Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

даже и да имаш кинти да си ги купуваш няма от къде батка :( иначе за dvd-тата и аз предпочитам да си купувам оригинални ама няма... ей преди 4-5 месеца се разсипах да търся 2 филма по-стари, еми нема братче и си ги свалих от нет-а :huh:

То докато заимам кинти за оригинални дискове.......ще се появи и от пиле мляко (на диск ест :bgrin:) Иначе аз филми не гледам, но музиката много бих искал да си я платя. Още от малък ми се е запечатал в съзнанието надписа който едни кракери слагаха на 'тяхните продукти' - If you like this game - buy it! Good game makers deserve your support! Това общо взето важи навсякаде където се краде чуждия труд. А аз много бих искал да помогна на ъндърграунд музиката.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Kakvi filmi ima po videotekite?? Hodili li ste skoro!? Samo tapite amerikanski kasovi hitove. Niama nisto po nestandartno!! Po4ti nikakvo evropeisko kino, da ne govorim za iaponski filmi... ! Mamka im mrasna! Ako naistina sprat FREE-tata ste zatapee toia narod!

Нека направят минималната работна заплата 2000 евро и Интернета безплатен, тогава ще имам стимул да плащам :)

Наглостта понякога губи граници...

Само, че бате Бойко, много обича шумните акции и като нищо да оправи няколко от големите фрий сървъри.

aha ama da ne zame da se opari kato byrka v ogynq бате Бойко :P

ako nastypi koteto po opa6kata hmmm :devil

zad tiq syrvyri se6tajte se 4e ne stoqt obiknovenni horica ;)

naj golemiq problem na dyrjavata li sa freetata a?, tva e 4isto otvli4ane na vnimanieto ot po vajnite ne6ta

Абе те разправяха,че България нямаш право да произвеждаш домашна ракия(най-много 6 литра),ама кой ги слуша.Всеки си прави колкото му е необходимо-към 100-200 литра.Според мен и да се справят с "freetata",ще се намери друг начин.

Абе те разправяха,че България нямаш право да произвеждаш домашна ракия(най-много 6 литра),ама кой ги слуша.Всеки си прави колкото му е необходимо-към 100-200 литра.Според мен и да се справят с "freetata",ще се намери друг начин.

Лимита за ракията е 50л. Ама се пише че си изкарал толкова по казаните и за другото се бутва по малко на казанджията. Това е същата работа като с касовите апарати по магазините, пазарчетата и тн. Относно фреетата рано или късно ще се направи нещо срещу тях. Особено след влизането ни в ЕС. Но все пак живеем в България и ще намерим начин да се справим и с това. Така че спокс винаги ще има откъде да теглим на поразия. БТВ проблема с фреетата е повече на доставчиците, защото тогава ще залезят удобните тарифи с БГ пееринг или локален достъп и всеки ще иска скорост към интернет.

Лимита за ракията е 50л. Ама се пише че си изкарал толкова по казаните и за другото се бутва по малко на казанджията.

Абе какъв казанджия, какви 2000 марки!? На село всеки си има домашен казан за ракия и си вари колкото си иска!

Едит: Бате Бойко не се заяждай с беззащитените ФРЕЕ сървъри! Бъди мъж! Заеми се с eDonkey!

Толкова много неща се написаха, а няма нищо конкретно. :angry1 . Аз искам да знам решението на въпроса, защото още утре може като се събудя и да няма уарез.ру :cry :cry :cry. Какво ще правим? Дайте някакво конкретно решение искам от Евроком или от някой админ- Вено, Дриймър. Аз искам да знам какво ще стане, ще продължа ли да бъда абонат на Евроком..... И така нататъка. Моля Ви, се дайте конкрето решение.

1. Пиър то пиър

2. Някакъв торент :confused

3. Нещо друго?

И накрая дали е възможно да се отреагира в кратко време :angry1

Бе вие сте интересни хора... пишете си каквито ви скимне неща и все някой трябва да ви отговаря, да ви прави изявления.

И като не продължиш да бъдеш на абонат на Евроком къде ще идеш? Нали всичко щяло да се спре :) имам чувството, че някой хора въобще не си правят труда да разсъждават, или просто си търсят внимание с подобни нелогични изказвания като горното.

