NaskoBG Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Смятам, че неможеш да ги ползваш всичките 4 юь мр3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Пиша тук, за да не отварям нова тема. Интересува ме дали и как мога да си проверявам email-а през телефона. Акаунта ми е в майл.бг (пише, че има wap през GSM), телефона ми е достатъчно нов, така че той няма да е пречка. Проблем ли е това, че съм на be-connect ? ПП Не ме интересува чрез СМС! Там излиза много по-скъпо. <{POST_SNAPBACK}> Трабва да имаш инсталиран меил клиент на телефона. Ако нямаш такъв ползвай wap адреса на mail.bg който е wap.mail.bg Успех ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Moqt GSM ima 4 MB operativna pamet do tolkova MB li moga da navra v GSM pod formata na melodii <{POST_SNAPBACK}> Амм то и за моя пишеше , че няма wap в интернет , ама си има ! Най-лесния начин да провериш (ако си на Глобул) е да пратиш смс със текс wap на номер 1000 , след секунди ще получиш смс обратно (това са настройки за wap) ако ти даде опция save според мен си имаш wap , а може и да отидеш до някой специализиран магазин , там 100% ще ти кажат имаш/нямаш waр , и ако имаш няма проблем да ти го нагласят edit: WAP Не подяволите , май наистина няма ами тогава отиваш на главната (не е нужно да се забиваш в германос или магазини от тоя тип , щото ще ти излизезе двойна цена , има доста магазинчета, пообиколи и разпитай за Нокиа 2600 за USB дата кабел , като си го кушиш (ако ще го копуваш де) инсталираш го (по инструкциите ) и после тъпчиш картинки и мелодийки като ненормален ) това е единственото решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.