Jump to content
BulForum.com

GSM без Wap-Помогнете

twista

Recommended Posts

Пиша тук, за да не отварям нова тема.

Интересува ме дали и как мога да си проверявам email-а през телефона. Акаунта ми е в майл.бг (пише, че има wap през GSM), телефона ми е достатъчно нов, така че той няма да е пречка. Проблем ли е това, че съм на be-connect ?

ПП Не ме интересува чрез СМС! Там излиза много по-скъпо.

Трабва да имаш инсталиран меил клиент на телефона. Ако нямаш такъв ползвай wap адреса на mail.bg който е wap.mail.bg Успех !

Moqt GSM ima 4 MB operativna pamet :confused

do tolkova MB li moga da navra v GSM pod formata na melodii :huh:

Амм то и за моя пишеше , че няма wap в интернет , ама си има ! Най-лесния начин да провериш (ако си на Глобул) е да пратиш смс със текс wap на номер 1000 , след секунди ще получиш смс обратно (това са настройки за wap) ако ти даде опция save според мен си имаш wap , а може и да отидеш до някой специализиран магазин , там 100% ще ти кажат имаш/нямаш waр , и ако имаш няма проблем да ти го нагласят ;)

edit:

WAP Не
подяволите , май наистина няма :( ами тогава отиваш на главната (не е нужно да се забиваш в германос или магазини от тоя тип , щото ще ти излизезе двойна цена , има доста магазинчета, пообиколи и разпитай за Нокиа 2600 за USB дата кабел , като си го кушиш (ако ще го копуваш де) инсталираш го (по инструкциите ;) ) и после тъпчиш картинки и мелодийки като ненормален ;) ) това е единственото решение :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...