m1s7ak3 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Nqma li da e qko da si v lineika i da te izvadqt na leglo 2 medicinski sestri (polygoli) Tva sha me razbie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Фарари Ензо естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ne vijdam presni idei ...... v kraina smetka oba4e kvo vi puka s kva kola shte ste ... bih kazal 4e tva nqma zna4enie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Eeee s kakvo,s kakvo... ako vaobshte ne idesh shte iznedadash vsichki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 predi godini dvama pi4a bqxa naeli motokar na koito bqxa slojili nqkva daska i varxu daskata bqxa slojili masa i stolove i qvno bqxa naeli i 4ovek koito da gi ka4a i te zna4i sedat na stol4etata i po4kat wiski i pafkat puri i kostiumari takiva men mi xaresa kato zamisul neznam za vas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PxJ Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 s patrulkata i roleksite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohu Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 С трактор "Булгар". По него ще има балони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Na 1 pi4 ot mahalata po prqkor mu vikame САЧИ [kato krenvirshite ] mu doide ideqta da naeme fadroma i sled tva da se ka4i vuv lopatata i i ot vutre da hvursq na horata krenvirshi sa4i Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakka Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 еееее страшни идеи.аз мисля че най-добре би било с теснолинейка.Това вече е предизвикателство не мислите ли?Но каквото и да се измисли все ще е за изфукване.Няма значение дали е с Ролс-Ройс,Май Бах,каруца или с балон,целта на всички е да бъдат забелязани!Като казах балон това не е ли страшна идея Само да няма вятър щото някой може да пропусне бала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз на моята абитурентска бях с Порше Карера Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 abe edna ot novite golemi fadromi i tva e we. shte badete zabelqzani sas sigurnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Mi v kofa za bokluk ...Audi A6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз мисля да съм облечен като Елвис .... едно към едно... прически , цайси , костюма по поръчка ... и да изкоча с един Harley Davidson може на някой да му се стори тъпо ама мен си ме кефи това като идея иначе едни пичове мислят да ходят със пистови мотори и дълги шлифери като в матрицата и докато карат отзад да им се веят шлиферите... други пък един негър и един бял мислят да се облекът като в Мъже в Черно Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз имам още 2 годинки но кво ще кажете за това : http://www.mobile.bg/photos/41078679611717196_1.pic Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Идеята за трактора е доста стара вече и изтъркана!!Аз също съм си мисли да ида с трактор и с ремарке и музика и фотили ама вече мисля че се изтърка щото съм го виждал!! По оригинална идея е да се иде на бала с мотокар!Миналата година гледах един пич които беше сложил на вилиците на мотокара един фотиол и беше седнал там Аз лично бих отищъл с бензиновоз щото също го мисля за откачено!!За сега обаче единствената оферта за кола която имам е Мерцедес Е клас 2000 година на братовчед ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз имам още 2 годинки но кво ще кажете за това : http://www.mobile.bg/photos/41078679611717196_1.pic <{POST_SNAPBACK}> пфаахахаха само с това ще ида Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ем мен ме кефи не че аз бих отишъл но кой знае кво ще ми хрумне иначе е яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 аз имам още 2 годинки но кво ще кажете за това : http://www.mobile.bg/photos/41078679611717196_1.pic <{POST_SNAPBACK}> hahahaahahahahahhaah maniak !!!!! hahaah Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 4esno da vi kaja si nqaam nikva ideq! nakraq 6e si fana eno taxi i 6e si re6a problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flameblind Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ам.... някой знае ли колко струва да си наема хеликоптер за 1h ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 helikoptera e stra6na ideq ama nqma da stane pi4 .a i trqbvat nqkolko stotaka za nego.ama bala ti trqbva da e na grebnata za da ide6 s nego az ina4e si bqh s moita kola na bala(mercedes 2,3E 193konq)daje bqh pil 3 vodki ama ne mi puka6e.mejdudrugoto nqma zna4enie koi s kakva kola e na bala.sestra mi q karaha s edna 4aika(restavrirana) be6e mnogo qko.vatre pihme uiskita qko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Миналата година бяхме се навили да накичим на баща ми камиона с панделки,балони и т.н.,да сложим някаква стъклена маса и мека мебел и така някъде 7-8 човека-компанията от класа да се изсипем пред Марицата.Най-якият момент щеше да е слизането от каросерията.Понеже има падащ борд щеше да се получи нещо като мини асансьор и щеше да е много ефектно.В крайна сметка обаче всеки си намери някаква кола и си отиде както си му е редът...Изглежда малко тъпо,ама аз ви съветвам,ако можете да вървите няколко коли едновременно-супер размазващо е-свирки,музики,викове от кола на кола-голяма лудница! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Прочетох всички постове и във всички видях кви ли не глупости-трактори,мотокари,автобуси,камиони......Обаче накрая 95% от аборигените са с обикновенни коли.Тва е само чешене на езици и празни фантазии.Ама щом сте почнали дайте и аз да дам разни идеи.Мечтата ми е да имам БТР(или АТМ) и да се поява с такова чудо.Друга идея е да идете на ръце само,че щом трябва да ви закарат не виждам как ще стане.Видях че някой иска с хеликоптер да ходи.Абе кво са лигавите с тоя хеликоптер бе Я направо идете със совалка или ако ви е трудно да се здобиете с такава и Боинг 747 може да свърши работа Ако се напиете повечко може и да се таркаляте до ресторанта,обаче тогава има опастност да не ви забележат Може също и с парашут,делтапланер,скейтборд,колело,снегорин,камион ЗиЛ........ Ей за тва става въпрос макар че и ей с тва бих отишъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponko_g Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Аз мисля че ако дадете 10 лв. На един шофюр от ЕКО ГЛОБУЛ ште жи закара (представете си мерцедеси и БМВ -та и еко камиона) хахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 шантави идеи колкото искаш,ама смях да става. ако всичко е ОК, аз мога и да успя да отида на бал с новата седмица, в краен случай АУДИ 100-то на един приятел. принципа е колкото по-нормално, толкова по-добре. Като има мераклии за олигофрении-да се излагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.