Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Коя кратуна спря тегленето.майка му да ебааа.  в гъзааа

freeev39sm.jpg

Ab6to vzero i tegleneto e sprqlo.

mne e sprqlo, tepyrva zapo4va ;)

Няма накъде, затва да продължаваме да правим безмислени постове :)

ne trqbva da se predavame bez boj :sayjin

za postovete sym syglasen, te ne6tata sa qsni, 6te 4akam (ne)oficialno izqvlenie :excl:

Сега си играем на тука има - тука нема . Някой компетентен да каже ако знае нещо по въпроса , а не само да си правим догадки ? не мислите ли ?

Takaaaaaaaa По повод спирането, аз имам няколко неяснотии.

1во Докога ще продължи "Профилактиката" :confused

2ро Защо нападнаха и уарез-а :(

3то Неможе ли да го пуснат да си дръпна няколко неща, който не съм си ги свалил на харда, понеже мислех, че винаги ще мога да ги дръпна за 2-3 мин. Идеята ми е, да се пусне уарез примерно до утре, да може всеки да си дръпне каквото си му трябва и тогава "профилактика"

Абе съмнявам се да го направят, понеже лично моята линиика на даунлоуд ще е права и плътна :devil и няма да смогне мрежата на трафика :(

4то Тая шибания със затварянето е заради ЕС доколкото знам, понеже така искат те. Ами, като влезнем веднъж в ЕС, неможе ли да си правим каквото ние си знаем, а :devil

5то Поне Еротиката работи :rolleyes: , нея ще я барат ли?

Ако има още ще едит-на!

Vseki spam v temata shte bude nakazvan s warn. Obidite - sushto! Priemete tova kato oficialno preduprezhdenie.

Добре ще бъде наказан,съгласен съм!А не мислиш ли ,че и ти модератерю трябва да бъдеш наказан.От няколко часа във форума за който ТИ отгиваряш се отправят основателни запитвания!!И ТИ и твоите колеги си правите углушки и не отговаряте на конкретни запитвания!!Аз смятам,че работата на модератора е да отговаря за всичко което се случва в поверения му саит!А вас от няколко часа ви няма никакви!ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ,АКО ИСКАТЕ НАКАЖЕТЕ МЕ!!

sq zvannax i mi zatvarqt telefona.dano da e vremenno 6toto mai ne samo az 6te se otkaja ot net :cry

Такива постове убиват мозъчни клетки. Май "не само ти" не си разбрал, че със "затварянето" на www.warez.ru, свършва интернета. За бога, това е просто един локален сайт! Помислете малко за неограничените възможности на интернет! Бооожеее.. спрели warez.ru. И какво толкова се оплкавате. Аз от 3-4 месеца влизам само тук във форума, сайта изобщо не съм го ползвал.

Takaaaaaaaa По повод спирането, аз имам няколко неяснотии.

1во .................

1во - докогато си им е кеф :P

2ро - защо пък не :bgrin:

3то - не :P

4то - няма вреъзка :blink:

5то - тук не разбрах какво не ти е ясно :confused

Надявам се да съм бил полезен :)

Добре ще бъде наказан,съгласен съм!А не мислиш ли ,че и ти модератерю трябва да бъдеш наказан.От няколко часа във форума за който ТИ отгиваряш се отправят основателни запитвания!!И ТИ и твоите колеги си правите углушки и не отговаряте на конкретни запитвания!!Аз смятам,че работата на модератора е да отговаря за всичко което се случва в поверения му саит!А вас от няколко часа ви няма никакви!ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ,АКО ИСКАТЕ НАКАЖЕТЕ МЕ!!

Какво точно те накара да мислиш, че имам нещо общо с Евроком support-a? Като има официална информация, ще научите първи...

Такива постове убиват мозъчни клетки. Май "не само ти" не си разбрал, че със "затварянето" на www.warez.ru, свършва интернета. За бога, това е просто един локален сайт! Помислете малко за неограничените възможности на интернет! Бооожеее.. спрели warez.ru. И какво толкова се оплкавате. Аз от 3-4 месеца влизам само тук във форума, сайта изобщо не съм го ползвал.

e dobre-bravo!!!togava badi taka dobar da ni kajesh i na nas neprosvetenite ot kade da si teglim i da gledame onlain...

Vseki spam v temata shte bude nakazvan s warn. Obidite - sushto! Priemete tova kato oficialno preduprezhdenie.

Най-накрая! :D Това беше и целта на поста, който си изтрил :excl:

4то Тая шибания със затварянето е заради ЕС доколкото знам, понеже така искат те. Ами, като влезнем веднъж в ЕС, неможе ли да си правим каквото ние си знаем, а :devil

Едва ли, във Германия, например, също е забранено всичко такова, но правят редовни проверки... Могат по АйПи да те проследят до вас, да ти вземат компютъра за около 3 месеца (докато се занимаят с него), след което да те глобят в зависимост от броя на авторските права, които си нарушил (т.е. един гб Филм не е равен на 1 гб музика)... Гледах по еРТееЛ за това, много страшно беше. Все пак, вуйчо ми (който не само, че живее в Германия, но и е германец, т.е. не сме само ние!) си тегли преспокойно всякакви неща посредством мрежовото муле, и засега не е имал проблеми... Всички да се молим!

Какво точно те накара да мислиш, че имам нещо общо с Евроком support-a? Като има официална информация, ще научите първи...

Ами виж какво,не знам дали имаш нещо общо с Евроком.Не ме и интересува,но да заплашваш с warm хора които се притесняват за бъдещето си в мрежата,и искат да коментират...!!?Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш!

Ами виж какво,не знам дали имаш нещо общо с Евроком.Не ме и интересува,но да заплашваш с warm хора които се притесняват за бъдещето си в мрежата,и искат да коментират...!!?Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш!

ол .......почна едно изречение свърши 10.....Първо тя говори за спам...като ония изцепки на ония смешник дето минаваше всички групово...

kwo ste se opla6ili we se edno za purvi put spira wareza to si pishe profilaktiak stop spam please  :angry1  :angry1  :angry1

ти кога си виждал такава профилактика :confused обикновенно спират отделни портове като има такова нещо, а не целия сървър. но даже и да спрат целия сервер за профилактика защо махнаха линковете навсякъде, те какво пречат :huh:

e dobre-bravo!!!togava badi taka dobar da ni kajesh i na nas neprosvetenite ot kade da si teglim i da gledame onlain...

ми то и-нет не е само филми :blink: гигабит-ци могат да се чувстват доста прецакани ако спрат уарез и мбох :wir

Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш!

тва е момиче бе братче :love

ти кога си виждал такава профилактика :confused обикновенно спират отделни портове като има такова нещо, а не целия сървър. но даже и да спрат целия сервер за профилактика защо махнаха линковете навсякъде, те какво пречат :huh:

ми то и-нет не е само филми :blink: гигабит-ци могат да се чувстват доста прецакани ако спрат уарез и мбох :wir

не прецакани , а без нет.....в момента се чуствам кат парцал.........е се пак...

It's all about the game, and how u play it

It's all about control, and if u can take it

видя се кои взе контрола.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...