Jump to content
BulForum.com

Търся Преходник S 370 -Slot 1

Recommended Posts

Преходника да поддържа процесори с честота 66/100/133Mhz и да бъде с възможност за смяна на волтажите на ядрото(PPGA and FCPGA to Slot-1).

А видеото няма значение,важно е да бачка -но задължително на ISA слот

Имам такава видеокарта на ISA slot!

Добре имаш карта,но дай и някаква цена.

Няма да е лошо и някакви коодинати да дадеш в РМ-то.

По отношение на преходника може да ми свърши работа и преходник поддържаш 66 и 100 MHz честота на шината.

Никой ли няма от тези Преходници на ASUS и MSI които са с джемперчета?

Някой може ли да ми каже някоя фирма в Пловдив,където със сигурност ги има.

Благодаря предварително.

Вярно, че са малко старички ,но сигурно още се въртят в употреба.

Имам преходник, но не го продавам отделно : само заедно с процесора (Celeron/400). Но цената е такава че си струва да се замислиш : 15 лв.

Иначе мога да ти дам и директно процесор на Slot1 : PII/400 за 20 лв.

Имам преходник, но не го продавам отделно : само заедно с процесора (Celeron/400). Но цената е такава че си  струва да се замислиш : 15 лв.

Добре,може да го взема с процесора,на при положение,че преходника е такъв какъвто търся(Да има джемпери за волтаж и честота)

За сведение имам един преходник,но тои е обикновен PPGA и поддържа 2V/66MHz,a ми трябва универсален за Coppermine и PIII(FCPGA)

Добре,може да го взема с процесора,на при положение,че преходника е такъв какъвто търся(Да има джемпери за волтаж и честота)

За сведение имам един преходник,но тои е обикновен PPGA и поддържа 2V/66MHz,a ми трябва универсален за Coppermine и PIII(FCPGA)

Пробвавй в Мост компютърс. Преди време си търсих преходник и от там ми дадоха 3 за проба да си избера.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...