Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Разликата при мен е ,че от Торенти свалям със 30-40К ,от Вареза свалям с 10-20к ,за това за мен Торентите за доста по-добър източник

В такъв случай за теб е по добре, но не и за мен.

стига сте се фукали кой с колко сваля а ми кажете какво ще става с WAREZ.ru

Ми питай Veno(а.к.а. Admin) преди малко го мернах. Мисля, че той най-добре ще ти обясни.

Skii malko sq. Na4i parwo trqbwa da drapnesh torrent programa - naprimer BitComet. Posle q iznstallwash i tq e kato IE malko. Oa arenata kato sa regnesh moje da razglejdash i kato si haresash hawa darpash edin malak fail(50KB) posle s torrent managera go optworqsh i toi po4wa da go swalq. Demek torrent managera e kato explorer i Flash w edno we 4owek  :punk .

Ами горе-долу така е.А прпграмата може да е и Bit Tornado,поне аз я ползвам и съм супер доволен! :D

А не може ли да се направи нещо друго...

Имам предвид вареза да си остане на мястото, обаче да остане скрит, и от него да могат да дърпат само логнати потребители, с други думи, само с логване по FTP. По този начин някакви тъпи куки няма да знаят въобще за него, и остава проблема как ще се знае потребител tedy, или pi4a дали може да му се вярва, но ще се измисли нещо :D

Тарифата не е от значение.. аз като съм на 18 лева (гигабит) ми се е случвало не 50 ами с по 500к да свалям и рядко и с по повече (1-2Мб/с).. но това си е самият принцип на торента.. :)

Ех Бойко,Бойкооо ..... досега ни беше като идол !! Сега цяла БГ тебе мрази ;) за дето пипаш там където не ти е работата ! :allien

Не мога да си обясня как така толкова време си затваряха очите , а пък сега ми намериха ей така от нищото да правят тая простотия :angry1

...та до 2007-ма има достатъчно време(годината,когато официално влизаме в ЕС....ако въобще с тва е свързано !!!

Ти не разбра ли, че не е от ЕС, а от САЩ. Най-големия производител на пиратска музика.

Малее, 148 човека в една тема. Рекорд :D

Ти не разбра ли, че не е от ЕС, а от САЩ. Най-големия производител на пиратска музика.

не е тва рекорда ..... 4еки сек ......

192 User(s) are reading this topic (70 Guests and 13 Anonymous Users)

109 Members: REDLINE, err0r^, The AnGeL, golqmhaker, galaxyofpain, jordan_86, Demandred, Finish him !!!, Finetti, tedy, VooDooMaN, charsi, yasbas, Hard, tantramantra, capone, Piipo, MyH4o, redmadman, BreAdeR, bat6oko, cvetistiq, botevbeerboys, vinyl_master, George_131, hasty, Protosa, jorji_s, kenny, THESTORM, MazataBG, Soulless, Genius, BAH, danzel_, gdl, {{Nati}}, Stenli, Fifa2005, en3rgy, archangel, t0tal, Aggressiv, chistacha, Aries, JDFU, Warez-boy, Izotzadze, toti_barabata, yosifff, w00x, u3poga, firmajiq, ANIMAL, kumcata, Boev, KamenR, Admin, Ryu-san, Spister, forzamilan_sheva, THE-AGENT, emirates stadion, harmonika, silvi, Sudden, Krasi, SPACEWOLF, Legop4o, stefankm, Rafaello, Ex_perta, magare, Whitedeath, blah_, do4okarako4ev, ack, Myxa-TePoPuCT, SlitHead, thephoenix, TNT, minotavar, Smoke, Mr. Aze, Neovampirism, KODI, lukather, yashobg, tonitod, VIDEV, ventzo, pe6o_ma6inata, dark_wonderer, longjohn, meni666, mobo, oldman, haRabO, jozo, n_ikito, cobalt, Sp@rkY, goody, klarisa_s, stef_g, Speed_Hacker, Shoooter, Flameblind, Agent007`

:punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Не е :) Имаше 180 към 5-6 часа ;) Пък те САЩ само тва правят :lol:

ЕДИТ : James_Bond007 тва откакто пак се пише в темата всеки го пита :) Един - да затворят темата,друг - да им кажат що няма уарез ;) :lol: :lol:

Експериментират с варезчето. :D Сигурно тая в червено е от НСБОП. Хора запомнете я добре, докато не е изчезнала. :D Утре почва гонката

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...