Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

А бе с кръпка от гъз мъди искат да кърпат! Тва е невероятно! Писна ми! Не може така да се подиграват с нас! Всеки да сабира бандата и да нападаме! СЕРИОЗНО!

Споко ще им го върнем на изборите.

С две ръце гласувма за този, който обещае да премахне бат ви бойко пък, ако ще да е Станишев.

Червен ставам само и само да си ходи този нкадърник(и само като си помисля, че му бях фен).

Този път некадърното ченге представа си няма с кой се захвана.

То това да не му е мафията, той реши да се ебава с държавата, а държавата това са гражданите, ние сме гражданите следователно ние сме държавата.Остава да го съдим за държавно предателство и да го обесим на главната за назидание на тези които дойдат след него.Ако се ебаваш с държавата, държавата ще те люлее на главната.Тва е!

И оставете тези работи със стачките.Ще му го върнем НИЕ МОЖЕМ!

Разпръснете се по интернет и пишете във форумите, пращайте писма, създаите страници против бат ви бойко и събирайте гласове за уволнението му.Целта е да го премахнем.Ние сме държавата НИЕ МОЖЕМ!

И не конкретно заради фрийтата, а защото е некадърник, защото от 2001 насам е имало повече показни убийства на мафията от колкото за 11 години от края на комунизма до 2001.Всичко е ясно некадърника нагъл се опитва просто да замаже неспособноста си да се справи с истинските проблеми като се заеме с фрийтата.

А ако искате да спасите ларезчето, то аз вече ви предложих, дайе да съберем по 5 лв. всички и да го подкупим.

Сигурен съм, че наглото ченге няма да откаже, то при такива като него само това е решението.

Принципно, поддържането на пиратски сървъри е нелоялна конкуренция с работещите законно.Очаквах да се предприемат стъпки по затварянето им още когато БТК предложи интернет услуга. Дано нещата се развият както всичко досега в България- не според законите. :D

момчета и момиче настъпи часът в който ние трябва да действаме

от мен за утре:

22 човека + кум запаса +

10 мотики + 10 лопати и един търмък (с счупен един шиш обаче)

2 газови пищова

няколко военни димки

въже 100м

20 ножа

1 клечка за зъби

ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА ОПЪЛЧЕНЦИ! :ph34r: :pirate :gangstah: :starwars: :argue :blowup: :argue :angry1

Принципно, поддържането на пиратски сървъри е нелоялна конкуренция с работещите законно.Очаквах да се предприемат стъпки по затварянето им още когато БТК предложи интернет услуга. Дано нещата се развият както всичко досега в България- не според законите. :D

:punk :punk :punk :punk :punk

Десет страници спам е тва не го бях виждал от темата за Биг Брадър и за земетресението ,но там беше поне по интересно,предлагам на някой от модовете да затрие всичките тъпотий ако му се занимава и да награди някой от драскачите с награди.

Legop4o stiga si opqval maina.Kat ne ti haresva ne go sledi.Ne sme tuk da sa napadame vzaimno a za edna ob6ta kauza,koqto mojem da spe4elim samo obedineni ;)

Аз пък ще доведа агитката на Локомотив

Samo niakoi da ne dovede i agitkata na Botev che sha napraim seir nii na ievrokoma i na kukite vmesto da trepim tiah :)

Ша го пуснат или довечера или утре стига сте ревали. :angry1

Десет страници спам е тва не го бях виждал от темата за Биг Брадър и за земетресението ,но там беше поне по интересно,предлагам на някой от модовете да затрие всичките тъпотий ако му се занимава и да награди някой от драскачите с награди.

Exxx pak neshto MAZNO se e razlialo naokolo :D

Samo niakoi da ne dovede i agitkata na Botev che sha napraim seir nii na ievrokoma i na kukite vmesto da trepim tiah :)

Няма страшно. То е за обща кауза :D

Legop4o stiga si opqval maina.Kat ne ti haresva ne go sledi.Ne sme tuk da sa napadame vzaimno a za edna ob6ta kauza,koqto mojem da spe4elim samo obedineni ;)

Де да беше така... Ако можехме да я спечелим... :D По принцип е хубаво да сме обединени, ама вярвате ли наистина, че каквито и да са протести ще накарат ония (забравих им името) да ни оставят да дърпаме нелегални неща... Уви, май ако ни почнат, ще ни свършат...

И не искам да нападам никого, не ми се сърдете, просто съм песимист (всъщност нетипично за мен)

А между другото, това още веднъж доказва теорията ми, че интернет и компютрите като цяло са най-разпространената дрога! За отрицателно време ни спират достъпа и ние вече се гърчим в агония... :wacko:

Не знам дали ще има warez.ru или няма да има, но ми е много интересно ако няма какво ще правят потребителите с така наречения локален трафик??? :D

Не ми се вярва Евроком да вдигнат скоростта на международния. А цените предполагам ще си останат същите :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...