Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Защо ли си мисля, че да се затвори темата ще е най-правилното на този етап?

що пък да се затваря,ако някой от админите бъде така добър да каже кво става,да сме наясно ,шсе разотидем

Леле, тоя форум как не гръмна...

Във всеки случай, предлагам да спрем да пишем... Нищо не можем да направим, само товарим сървъра! И да се затвори темата, някой като реши да обясни всичко да я отвори, да обясни, да изчака 2 часа (то кат гледам за 15 минути пак всички юзери ще я прочетат) и да я затвори пак и така, докато свят светува! Няма да го затворят вареза, прекалено лошо е, за да е истина!

/off: нали имам нужните качества за модератор, я кажете :) :D

От минута на минута, от час на час...

надписът ПРОФИЛАКТИКА става все по-красив, по форматиран и по-дизайнерски издържан... :D

Та мисля, че е време да поспрем да занимаваме другите с този проблем, нека оставим хората да си вършат работата (дори бих предложил моята помощ, но се съмнявам, че ще е от полза).

хахаххахаахаххахаххаааххаахахаахах.

Как ще стане това?!?!?

ми те всичко тръгнаха да спират. знае ли човек, а SKYPE и те скоро ще се излакомят. ще видиш.

От минута на минута, от час на час...

надписът ПРОФИЛАКТИКА става все по-красив, по форматиран и по-дизайнерски издържан...  :D

Та мисля, че е време да поспрем да занимаваме другите с този проблем, нека оставим хората да си вършат работата (дори бих предложил моята помощ, но се съмнявам, че ще е от полза).

xaxa

tva majtap li e?

i az predlagam pomo6ta si systoq6ta se v osigurqvane na podhodq6t bunker s bronirai vrati :pirate

Абе хора, това не е никаква профилактика. Просто искат да спрат зараждащата се революция докато е време. :angry:

Как пък и Вареза и Мбокса ще са в профилактика по едно и също време........

Na4i wzeto e reshenie -> Utre 2 pred poshata. Wsqkakwi nali4ni orajiq, ako takiwa nqmate moje da se naloji da si otkasnete po krainik, za da ima s kakwo da trepete kuki. I neska wi prepora4wam da sa naqdete i napiete kato za psoedno. I zastrahowka si naprawate, ta da falirat bankite i da sprat s teq tapi reklami za krediti. :) :D Imam edni tank4eta deto si igrah s tqh kato malak, moje da swarshat rabota we.

az moga da osigurq ohrana sys snaiperisti za bunkera

nqkoi ako moje da usluji s tankove da kaje a da ne si mylchi

Колко КиК: Дженералс си играл днес? Стига сте спамили бе хора, знам, че не ми е работа, ама се дразня...

Na4i wzeto e reshenie -> Utre 2 pred poshata. Wsqkakwi nali4ni orajiq, ako takiwa nqmate moje da se naloji da si otkasnete po krainik, za da ima s kakwo da trepete kuki. I neska wi prepora4wam da sa naqdete i napiete kato za psoedno. I zastrahowka si naprawate, ta da falirat bankite i da sprat s teq tapi reklami za krediti. :) :D Imam edni tank4eta deto si igrah s tqh kato malak, moje da swarshat rabota we.

ТАМ СЪМ !!!!!! :punk сигурно де.... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...