Fori_ox Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 A ue verno 4e v BG nema optaviq ma ve4e i kat skibah materiala deto go pokazaha sq po btv i sum do golqmav stepen sklonen da povqrvam 4e s skoro vreme mojem da se sboguvame s lubimite ni data.bg,arena i wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Според мен това рано или късно ще стане,но за момента смятам,че е невъзможно!Просто защото много от потребителите на интернет плащат месечни такси имено за това за да теглят филми и музика!И ако изведнъж им врътнат кранчето....!Ами тогава доставчиците ще загубят!!А видеотеките и музикалните магазини печелят! Така,че мисля че доставчиците няма да си оставят"каруцата в калта"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Едно ще ви кажа...Плякайте си 160 gb и теглете яко,щото наистина ще го закриват.Е кво да са праии!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Хора, на вас майтап ви се струва ама положението май е сериозно. И по телевизията го казаха. Не че няма други начини за сваляне, но за мен без Warez-a сякаш интернета тотално ще промени облика си. Абе аз не мога да ги разбера тия ла***ри в парламента - няма да земат да си вършат работата ами... То щото в България всичко ни е наред та тръгнали да ми спират Free-сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Абе момчета не си мъчете пачите , ако затворят фрее сървърите ще се увеличи свалянето на пиратските хави. Най- накрая ще започнем да ползваме Р2Р софт и ще се настървим с/у загубения Холивут и още повече няма да плащаме надраскани ДиВиДи-та в бедните/на филми/ видеотеки. Така че Донт Уори аванта винаги ще има!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Хора, на вас майтап ви се струва ама положението май е сериозно. И по телевизията го казаха. Не че няма други начини за сваляне, но за мен без Warez-a сякаш интернета тотално ще промени облика си. Абе аз не мога да ги разбера тия ла***ри в парламента - няма да земат да си вършат работата ами... То щото в България всичко ни е наред та тръгнали да ми спират Free-сървърите. <{POST_SNAPBACK}> България:Почва се от най-лесното(да спреш някакъв сървар за сваляне) и чак накрая до трудното(да си оправиш там за заплатите на хората и такива работи) То европейците нямат фреее сървари,ама им дават мангизи и за тях не е проблем там да си купат няква кутийка с оригинално сд-кейче и диска вътре за 50-60 евро...Не е ли така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Абе момчета не си мъчете пачите , ако затворят фрее сървърите ще се увеличи свалянето на пиратските хави. Най- накрая ще започнем да ползваме Р2Р софт и ще се настървим с/у загубения Холивут и още повече няма да плащаме надраскани ДиВиДи-та в бедните/на филми/ видеотеки. Така че Донт Уори аванта винаги ще има!!!!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> Правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Пичове разберете,това на този етап в България не може да стане!Просто бизнеса на много хора ще бъде засегнат сериозно!!А тези хора имат лобита и във власта,а в България както знаем лобитата са нещо много важно!!Така,че поне за сега не вярвам да се случи нещо такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Smqtam 4e nqma da go bade tova. Ako go bade tova az li4no si spiram neta i si puskam kabelnata 6tot samu tui prava filmi i 4at. Taka 4e evrocom da go znae tot me gubi kato klient ( pak na kabela sam na KAbleTeL). Are i dano ne se sbadne skoro tazi mra4na prognoza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Може ли всичките да сте такива мрънкала ? Нямало да има фрее сървъри, леле малке кво ще става ся...Кво да се прави като сте мързели, като чакате някой да ви качи филма на уарез.ру със точните субтитри, а вие само да си го дръпнете и да си го гледате наготово.Или ви МЪРЗИ да си намерите някоя мп3-ка и оревавате цялото web пространство? Как ги намират тези които ги качват? Да не би да си ги измислят? Цялата работа е че ви МЪРЗИ, че искате да ви поднесат залъка в устата,едва ли не и да ви го сдъвчат а вие само да го глътнете и да се погалите по корема.Или може би има още хора които не са разбрали че интернет не е само www.warez.ru? Айде вземете се стегнете и стига сте ревали "кво ще правим"...ако толкова искате да знаете мога да ви кажа-ходете си копувайте оригинални дискове или се научете откъде да си ги сваляте. Например можете да се образовате кво е тва Торент.