Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

А бе хора, какво направихте вие тука бе. За 12 часа 30 страници. И накрая какво разбрахте? А някой да се беше досетил да пусне РМ на някой администратор? Щом няма във форума, значи няма кой и да ви отговори. Явно в момента са много повече заети от това да се моткат във форума. Когато някой дойде ще ви отговори. Стига сте правили само flood

ЕДИТ: А аз се чудех защо вчера не ми позволяваше да ъплоудвам при положение че имаше свободно място. :huh:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Free сървърите вече са минало остава ни само p2p малко инфо за спирането има ТУК ... тая профилактика е според мен е пълна измишльотина сега за да си останат ЕК Номер 1 трябва да увеличат ъплоуда и да ни разрешат да си отваряме http и ftp сървъри и да си споделяме фаилове. Дано се направи нещо защото по мнението на не малко мои приятели ще си дръпнат кабела и модема им ще изхвърчи а това е в загуба на ЕК пък и наскоро се увеличи обема на варез а пък ЕК не са вчерашни да дават пари за ония дет духа така че сигурно ще се стигне до някакво разумно решение (от моите уста в Божиите уши).

И според мен тва за профилактиката е лъжа ма се надявам да не е :bgrin: дано да е само докато минат проверките :punk

Като си платите интернета за другия месец ще изчезне и надписа профилактика и тогава ще се чудите "Каде сбъркахме?"

Явно Бат Бойко е започнал да попада на филми с кофти качество и mp3-ки с таг "рафтер дата.бг" и си е казал я да им резна фриитата на тия пичове щото много взеха да се ебават с юзерите!

Айде тогава някой компетентен да обясни точно и ясно как става хватката с тея торенти, щот кат гледам доста хора не са наясно с това (включая и аз ;) )!

ae nz ama taq rabota ne mi se vijda dobre az si spomnqm predi godina i neshto pak go beha spreli ne samo wareza ami vsi4ki saitove za free movies i t.n.

i sled tova pak gi pozvoliha dano taka da stane i tozi put da se nadqvame...    :)

аз съм от почти 2 години на ЕК и уарез-а не са го спирали досега :bgrin:

Айде тогава някой компетентен да обясни точно и ясно как става хватката с тея торенти, щот кат гледам доста хора не са наясно с това (включая и аз  ;) )!

Влизаш в Арената и ще разбереш.И тук ще стане като там да се сваля от торенти и е пак същото с малка разлика че трябва и да даваш. :) Leech+Seed

Ще ме спукате от смяях с коментари от типа:

Нееее ,спират Варезаааа !!!!

Естествено ,че не е профилактика ,трябва да си "Леко" Тъп да си мислиш ,че е.Или пък и по случайност е изчезнал Download бутона от Секцията с Филми.Както и да е ,аз мога да свалям без проблеми ,но не го правя.За кво ми е да свалям от тоя Варез ,кат си има Торенти...

Тук сте се затръшкали все едно идва края на света.....да варез вероятно вече няма да има ,дори и да има ще е без филми и музика.

Не се самоубивайте плс. :lol: :lol: :lol:

Виж ТУКА пише почти всичко за торентите!И успех на всички с торентите!  :beerchug

ае човек я моля ти се малко повече обясни за тия торенти штото нешто не схва6там ;) ;) ;)

,Apr 20 2005, 13:04 PM]Ще ме спукате от смяях с коментари от типа:

Естествено ,че не е профилактика ,трябва да си "Леко" Тъп да си мислиш ,че е.Или пък и по случайност е изчезнал Download бутона от Секцията с Филми.Както и да е ,аз мога да свалям без проблеми ,но не го правя.За кво ми е да свалям от тоя Варез ,кат си има Торенти...

Тук сте се затръшкали все едно идва края на света.....да варез вероятно вече няма да има ,дори и да има ще е без филми и музика.