Като спрат фрийтата голям праз, Интернет-а ще продължи да си съществува, просто повечето хора ще схванат, че Интернет не значи това, което те си мислят, че значи. И ще стане настане един рев.. едни спомени по отминалите дни. А другите дето няма да си губят времето с подобни безсмислени неща ще си намерят откъде и как да се сдобиват с нужните за тях неща. На това му се вика да се нагаждаш на времето, а не то да се нагажда към теб или с други думи всеки да чака wareza да му дойде сам на харда :)

Ще има пак времена на "записвачите на дискове" :punk. Трябва да помисля да сменям записвачка и да се запася с дискове :D.

SQ kvo sha praim ako ne mojem dateglim MP3 i filmi :unsure:

mnoo se draznq  :angry1 .da im e*a maikata zakvo she spirat tegleneto ot internet na  mp3 i filmi :(

Сигурен съм, че музикантите и филмовите компании тайничко таят най-подобни чувства към всички нас :bgrin:

Наглостта понякога губи граници...

това не е наглост,точно така мисля и аз.иначе е невъзможно,не че на някой му липсва желание,липсват ни възможности.цените не са съотнесени към нашия стандарт! :angry:

това не е наглост,точно така мисля и аз.иначе е невъзможно,не че на някой му липсва желание,липсват ни възможности.цените не са съотнесени към нашия стандарт! :angry:

Това не е оправдание. Като ни е скъпа луканката в магазина си купуваме друго, което можем да си позволим, нали? И няма да умрем от това. Но и да умираме това не е оправдание да се краде. В съда това не го приемат...

Но щом става дума за филми, мп3... значи оправданието е ОК.

vijte sega..cenite sa takiva kakvito gi orpedelq svobodnata pazarna ikonomika t.e. kogato tarseneto se sre6ne s predlaganeto se obrazuva cenata.za standartani...ami i toi e takuv kakavto si go napravim...indirektno 4rez parlamentarnite izbori...

otnosno filmite , mp3 i software-a bi trqbvalo da sa pplateni,za6toto kakto znaem finikiiskia znak varti sveta ot drevni vremena,a horata koito se zanimavat s praveneto na goreposo4enite produkti ne go pravqt za "mersi gotin pi4,tva koeto si napravil e super",a imenno za toq finikiiski znak...

koe bi stimuliralo suzdaveneto na novi igri , filmi , musica i t.n. .Vuv vsqka normana zakonova durjava tezi ne6ta sa plateni.e sega kato nqmame pari da si gi platime...emi 6te gledame 4erno-bql televizor i 6te 4akame po-dobri vremena.vse pak ako iskate da uvajavat vas i va6ia trud trqbva i vie da uvajavate 4ujdia.

Сумати неща се изпописаха. И само някой спомена за P2P. Може ли някой да ми каже в коя страна е забранено това. Ето давам ви пример - ЕК има 1000 и всеки има хард по 60ГБ, юзърите си теглят един от друг с по 2МБ/с и всичко си е ОК. Все единия ще има това, което другия го няма. А и някой от администраторите има ПЦ с хард 6 TB, друг админ. с 4 ТБ и те имат много неща на тяхнияте "малки" ПЦ-та. Нека някой ми забрани да тегля от тяхните ПЦ-та. Нали е пак P2P. Така, че ония могат само да го издухат. Локалния сървар по един или друг начин пак ще го има. :lol:

Пичове ако се спрее free dоwnload-а аз ще хвана гората.Баси това е противо законно.Спомнете си българската поговорка "не е виновен този дето яде баницата, а този дето му я дава" в този ред на мисли не трябва да се наказват потребителите.Това ми звучи като наредбата да не се псува по стадионите или за домашната ракия.За България това е напълно неприложимо според мен или поне на тоя етап.Баси тъпите политици не мислят как да вдигнат заплатите ами как да спрат free dоwnload-а(еми не може за сичко пари да искаш, баси).

