Jump to content
BulForum.com

S kakva kola 6te idete na abiturientskiq bal

The_Bad_Twin

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

predi godini dvama pi4a bqxa naeli motokar na koito bqxa slojili nqkva daska i varxu daskata bqxa slojili masa i stolove i qvno bqxa naeli i 4ovek koito da gi ka4a i te zna4i sedat na stol4etata i po4kat wiski i pafkat puri i kostiumari takiva men mi xaresa kato zamisul neznam za vas

Na 1 pi4 ot mahalata po prqkor mu vikame САЧИ [kato krenvirshite :D ] mu doide ideqta da naeme fadroma i sled tva da se ka4i vuv lopatata i i ot vutre da hvursq na horata krenvirshi sa4i :lol:

еееее страшни идеи.аз мисля че най-добре би било с теснолинейка.Това вече е предизвикателство не мислите ли?Но каквото и да се измисли все ще е за изфукване.Няма значение дали е с Ролс-Ройс,Май Бах,каруца или с балон,целта на всички е да бъдат забелязани!Като казах балон това не е ли страшна идея :) Само да няма вятър щото някой може да пропусне бала :)

аз мисля да съм облечен като Елвис .... едно към едно... прически , цайси , костюма по поръчка ... и да изкоча с един Harley Davidson :) може на някой да му се стори тъпо ама мен си ме кефи това като идея

иначе едни пичове мислят да ходят със пистови мотори и дълги шлифери като в матрицата и докато карат отзад да им се веят шлиферите... :)

други пък един негър и един бял мислят да се облекът като в Мъже в Черно

Идеята за трактора е доста стара вече и изтъркана!!Аз също съм си мисли да ида с трактор и с ремарке и музика и фотили ама вече мисля че се изтърка щото съм го виждал!! :P По оригинална идея е да се иде на бала с мотокар!Миналата година гледах един пич които беше сложил на вилиците на мотокара един фотиол и беше седнал там :P Аз лично бих отищъл с бензиновоз щото също го мисля за откачено!!За сега обаче единствената оферта за кола която имам е Мерцедес Е клас 2000 година на братовчед ми :)

helikoptera e stra6na ideq ama nqma da stane pi4 :).a i trqbvat nqkolko stotaka za nego.ama bala ti trqbva da e na grebnata za da ide6 s nego :) az ina4e si bqh s moita kola na bala(mercedes 2,3E 193konq)daje bqh pil 3 vodki ama ne mi puka6e.mejdudrugoto nqma zna4enie koi s kakva kola e na bala.sestra mi q karaha s edna 4aika(restavrirana) be6e mnogo qko.vatre pihme uiskita qko!

Миналата година бяхме се навили да накичим на баща ми камиона с панделки,балони и т.н.,да сложим някаква стъклена маса и мека мебел и така някъде 7-8 човека-компанията от класа да се изсипем пред Марицата.Най-якият момент щеше да е слизането от каросерията.Понеже има падащ борд щеше да се получи нещо като мини асансьор и щеше да е много ефектно.В крайна сметка обаче всеки си намери някаква кола и си отиде както си му е редът...Изглежда малко тъпо,ама аз ви съветвам,ако можете да вървите няколко коли едновременно-супер размазващо е-свирки,музики,викове от кола на кола-голяма лудница!

Прочетох всички постове и във всички видях кви ли не глупости-трактори,мотокари,автобуси,камиони......Обаче накрая 95% от аборигените са с обикновенни коли.Тва е само чешене на езици и празни фантазии.Ама щом сте почнали дайте и аз да дам разни идеи.Мечтата ми е да имам БТР(или АТМ) и да се поява с такова чудо.Друга идея е да идете на ръце само,че щом трябва да ви закарат не виждам как ще стане.Видях че някой иска с хеликоптер да ходи.Абе кво са лигавите с тоя хеликоптер бе ;) Я направо идете със совалка или ако ви е трудно да се здобиете с такава и Боинг 747 може да свърши работа :)Ако се напиете повечко може и да се таркаляте до ресторанта,обаче тогава има опастност да не ви забележат ;) Може също и с парашут,делтапланер,скейтборд,колело,снегорин,камион ЗиЛ........

Ей за тва става въпрос макар че и ей с тва бих отишъл

Аз мисля че ако дадете 10 лв. На един шофюр от ЕКО ГЛОБУЛ ште жи закара (представете си мерцедеси и БМВ -та и еко камиона) хахаха :wir :sayjin :rolleyes: :sayjin :wir

шантави идеи колкото искаш,ама смях да става. :D

ако всичко е ОК, аз мога и да успя да отида на бал с новата седмица, в краен случай АУДИ 100-то на един приятел. :D

принципа е колкото по-нормално, толкова по-добре. Като има мераклии за олигофрении-да се излагат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...