Jump to content
BulForum.com

S kakva kola 6te idete na abiturientskiq bal

The_Bad_Twin

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

недей, ш'та отстрелят като терорист :P Иначе да, темата е глупава, и да, най-вероятно като повечето хора ще отида с колата на баща ми - Fiat Brava.

Абе незнам за камионите,линейките,БТР-ите и т.н.,ама ако се изтупаш с нещо такова ще събереш доста погледи (макар че ,като се замислиш същите тези погледи ще се обърнат веднага на другата струна при появата на някоя друга лъскава машина,та си мисля струва ли си ?)Аз бях абитуриент през 1999 и да ви кажа хич и не сам запомнил кой с каква кола е дошъл.Запомнил съм с кой как съм си прекарал

Aз бях с една маслинено зелена Мазда. Нищо особено не беше. Още повече, че настоявах да пристигнем навреме...и то още никой нямаше на уреченото място. Дефакто никой не ме видя с какво пристигнах :)

хахаахаха с банкомат ли ще ходиш на бал :D

Извинявам се грешката е моя :unsure: Това имах в предвид-МТ-LB-UИначе на бал се ходи със съдържанието на банкомата :laughing: ;) B)

Имам и аз една откачена идея, макар че и да искам няма скоро да я осъществя.Може например да се отиде с едно хубаво конче, мустанг например, като в някой уестърн:) :P

Олее още 2 месеца и бала...аз съвсем сериозно заявявам,че ще си ида с такси или с на калеко ми някоя от колите(не мога да шофирам,така че ще имам нужда от шофьор):)

ima celi 3 godini do togava za sq si mislq 4e 6te ida ili sus na dqdomi durtiq motor ili s jegulata(ako trugne do togava)ama v kraina smetka mai 6te hoda s na nqkoi poznat luskavata gadna kola.a edin put si lafihme s edin priqtel i bqhme izmislili edni gluposti.kato naprimqr 4 priqtelq da slojim ot onezi dulgi sliferi bombeta (i otdolu kostiumari estestvenno)i da se isipem s nqkoe retro kato mafioti ot 50-te :laughing: :laughing: sega kat se zamislq e dosta tupa ideq :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...