Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Току-що се обадих в офиса на Гигабит.Пичът беше сигурен,че достапа ще бъде възстановен!Дано да прав.Остава само да се надяваме! :cry

А ти какво искаш да ти каже , поне за евроком идва дата за плащане на интернета :punk

До преди половин ча симаше двама,ама сега ги няма нещо!! :blink:

Opredeleno im se e otvorila dosta rabota v momenta!

според мен ще е временно докато минат тея проверки, защото ЕК, а и всички други доставчици ще загубят много, ако се премахнат локалните сайтове. само помислете абонатите на гигабит, които са на гигабит именно заради тоя локален нет, хората на + тарифите, които са на тях пак заради локалния. просто доставчиците не могат да си позволят да загубят толкова много потребители :huh:

едит:126 потребителя, май само когато имаше едно земетресение се бяха събирали повече към 150 :bgrin:

според мен ще е временно докато минат тея проверки, защото ЕК, а и всички други доставчици ще загубят много, ако се премахнат локалните сайтове. само помислете абонатите на гигабит, които са на гигабит именно заради тоя локален нет, хората на + тарифите, които са на тях пак заради локалния. просто доставчиците не могат да си позволят да загубят толкова много потребители :huh:

Те не могат ,но ако са принудени :) ?

No ne mogat da si pozvoliat i da gi osadiat da platiat ogromni sumi globi, da ne govorim che ne mogat da si pozvoliat shefovete im da otidat i v zatvora. Ne mislish li? Zastoto kakto i da gledame tova tuka si e dosta seriozno prestaplenie... Mali mali... iazak, prosto mi se reve. taia vecher ste se napia ot maka. Dobre che na Vizio oste raboti wareza. veche sam svalial 30 DVD-ta s filmi... sia sha otida za oste.... i harada e palen... sha prejeveem niakoi i drug mesec.... :cry

Понякога човек трябва да загуби нещо ценно за да го оцени по - достойнство след това. В случая май всички приемахме Фритата като даденост а не като екстра с която рано или късно ще трябва да се разделим. Затова КУПУВАЙТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ ХАРДОВЕ И СД -та ЧЕ АКО ПУСНАТ ФРИТО ТО ЩЕ Е ВРЕМЕННО.

едит:126 потребителя, май само когато имаше едно земетресение се бяха събирали повече към 150 :bgrin:

Ами то спирането на Вареза за нас си е бедствие. :(

ami kato nishto reshenieto i tuk moje da stane s .torrent

pak e neshto ;)

no da se nadqvame che neee...

Niama da imame mnogo dalavera ot Torrenti v mrejata na EK. Goliamata dalavera ste e za Vizio i Gigabit :( :cry

мисълта ми беше, че все ще измислят нещо ;)

Те хората на запад затова са измислили peer to peer програмите.Затова в случай че спрат сървара да се молим за по бърз международен.

Ко става с warez-а.

Да нема проверка и тука, та е спрян целия content или има проблеми?

Ot vchera e tragnala i proverka na NSBOP po sarvarite na vsi4ki internet dostavchici. Stignali sa i do Pld.... :cry

икономическата ги тормози оставете ги на мира.........дано успеят да договорят варезчето да си имаме че си е яко.............дано бате гошо да опраи нещата ако не ще му мислим :-)

ей сега ми звънна бай бойко и ми каза: тегли от http://mp3.bol.bg/ че утре и техния ред идва :)

Хората и търсачка си имат и тфа онва, не като дъ'та.бг или фък-тк.ком :rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...