The_Bad_Twin Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Interesno mi e vida koi s kakvo 6te cufne na bala.Purvo 6a dobiq malko predstava a posle 6te vi kaja i moita idea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Идейно е да отидеш с каруца или трактор. Ще бъдеш атракция. Говоря напълно сериозно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Идейно е да отидеш с каруца или трактор. Ще бъдеш атракция. Говоря напълно сериозно! <{POST_SNAPBACK}> Или с колело!! Ами щом тряя да те возяр...може да се качиш на кормилотo и някой да кара колелото! Ако някой се появи така ще бъде голям смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Или с колело!! <{POST_SNAPBACK}> На бала трябва да те карат, така че трябва да е тандем Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Moqta ideqe da izko4a s motor s kosh ot teq starite Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Добре е да се отиде с каруца,теглена от полуголи девойки с вериги! Стига да не е много голямо разстоянието! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Направете като мен - с такси , събрах всички погледи Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 nai-originalno e s buklodjiiskata kofa kato Bobi Turboto.. togava nqma kak da ne saberete pogledite na vsichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 As pa za sq sum reshil da otidq sus FADROMA mislq 4e sha e mnoo ludo Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Най добре с двойката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Най добре с двойката <{POST_SNAPBACK}> Phahhahaa s reisa verno ne se bqh setil do sq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ама вие хептем на ташак го обърнахте. Човек пръстче да не ви подаде... Айде стегнете се!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Bad_Twin Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Se6tam se minalata godina edni pi4ove(ne znam po kuv na4il sa uspqli,no predpolagam s po4erpka) bqha do6li s oniq ujasni 4erveni reisove deto durpat zakusalite trolei!Prosto razbixa peizaja!Ina4e drugi varianti-lineika,patrulka,katafalka,redoseqlka... P.S. I ne se izlagaite!Temata e suvsem seriozna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Това пък е пълна простотия, да си премерим простотията ( кой ще дойде с най-идиотски превоз) или да си премерим пишките ( кой ще дойде с най-скъпа кола) Ние за по-лесно ще си правим бала в Турция, аз лично отивам точно за да избегна такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ние сме замислили най-сериозно да идем с коне и каруци. Ама да видим дали ще се получи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
|HOODLUM|1912 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 az nali sym si ot stroitelniq 6te otida s ry4na koli4ka po izvestna kato RK1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Кофти, а тия дето вече сме ходили кво да правим, а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Кофти, а тия дето вече сме ходили кво да правим, а? <{POST_SNAPBACK}> Елате да видите ние как ще идем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 аз смятам да изям 5 "бонбона" и после незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Vastril4o tvoqta ideq e nai-dobra do tuk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 аз смятам да изям 5 "бонбона" и после незнам <{POST_SNAPBACK}> Xaxaxaxxaxa,ще ги разбиеш пич,давай с теб съм !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Аз ще искоча тежко с на Чичката трабанта-с цвят зелен ама не какъв да е зелен,еми зелен като лошо разстройство от индийска кухня а клаксуна къв е лудница все едно няк`во магаре мучи с верига на врата.Трабанта е на 8 направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Идейно е да отидеш с каруца или трактор. Ще бъдеш атракция. Говоря напълно сериозно! <{POST_SNAPBACK}> Това за трактора си е моя идея, не ми е взимай Това съм го мислил и аз, обаче от тия новите трактори на Джон Дир или на Ламборджини едни такива си ви са. Много ме кефят тия новите трактори, тва съм си го мислил отдавна, пък нека някой с джип ми се изпречи Мислил съм и за катафалка, но тва е много брутално .Одеве с един пич видяхме как 16-ката (автобуса), докара един пич пред дома му. Става дума за 00:00 часа и натуй отгоре този път не е въобще по-маршрута на 16-ката, а и да не говорим за часа. И та идеята беше, да наемеш автобуса за половин час и да те закара на бала Иначе мисля, че ще ида с Фиат Браво. Не е лоша количката, но и не ми пука с ква кола чесно казано, щото точно половин час след това никой няма да помни с кво си отишъл, освен ако не е си отишъл на бала с трактор . А по принцип повечето парадират с колата пред приятелите си, не че толкова им пука, че ще са с мерцедес или БМВ. едти: извинявам се сега прочетох всички постове и видях, че малко съм се повторил с на някои идеите, изглежда имаме еднакво мислене. На мен идеята за катафалката ми беше, да си в ковчег, с 4 човека които да го носят и да го сложат в средата където са се събрали всички учители и ти да излезнеш от него. Много е блутално, обсуждали сме го с един пич, ама е много кофти, ако има по луди могат да го направят Инче това с идеята беше много добро или с патрулката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 diabolik, относно трактора - нещо такова ми беше идеята. Луксозно е и е много атрактивно. Но някак си.. тогава не можех да го реализирам. Преди време, аз бях с Алфа 146 (на тати ) и си останах много доволен. В крайна сметка, в спомените остава това след пристигането в ресторанта, а не колата, която сте отишли до там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Моята идея беше да изцъфтя с КАРТ.Дори го бях уредил.Няма значение колко ми струва това.Но рунтавия ми клас реши,че е по-добре да ходим при абитата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.