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Честито! Според мен нямаме data.bg... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Честито!Според мен нямаме data.bg... <{POST_SNAPBACK}> аз имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 И аз си имам дата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Sprian e SEARCH-a! Vse edno niamash. Pri mene niama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 pgm Дата.Бг Модератор Спирането на Дата.БГ е свързано с обявения преди време ъпгреид на техниката. Моля проявете търпение и разбиране. Всички знаем че нововъведенията са в полза на потребителите. В тази връзка мисля че ще е добре, да се приключи с пускането на нови теми. Съдържанието на такива вече ве доста познато. Не мисля че разделите са много прегледни, пълни със заключени такива. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Torrent & p2p му е майката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Добре де. Поне дайте някакви препоръки кои торенти да използваме, та да знаем по отрано, щото аз нивга не съм използвал таквиз "животни". Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 http://bitconjurer.org/BitTorrent/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 SPoko! Az sam vratnal pochti vsichko na CD-ta! Shte vi davam da gledate i slushate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Това е друга доста интересна програмка за сваляне http://www.emule-project.net/ Положението е сериозно не е за умиране винаги има алтернатива в България оправия незнам дали има, но ако става дума за филми по-известните и тези които ми допадат ги гледам със сигурност на кино. Видеотеките ще спечелят от това със сигурност. Е аз слава богу не гледам много филми, но за мп3-ките (аз не свалям много мп3-ки има други хора които го правят вместо мен ) ще бъде по-малък проблем(най-вече защото обема на мп3-ка не е голям в сравнение с някоя игра или по-сериозна програма). Склонен съм да вярвам че пиратския софтуер пречи на българската икономика(е не ми се иска да пълни джобовете на някой като Бил Гейтс, а на някой добър програмист докато и той не стане като Бил), но аз не знам човек който "не иска легален софтуер направо с диска". Хубаво поне че сега повече хора имат записвачки и има по-големи харддискове в сравние с преди няколко години. В момента в Data.bg търсенето не работи и форума не се вижда. За в бъдеще ще се обръщаме по-често към руски сайтове . Наистина депутатите навлязоха в "дълбоки води" в които има и много други интереси и сбъсък на интереси. Някои потребители може да се откажат от интернет заради това. Съгласен съм и с други работи като например "легален уарез" кадето ще плащаш вход 30 стотинки примерно и ще може да правиш каквото си поискаш. Хората които продават пиратски софтеур от тук може и да изЗезнат(, но). Решението за мп3-ките и филмите според мен ще породи по-големи търсения на тези двете. Като допълнение ще кажа че тук има филми които не могат да се намерят може би никаде другаде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 http://www.trud.bg/Default.asp?statid=1151...3&id=25&iy=2005 <{POST_SNAPBACK}> Тук пише "осемте най-големи сървъра у нас ", доколкото знам вареза е само за Пловдов и може би и околията, но не сам наясно чак толкова. Плус тва винаги остава варианта p2p Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 ami nali iskahte evropejski syiuz a ai na vi edin EC sega pravete si hubava smetka za kogo glasuvate oba4e se6tate li se samo koj 6te namaje ot cqlata rabota BTC maj maj Link to comment Share on other sites More sharing options...
user7007 Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Много шум за нищо. Я помислете: колко човека си купиха "Windows" преди няколко години? И колко човека го правят сега? А да не говорим за нарастналия брой на компютрите, за многото други програми и т.н. Нима спряха пиратството на софтуер, та ще спрат и медията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 awe hora nali tova se otnasq samo za nai-novite filmi i muzika starite ot 2004g primerno nqma da se mahat . A nali nqma da zasegne igrite ili novoizleznalite igri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Неограмотените, определено ще ги засегне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.