Jump to content
BulForum.com

S kakva kola 6te idete na abiturientskiq bal

The_Bad_Twin

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Идейно е да отидеш с каруца или трактор. Ще бъдеш атракция. Говоря напълно сериозно!

Или с колело!! :D

Ами щом тряя да те возяр...може да се качиш на кормилотo и някой да кара колелото! :lol: Ако някой се появи така ще бъде голям смях!

Ама вие хептем на ташак го обърнахте. Човек пръстче да не ви подаде...

Айде стегнете се!!!

Se6tam se minalata godina edni pi4ove(ne znam po kuv na4il sa uspqli,no predpolagam s po4erpka) bqha do6li s oniq ujasni 4erveni reisove deto durpat zakusalite trolei!Prosto razbixa peizaja!Ina4e drugi varianti-lineika,patrulka,katafalka,redoseqlka... :tongue

P.S. I ne se izlagaite!Temata e suvsem seriozna!

Това пък е пълна простотия, да си премерим простотията ( кой ще дойде с най-идиотски превоз) или да си премерим пишките ( кой ще дойде с най-скъпа кола)

Ние за по-лесно ще си правим бала в Турция, аз лично отивам точно за да избегна такива неща.

Аз ще искоча тежко с на Чичката трабанта-с цвят зелен ама не какъв да е зелен,еми зелен като лошо разстройство от индийска кухня :lol: а клаксуна къв е лудница все едно няк`во магаре мучи с верига на врата.Трабанта е на 8 направо ;)

Идейно е да отидеш с каруца или трактор. Ще бъдеш атракция. Говоря напълно сериозно!

Това за трактора си е моя идея, не ми е взимай :lol: Това съм го мислил и аз, обаче от тия новите трактори на Джон Дир или на Ламборджини едни такива си ви са. Много ме кефят тия новите трактори, тва съм си го мислил отдавна, пък нека някой с джип ми се изпречи :punk Мислил съм и за катафалка, но тва е много брутално :sick .Одеве с един пич видяхме как 16-ката (автобуса), докара един пич пред дома му. Става дума за 00:00 часа и натуй отгоре този път не е въобще по-маршрута на 16-ката, а и да не говорим за часа. И та идеята беше, да наемеш автобуса за половин час и да те закара на бала :lol: Иначе мисля, че ще ида с Фиат Браво. Не е лоша количката, но и не ми пука с ква кола чесно казано, щото точно половин час след това никой няма да помни с кво си отишъл, освен ако не е си отишъл на бала с трактор :rolleyes: . А по принцип повечето парадират с колата пред приятелите си, не че толкова им пука, че ще са с мерцедес или БМВ. :ghost

едти: извинявам се сега прочетох всички постове и видях, че малко съм се повторил с на някои идеите, изглежда имаме еднакво мислене. На мен идеята за катафалката ми беше, да си в ковчег, с 4 човека които да го носят и да го сложат в средата където са се събрали всички учители и ти да излезнеш от него. Много е блутално, обсуждали сме го с един пич, ама е много кофти, ако има по луди могат да го направят :sick Инче това с идеята беше много добро или с патрулката :punk

diabolik, относно трактора - нещо такова ми беше идеята. Луксозно е и е много атрактивно. Но някак си.. тогава не можех да го реализирам.

Преди време, аз бях с Алфа 146 (на тати ;) ) и си останах много доволен.

В крайна сметка, в спомените остава това след пристигането в ресторанта, а не колата, която сте отишли до там.

Моята идея беше да изцъфтя с КАРТ.Дори го бях уредил.Няма значение колко ми струва това.Но рунтавия ми клас реши,че е по-добре да ходим при абитата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...