие,по-сносна ценова политика,и по добро обслужване аз ще стана и техен абонат...но до тогава само.... (не правя реклама) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Бих избрал БТК ,защото имат покритие навсякъде и мисля ,че ще са най-коректни от другите 2.Аз съм на Мтел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Ami za sq az sam na Mtel ama 6te vidq kvo 6te predlojat BTK i 6te precenq na momemta Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Колкото повече оператори , толкова по-добре Това да ни е проблема - кой от всички да изберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Конкуренцията е двигател за бизнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 На свой гръб изпитах че и М-тел и Глобул лъжат и крадат здраво!Затова дадох гласа си за БТК-дано не се окаже че те са най-голямото зло Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.