t0tal Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 vizioto umrq Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 A ve4e nqma li nqkoi da se seti da kaji ko staa tuka 6toto moje sled malko da poludeem ot BG svalqm 5 kb/s i 4ujdi 3kb/s kva e taq rabota sprqha wareza pone da ima vun6ni da ima Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Коя кратуна спря тегленето.майка му да ебааа. в гъзааа <{POST_SNAPBACK}> Ab6to vzero i tegleneto e sprqlo. <{POST_SNAPBACK}> mne e sprqlo, tepyrva zapo4va Няма накъде, затва да продължаваме да правим безмислени постове <{POST_SNAPBACK}> ne trqbva da se predavame bez boj za postovete sym syglasen, te ne6tata sa qsni, 6te 4akam (ne)oficialno izqvlenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 sorry pich vsichki trygnaha da teglqt international e za tva e tolkova slab neta v momenta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Agoniqqqqqqqqq,agoniqqqqqqqqqqq,agoniqqqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Сега си играем на тука има - тука нема . Някой компетентен да каже ако знае нещо по въпроса , а не само да си правим догадки ? не мислите ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 a we hora daite da si svalim si4ki TeamSpeak i da poplqmpame za taq glupost ot tuk mojete da go svalite http://play.evrocom.net/dl/teamspeak/ts2_client_rc2_2032.exe i natiskate na quick connect i pi6ete tam adresa play.evrocom.net i nicka i tva i da govorim malko tup post ama karai Link to comment Share on other sites More sharing options...
efesbe Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ооо Админ кво става ,ве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
donivan Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Da we admina 6a kaji sq kvo stava ili ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Vseki spam v temata shte bude nakazvan s warn. Obidite - sushto! Priemete tova kato oficialno preduprezhdenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Takaaaaaaaa По повод спирането, аз имам няколко неяснотии. 1во Докога ще продължи "Профилактиката" 2ро Защо нападнаха и уарез-а 3то Неможе ли да го пуснат да си дръпна няколко неща, който не съм си ги свалил на харда, понеже мислех, че винаги ще мога да ги дръпна за 2-3 мин. Идеята ми е, да се пусне уарез примерно до утре, да може всеки да си дръпне каквото си му трябва и тогава "профилактика" Абе съмнявам се да го направят, понеже лично моята линиика на даунлоуд ще е права и плътна и няма да смогне мрежата на трафика 4то Тая шибания със затварянето е заради ЕС доколкото знам, понеже така искат те. Ами, като влезнем веднъж в ЕС, неможе ли да си правим каквото ние си знаем, а 5то Поне Еротиката работи , нея ще я барат ли? Ако има още ще едит-на! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ne mi se chetat tolkova stranici i zatova direktno shte pitam: znae li se do koga nqma da mojem da teglim ot wareza? za vinagi li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Vseki spam v temata shte bude nakazvan s warn. Obidite - sushto! Priemete tova kato oficialno preduprezhdenie. <{POST_SNAPBACK}> Добре ще бъде наказан,съгласен съм!А не мислиш ли ,че и ти модератерю трябва да бъдеш наказан.От няколко часа във форума за който ТИ отгиваряш се отправят основателни запитвания!!И ТИ и твоите колеги си правите углушки и не отговаряте на конкретни запитвания!!Аз смятам,че работата на модератора е да отговаря за всичко което се случва в поверения му саит!А вас от няколко часа ви няма никакви!ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ,АКО ИСКАТЕ НАКАЖЕТЕ МЕ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 sq zvannax i mi zatvarqt telefona.dano da e vremenno 6toto mai ne samo az 6te se otkaja ot net <{POST_SNAPBACK}> Такива постове убиват мозъчни клетки. Май "не само ти" не си разбрал, че със "затварянето" на www.warez.ru, свършва интернета. За бога, това е просто един локален сайт! Помислете малко за неограничените възможности на интернет! Бооожеее.. спрели warez.ru. И какво толкова се оплкавате. Аз от 3-4 месеца влизам само тук във форума, сайта изобщо не съм го ползвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Takaaaaaaaa По повод спирането, аз имам няколко неяснотии.1во ................. <{POST_SNAPBACK}> 1во - докогато си им е кеф 2ро - защо пък не 3то - не 4то - няма вреъзка 5то - тук не разбрах какво не ти е ясно Надявам се да съм бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Добре ще бъде наказан,съгласен съм!А не мислиш ли ,че и ти модератерю трябва да бъдеш наказан.От няколко часа във форума за който ТИ отгиваряш се отправят основателни запитвания!!