Jump to content
BulForum.com

Tolkova operattori - koi 6te predpo4etete?

NaskoBG

Koi ot trite?  

160 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Първо: БТК на english e BTC (Company, ne KOMPANY).

А иначе - САМО МОБИКОМ!

Какво значи "незнае" - монополист в телекомуникацийте до скоро. А кой подсигуряваше Мобиком?!?

Първо: БТК на english e BTC (Company, ne KOMPANY).

А иначе - САМО МОБИКОМ!

Не се отваряй - това си е на БГ.

Определено Globul са доста по-коректни. Аз съм абонат от 1997 г на Mtel и от 2002 съм на Globul. Само за пример ще посоча, че според разпечатките на Mtel съм разговарял сам със себе си няколко пъти ! :woot

Определено Globul са доста по-коректни. Аз съм абонат от 1997 г на Mtel и от 2002 съм на Globul. Само за пример ще посоча, че според разпечатките на Mtel съм разговарял сам със себе си няколко пъти !  :woot

Смях в залата.

Единственото по добро на Мтел е покритието за сега.. Иначе на Глобул смс-а ми е 13 ст., а на Мтел към Глобул 25 ст... Бляяя Ужас!!!

ама на мтел можеш да пращаш и от и-нет :woot

Mtel няма по-добро покритие от Globul. Бъдете 100% сигурни. Казва ви го абонат на двата оператора, който пътува често в страната. Бих казал даже обратното.

Абонат съм на Мтел от 6 години и съм много доволен!Така,че за сега нямам причини да ги сменям.

Че Мтел са най-добре откъм покритие спор няма...Но цените на Глобул са по добри за момента,да се надяваме че бтк ще комбинира по доброто от двата сегашни оператора,за да не ми се налага да си купувам 3-та карта :sick

Глобул са добри, партньорите им са много зле. Разочарован съм много и от Германос, и от Офис...не знам си къф и т.н

Ако БТК не ми предложи шокиращо по-ниски цени за подобни на Глобул услуги, мисля, че ще си остана на Глобул.

Но при всички случаи, всички потребители на GSM мрежите ще спечелят.

А това че М-тел имал по-добро покритие от Глобул е минало, но доста наивни хора със затворени очи продължават да го трърдят.

Че Мтел са най-добре откъм покритие спор няма...Но цените на Глобул са по добри за момента,да се надяваме че бтк ще комбинира по доброто от двата сегашни оператора,за да не ми се налага да си купувам 3-та карта :sick

Ходил ли си лятото на басейна на 9-ти км. Там Mtel е тука има "тука нема", а Глобул е бетон. На една ръка растояние, но..............

Ходил ли си лятото на басейна на 9-ти км. Там Mtel е тука има "тука нема", а Глобул е бетон. На една ръка растояние, но..............

Ходил съм и съм виждал как изчезва обхвата на Мтел. :)

Докато Глобул ..... ;)

Ами аз съм на глобул вече 3та година и не смятам да си сменям номера/СИМ картата , добрата новина е , че сега когато има и трети оператор , ще се започнат промоции , безплатни СМС-и , 5 мин безплатни разговори , бонуси , подаръци :lol: поне така се надявам (а и така е логично)

Тъй като не говоря особено интензивно по телефончето, за мен най-важното е да съм с постоянен номер. Затова си оставам Глобул. Имам приятели, които винаги предпочитат по-изгодната за момента оферта и не ги интересува, че си губят контактите така (не могат все пак да звъннат на всички, за да им съобщят новия си номер), за тях е по-важно да им е изгодно. Дори познавам един, който почти месечно си сменяше номера по едно време като гонеше всяка изгодна промоция. Обикновено яките промоции се дават от стартиращата компания, но надежността, обхватът се дават от затвърдения оператор. При БТК не е точно така, защото до колкото знам, ще използват вече изградена мрежа... Мисля, че за момента Мтел са най-добрите, на не се знае... предвиждам БТК да дръпнат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...