Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Не знам дали ще има warez.ru или няма да има, но ми е много интересно ако няма какво ще правят потребителите с така наречения локален трафик??? :D

Не ми се вярва Евроком да вдигнат скоростта на международния. А цените предполагам ще си останат същите :blink:

Какво ще правят, ще си гледаме кефа :) , защото тоя локален важи за целия пиъринг, което е хубаво защото и в софия и в други градове и торенти и всичко, схващате. А от друга страна международния ми е средно 40 К, така че и оттази страна печелим. Говоря за + тарифите.

Какво ще правят, ще си гледаме кефа :) , защото тоя локален важи за целия пиъринг, което е хубаво защото и в софия и в други градове и торенти и всичко, схващате. А от друга страна международния ми е средно 40 К, така че и оттази страна печелим. Говоря за + тарифите.

nali ne smqta6 4e tova 6te e taka ako zatvorqt warez-a ;)

predvijdam

bg - 20-30k

vyn6en - 5-10k :sick

Нова информация: И във Варна са им спрели фтп-тата и имат натпис на фрий сърварът им, че ще го закрият до 1-2 дена и ще минават на торент система.

Това е много обезпокоително :(

Sega si4ki internet dostav4izi v Bulgaria 6te go izduhat i to qko ama nqma na4in.

Az bqh 4ul za spiraneto na 25 april ama qvno ne6tata sa zadeistvani.....

а кой ще спечели?-БТК

на 25 подписваме с евросъюза.

Нова информация: И във Варна са им спрели фтп-тата и имат натпис на фрий сърварът им, че ще го закрият до 1-2 дена и ще минават на торент система.

E, qvno nai nakraq stana tva koeto NIKOGA ne vqrvah 4e shte stane :sick :sick .Cqlo lqto 4akah s neturpenie da napraat sekciq za Games .Nai nakraq napraiha, dori promeniha dizaina na celiq sait[i mislq 4e stana mnogo qk]i nakraq vsi4ko otidi RIGHT IN THE SHITS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sick :sick :sick :sick

Аз лично мечтая да е временно ,докато им минат проверките и на 2-та сървара ;) А ако им са минали и т'ва е резултата ...кофти

момчета еврокома не могат ли да направат така:намаляват ценатата на нета с 5 лв и слагат 5 лв отгоре за плащане на сиата ако нещо стане с wareza.тоест ние на евроком им плащаме да си теглим от саита тъй като е локален.се е едно си плащаме за нещата в него.същатата работа но същевремено си не плащаме нищо.

а кой ще спечели?-БТК

на 25 подписваме с евросъюза.

аха продавам ADSL :) поне ще може да си теглите от вънка-стабилна връзка 24 поддръжка и т.н.а за цените на евроком скоро очаквайте увеличение и много проблеми с нета и кабелната :P

Ve4e warezzz.com nqma tyrsa4ka za muzika filmi i sftwere.

Ab6to vzero i tegleneto e sprqlo.

taka 4e ve4e za ni6to ne staa.

Puk moze i samo profilaktika da e ne se znae.Oba4e ako e nai lo6oto.

Dali 6te stigne i do tuk?

Току-що се обадих в офиса на Гигабит.Пичът беше сигурен,че достапа ще бъде възстановен!Дано да прав.Остава само да се надяваме! :cry

Дано, дано! А и в Warez ся пише "ПРОФИЛАКТИКА"! Дано скоро пак си пуснат сървара, че иначе...ще издивея! :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...