Eagle Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Преходника да поддържа процесори с честота 66/100/133Mhz и да бъде с възможност за смяна на волтажите на ядрото(PPGA and FCPGA to Slot-1). А видеото няма значение,важно е да бачка -но задължително на ISA слот Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Имам такава видеокарта на ISA slot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Имам такава видеокарта на ISA slot! <{POST_SNAPBACK}> Добре имаш карта,но дай и някаква цена. Няма да е лошо и някакви коодинати да дадеш в РМ-то. По отношение на преходника може да ми свърши работа и преходник поддържаш 66 и 100 MHz честота на шината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Никой ли няма от тези Преходници на ASUS и MSI които са с джемперчета? Някой може ли да ми каже някоя фирма в Пловдив,където със сигурност ги има. Благодаря предварително. Вярно, че са малко старички ,но сигурно още се въртят в употреба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Имам преходник, но не го продавам отделно : само заедно с процесора (Celeron/400). Но цената е такава че си струва да се замислиш : 15 лв. Иначе мога да ти дам и директно процесор на Slot1 : PII/400 за 20 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Имам преходник, но не го продавам отделно : само заедно с процесора (Celeron/400). Но цената е такава че си струва да се замислиш : 15 лв. <{POST_SNAPBACK}> Добре,може да го взема с процесора,на при положение,че преходника е такъв какъвто търся(Да има джемпери за волтаж и честота) За сведение имам един преходник,но тои е обикновен PPGA и поддържа 2V/66MHz,a ми трябва универсален за Coppermine и PIII(FCPGA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Добре,може да го взема с процесора,на при положение,че преходника е такъв какъвто търся(Да има джемпери за волтаж и честота)За сведение имам един преходник,но тои е обикновен PPGA и поддържа 2V/66MHz,a ми трябва универсален за Coppermine и PIII(FCPGA) <{POST_SNAPBACK}> Пробвавй в Мост компютърс. Преди време си търсих преходник и от там ми дадоха 3 за проба да си избера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.