Не се самоубивайте плс. :lol:  :lol:  :lol:

оле чожек мнохо ти се моля кажи ми повече за тия торенти че не схваштам ;)

Много чевръсти тея НСБОП ...

ае човек я моля ти се малко повече обясни за тия торенти штото нешто не схва6там ;)  ;)  ;)

Ами ти прочете ли какво пише ТУКА КЛИКНИ мисля,че е обяснено всичко подробно!!Поне аз от тук се научих да работя с тях,а бях много бос по въпроса повярваи ми!

Ами ти прочете ли какво пише ТУКА КЛИКНИ мисля,че е обяснено всичко подробно!!Поне аз от тук се научих да работя с тях,а бях много бос по въпроса повярваи ми!

някой модератор може ли да каже каква е тази профилактика (причината в НСБОП ли е?) и да се знае дали ще се минава на р2р....

Чакаме инфо от Veno! Някой горе пита, що да свалял от warez като можел да сваля от торенти. Ми щото от торентите сваляш с 10/20 кб а от warez с 300 кб. Аз намирам разлика. А ти?

zna4i 4eta tuka kvi postove slagate hora....ta re6ih i az da drasna otnosno toz problem..v momenta v usa se zapo4vat dela sre6tu useri na KAZAA. stava su6toto ne6to kato s NAPSTER!

6te se opitat da napravqt qvno vsi4ki p2p programi plateni a tva mnooo sux!

zna4i muzikata i klipovete koito li4no az teglq edva li mogat da se namerqt v koito i da e free bg server a tva zna4i 4e ako precakat i p2p nqma da ima savsem ot kade da durpame! zna4i p2p programi sa:

sousleek

kazaa

imesh

napster (koqto otdavna e platena)

emule

warez p2p

dc++

ima i o6te...

do kolkoto znam 6te ima akcii i sre6tu torrent-ite taka 4e dori se samnqvam 4e i arena.bg 6te ba4ka skoro...

za tova polzvaite p2p do kato ne sa precakali i tqh!

samo 4e da znaete 4e trqbva da ste dosta za6titeni za6toto ot p2p programite se lepvat dosta virusi...polzvaite do kato mojete...6toto qvno za sega samo p2p i torrent nqma da sa sprqni...adskii mnooo se nadqvam da si pusnat pak warez.ru i mbox...

nie bulgarite si padame po avantata ama qvno i mn obi4ame da si pre4im edni na drugi sled kato drugi bulgari (makar 4e ne sam siguren bulakt i nsbop dali ne sa turci ili makedonci..) ni pravqt se4eno!

Skii malko sq. Na4i parwo trqbwa da drapnesh torrent programa - naprimer BitComet. Posle q iznstallwash i tq e kato IE malko. Oa arenata kato sa regnesh moje da razglejdash i kato si haresash hawa darpash edin malak fail(50KB) posle s torrent managera go optworqsh i toi po4wa da go swalq. Demek torrent managera e kato explorer i Flash w edno we 4owek :punk .

Чакаме инфо от Veno! Някой горе пита, що да свалял от warez като можел да сваля от торенти. Ми щото от торентите сваляш с 10/20 кб а от warez с 300 кб. Аз намирам разлика. А ти?

Разликата при мен е ,че от Торенти свалям със 30-40К ,от Вареза свалям с 10-20к ,за това за мен Торентите за доста по-добър източник

Разликата при мен е ,че от Торенти свалям със 30-40К ,от Вареза свалям с 10-20к ,за това за мен Торентите за доста по-добър източник

стига сте се фукали кой с колко сваля а ми кажете какво ще става с WAREZ.ru

A taka Daite da znaem kvo sha stava 4e mi pisna Da znam da si spiram li neta ili nee Bez tui tva trqq da go pla6tam da znam..TO e qsno 4eee nee profilaktika ama sha ba4ka li ili nee sha sedi Smao Za ukrasa Da se Znae....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...