Jump to content
BulForum.com

Tolkova operattori - koi 6te predpo4etete?

NaskoBG

Koi ot trite?  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Първо: БТК на english e BTC (Company, ne KOMPANY).

А иначе - САМО МОБИКОМ!

"BTK" Коя част е на български и коя на английски?

Второто не знам от къде си го измисли. Той беше написал БТК, а не BTK, като едното означава Българска телекомукационна компания, а второто в твоя случай - нищо.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

ne se znae vse pak kakvo shte predloji tretiq gsm operator, no inache za segashnite dva sam tvardo za globul. edno 4e predlagat po evtini ceni drugo 4e imat po dobar ophvat tova moga da vi go garantiram zashtoto sam hodil mnogo po zatancheni mesta v Bulgaria i pochti navsqkade e imalo obhvat dokato mtelskite ili nqmat ili sa nepostoqnni. zatova zasega sam za globul, no gledam s nadejda kam btc

"BTK" Коя част е на български и коя на английски?

Може би е било на латиница?! :) :unsure:

Иначе GloBul rulZ. Цените са по-ниски, обхват не ми липсва почти никога. Другото хубаво е, че няма възможност за SMS flood през нета :)

Ами аз съм си добре, на М-Тел съм не се оплаквам, малко е скъпо, но не се оплаквам. Но се надявам БТК да имат по добри промоции. И може да премина на тях :rolleyes:

Ами докъто не останах без телефон си бях на Мтел,но чух че поизлъгвали за цените,по-точно тези на примите....а иначе гласувах за БТК....не съм запозната с цени и подобни,но мисля че ще подбият цените на Мтел и Глобул и много хора ще се преместят на БТК

Второто не знам от къде си го измисли. Той беше написал БТК, а не BTK, като едното означава Българска телекомукационна компания, а второто в твоя случай - нищо.

Смятам, че поста няма общо с темата. Грешкака си е грешка, но хората го разбраха. А колкото до постовете от тоя сорт - четете правилата!!!

бих ги "взривил" и трите (и не само тях) :excl:

още следващата седмица основавам една анархо-терористична организация и ги подпуквам :D :ph34r: :laughing:

btw анкетата с 3-я възможен отговор е несериозна!

Ходил ли си лятото на басейна на 9-ти км. Там Mtel е тука има "тука нема", а Глобул е бетон. На една ръка растояние, но..............

Ходил съм на доста места,имам карти и на двата оператора,но истината е само една за момента:Мтел...Колкото до покритието на Глобул виж ТОВА :woot Снимката е направена на главен път Е80,преди град Харманли,на 35-40 км от границата....Телефоните подреждат намерените мрежи според силата на сигнала им,предполагам го знаеш.....На БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,НА 35-40км ОТ ГРАНИЦАТА COSMOTE ИМА ПО СИЛЕН СИГНАЛ ОТ ГЛОБУЛ :sick И това е може би най- натовареният път в южна България....

Ходил съм на доста места,имам карти и на двата оператора,но истината е само една за момента:Мтел...Колкото до покритието на Глобул виж ТОВА :woot Снимката е направена на главен път Е80,преди град Харманли,на 35-40 км от границата....Телефоните подреждат намерените мрежи според силата на сигнала им,предполагам го знаеш.....На БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ,НА 35-40км ОТ ГРАНИЦАТА COSMOTE ИМА ПО СИЛЕН СИГНАЛ ОТ ГЛОБУЛ :sick И това е може би най- натовареният път в южна България....

Говорим за покритие. Какво те интересува какво е нивото на сигнала?!? А колкото до това, че на 35 км. в България си видял това, предполагам знаеш защо се прави? Ти знаеш ли ние какво покритие имаме в Гърция и в Турция? Защото аз знам. Но това няма абсолютно нищо общо с темата.

Говорим за покритие. Какво те интересува какво е нивото на сигнала?!? А колкото до това, че на 35 км. в България си видял това, предполагам знаеш защо се прави? Ти знаеш ли ние какво покритие имаме в Гърция и в Турция? Защото аз знам. Но това няма абсолютно нищо общо с темата.

Как да няма нищо общо?!?На телефона свети надпис Глобул,избирам го от другия си номер и дава заето...за какво ми е такова псевдо покритие?!?Всички,за които цената не е основен определящ фактор,могат да се доверят на Мтел,ако искате малко по-ниска цена,и не ви се налага да пътувате много-много, Глобул също е не толкова лошо решение....АЗ ОБАЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ МТЕЛ :punk (за сега)

Как да няма нищо общо?!?На телефона свети надпис Глобул,избирам го от другия си номер и дава заето...за какво ми е такова псевдо покритие?!?Всички,за които цената не е основен определящ фактор,могат да се доверят на Мтел,ако искате  малко по-ниска цена,и не ви се налага да пътувате много-много, Глобул  също е не толкова лошо  решение....АЗ ОБАЧЕ ПРЕДПОЧИТАМ МТЕЛ  :punk (за сега)

Рекламните агенти нека да оставят хората да си дискутират свободно.

А иначе и за мен цената не е от значение, и аз съм с два /за сега/ телефона - но не съм на твоето мнение.

Ха-ха рекламен агент ихаааа :P Не си прав човече,ама хич,ако Бтк пусне третия оператор,и той е с по-добро покритие,по-сносна ценова политика,и по добро обслужване аз ще стана и техен абонат...но до тогава само.... :punk (не правя реклама)

Бих избрал БТК ,защото имат покритие навсякъде и мисля ,че ще са най-коректни от другите 2.Аз съм на Мтел.

Колкото повече оператори , толкова по-добре :punk

Това да ни е проблема - кой от всички да изберем :punk :tongue

На свой гръб изпитах че и М-тел и Глобул лъжат и крадат здраво!Затова дадох гласа си за БТК-дано не се окаже че те са най-голямото зло :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...