Аз примерно никога не гледам филми от нета дето са с лошо качество или без субтитри(а при новите или е едното или другото, малко саизключенията).И си хода на кино като пич за да гледам яка картина на як звук.Сигурен съм, че има стотици хора като мен (ако нямаше, кината отдавна да са затворили).Може лесно да се проверят думите ми като : при излизането на някой нов филм отиваш в киното 3 часа преди прожекцията да си купиш билет.Тогава остановяваш, че кино гледат много хора ама много щото във всички кина е същото положение както в киното в което си отишъл.Да не говорим, че ако филма е хитов и е примиера, и билета е повече пари положението е 100% същото.Така че нито филмаджиите ще останат без пари нито кинаджиите.Аз лично в Пловдив и празна видеотека не съм виждал.

Виж обаче въпроса с музиката е друг.Имам повече от 9500mp3-ки записани на дискове и към 1500 на харда за които не съм дал пукната стотинка(освен ако се брои таксата за нета) и ако някои ми каже, че би я платил тая музика ..... Е нека го сметнем в 1лв има 100 стотинки(то за това се казва "стотинка") така значи аз имам приплизително 11000mp3-ки, е като разделим броя на песните на 100 ще получим цената им -> 11000/100=1100лв. И приятели това е ако една mp3-ка=1 стотинка(ми ако е 2стот. какво излиза 2200лв, ми ако е 50стотинки, страх ме е да го сметна баси).Повярвайте ако стане платено няма една песен да струва 1стотинка.

коментар:

Ей оправляващи осазнайте са бе !!!

Аз пари за Download не давам ако ще бате Бойко да стане негър!!! :gangstah:

Има определени 'хора', трудно е да се каже 'хора', които ограбиха тази държава поради беззаконието, и поради което всички ние сме на този хал. Как може горивото, тока, и други неща да са по-скъпи отколкото в държава, чиито поданици взимат 20 пъти по-големи заплати?! :pirate

Е докато няма кой да следи за спазването на закона, но не на принципа 'за милион няма закон, за кокошка няма прошка', и корупцията и разпада залива обществото ни, така ще е, 90% и повече ще сме пирати, останалите ще гледат и те как да минат покрай капките.

Тази държава е на дъното на всички възможни класации на света! Най-добри сме по други показатели, няма да споменавам!

И не ми казвайте, че това и онова зависело от мен. Докато стандарта ни е такъв, ще действаме така. Когато трудът ми е заплатен подобаващо, ще си плащам за всичко.

Когато държавата в лицето на разни мазници корумпирани и наглеци ме ограбва по всеки възможен начин за да си напълнят гушите същите тези НАГЛЕЦИ, ще бъда пират. По новините сигурно сте гледали оня мазен и супер нагъл депутат, Кюркчиев ли беше, както и всички други, които се опитваха да интервюират по Господари на ефира, защо били по кафенетата, а в същото време с техните карти е гласуван важен закон в парламента, ония мазници се държаха толкова нагло, въпреки че знаят че ги заснемат. Егати наглостта, щях да повърна докато ги гледах тези 'наши избраници'!

Абе нямам думи!

Това не е оправдание. Като ни е скъпа луканката в магазина си купуваме друго, което можем да си позволим, нали? И няма да умрем от това. Но и да умираме това не е оправдание да се краде. В съда това не го приемат...

Ми като не приемат безпаричието в сада за оправдание защо циганите още не са си платили тока още а ??? Мислиш, че немогат да бъдат принудени поне половината да платят ли ???

Те като си платят тока аз си плащам веднага свалената музика и филми и софт. и игри.На момента!!!

Е нека го сметнем в 1лв има 100 стотинки(то за това се казва "стотинка") така значи аз имам приплизително 11000mp3-ки, е като разделим броя на песните на 100 ще получим цената им -> 11000/100=1100лв. И приятели това е ако една mp3-ка=1 стотинка(ми ако е 2стот. какво излиза 2200лв, ми ако е 50стотинки, страх ме е да го сметна баси).Повярвайте ако стане платено няма една песен да струва 1стотинка.

коментар:

Ей оправляващи осазнайте са бе !!!

Аз пари за Download не давам ако ще бате Бойко да стане негър!!! :gangstah:

Научи се да смяташ 11000/100=110 , а не на 1100

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...