И ТИ и твоите колеги си правите углушки и не отговаряте на конкретни запитвания!!Аз смятам,че работата на модератора е да отговаря за всичко което се случва в поверения му саит!А вас от няколко часа ви няма никакви!ТОВА Е МОЕТО МНЕНИЕ,АКО ИСКАТЕ НАКАЖЕТЕ МЕ!! <{POST_SNAPBACK}> Какво точно те накара да мислиш, че имам нещо общо с Евроком support-a? Като има официална информация, ще научите първи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirnof Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Такива постове убиват мозъчни клетки. Май "не само ти" не си разбрал, че със "затварянето" на www.warez.ru, свършва интернета. За бога, това е просто един локален сайт! Помислете малко за неограничените възможности на интернет! Бооожеее.. спрели warez.ru. И какво толкова се оплкавате. Аз от 3-4 месеца влизам само тук във форума, сайта изобщо не съм го ползвал. <{POST_SNAPBACK}> e dobre-bravo!!!togava badi taka dobar da ni kajesh i na nas neprosvetenite ot kade da si teglim i da gledame onlain... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 sega zalite shte falirat vsichkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Vseki spam v temata shte bude nakazvan s warn. Obidite - sushto! Priemete tova kato oficialno preduprezhdenie. <{POST_SNAPBACK}> Най-накрая! Това беше и целта на поста, който си изтрил 4то Тая шибания със затварянето е заради ЕС доколкото знам, понеже така искат те. Ами, като влезнем веднъж в ЕС, неможе ли да си правим каквото ние си знаем, а Едва ли, във Германия, например, също е забранено всичко такова, но правят редовни проверки... Могат по АйПи да те проследят до вас, да ти вземат компютъра за около 3 месеца (докато се занимаят с него), след което да те глобят в зависимост от броя на авторските права, които си нарушил (т.е. един гб Филм не е равен на 1 гб музика)... Гледах по еРТееЛ за това, много страшно беше. Все пак, вуйчо ми (който не само, че живее в Германия, но и е германец, т.е. не сме само ние!) си тегли преспокойно всякакви неща посредством мрежовото муле, и засега не е имал проблеми... Всички да се молим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Какво точно те накара да мислиш, че имам нещо общо с Евроком support-a? Като има официална информация, ще научите първи... <{POST_SNAPBACK}> Ами виж какво,не знам дали имаш нещо общо с Евроком.Не ме и интересува,но да заплашваш с warm хора които се притесняват за бъдещето си в мрежата,и искат да коментират...!!?Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Ами виж какво,не знам дали имаш нещо общо с Евроком.Не ме и интересува,но да заплашваш с warm хора които се притесняват за бъдещето си в мрежата,и искат да коментират...!!?Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш! <{POST_SNAPBACK}> ол .......почна едно изречение свърши 10.....Първо тя говори за спам...като ония изцепки на ония смешник дето минаваше всички групово... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 kwo ste se opla6ili we se edno za purvi put spira wareza to si pishe profilaktiak stop spam please <{POST_SNAPBACK}> ти кога си виждал такава профилактика обикновенно спират отделни портове като има такова нещо, а не целия сървър. но даже и да спрат целия сервер за профилактика защо махнаха линковете навсякъде, те какво пречат e dobre-bravo!!!togava badi taka dobar da ni kajesh i na nas neprosvetenite ot kade da si teglim i da gledame onlain... <{POST_SNAPBACK}> ми то и-нет не е само филми гигабит-ци могат да се чувстват доста прецакани ако спрат уарез и мбох Мисля,че тук не си прав!!Ако нямаш какво да кажеш,по добре замълчи!!Не искам да те обидя,но мисля,че разбираш! тва е момиче бе братче Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 ти кога си виждал такава профилактика обикновенно спират отделни портове като има такова нещо, а не целия сървър. но даже и да спрат целия сервер за профилактика защо махнаха линковете навсякъде, те какво пречат ми то и-нет не е само филми гигабит-ци могат да се чувстват доста прецакани ако спрат уарез и мбох <{POST_SNAPBACK}> не прецакани , а без нет.....в момента се чуствам кат парцал.........е се пак... It's all about the game, and how u play itIt's all about control, and if u can take it видя се кои взе контрола..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t0tal Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 kontrola go vze dyrjavata ama toi i bez tova si e bil nein vinagi taka che realno samo nie se chyvstvame precakani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kozmo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 nqma da se pla6ite gadni4ko e ama se svikva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.