Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

Що бе аз тегля в момента и всичко си е нормално!Само дето самия варез нещо се промени.Няма ги FTPтата. :confusedНо преди малко и на мен ми прекъсна доунлоада!! :blink:  :cry  :confused .Някой може ли да обясни какво става?Май до тука бяхме с warez.ru,а?!!

ne samo tova :( dai na search-a i potursi nqkoe mp3 , kato cukne6 na putq do suotvetnata pesen ti dava : "The page cannot be found"

Информацията ли е затрита ? :(

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
ne samo tova :( dai na search-a i potursi nqkoe mp3 , kato cukne6 na putq do suotvetnata pesen ti dava : "The page cannot be found"

Информацията ли е затрита ?  :(

Наистина и Mp3 не могат да се теглят!! :cry Аиде сега всички които викаха,че няма да затворят вареза да ги видим какво ще кажат! :angry:

Наистина и Mp3 не могат да се теглят!! :cry Аиде сега всички които викаха,че няма да затворят вареза да ги видим какво ще кажат! :angry:

Някой админ да каже нещо :(

Еми колеги, какво да ви кажа - ако няма да има музика, филми и програми няма смисъл от нет.Ако ми е за една поща и някфа справка може да си свърша работата и с дайл-ъп.Само ще ми е мъчно за форума :cry :cry :cry

Що бе аз тегля в момента и всичко си е нормално!Само дето самия варез нещо се промени.Няма ги FTPтата. :confusedНо преди малко и на мен ми прекъсна доунлоада!! :blink:  :cry  :confused .Някой може ли да обясни какво става?Май до тука бяхме с warez.ru,а?!!

кво се шашнахте всички, едва ли са го спряли

i mbox.tv e out

Еми май това , което е пуснато в първия пост (за проверката на локалните сървъри) се е случило :( Нали warez.ru и mbox.tv са на евроком .

извод : Горим :( отивам да си купувам оригинална игра , която да ми омръзне за 2 дена . ;(

Warez-a na Vizizo sasto e sprian ! Izgoriahme :(

Edit: Greshka, bilo e vremenno prekasvane. Sega si bachka!

Tva vaji za bezplatnite site-ove nashia e chasten warez ne mogat da go barnat kakto i visioto

Hahahah ! mogat ne mi mogat... chasten warez niama :) Mamka mu!!!!!!!!!!!!!!! Toia pat se uliaha s tia predizborni akcii !

Освен да си измислима някфа хава с шерване на накои работи и толкова.Поне който, каквото може ще качва.Аз мога да отговарям за БГ чалгата :D

Не се паникьосвайте толкова бе хора ще мине някоя друга седмица или месец и всичко ще си дойде на мястото пак. Закакво Нали целта е сега да се тръби яко по медиите че България нещо прави по въпроса с пиратките иначе за какво НСБОП плямпаха цял месец преди това.

ЛОШОТО Е КАТО ОТМИНАТ ПРОВЕРКИТЕ МАЛКО ДА НЕ ОСТАВЯМЕ ДОСТАВЧИЦИТЕ НА МИРА И ДА ГИ ПРИТИСКАМЕ ОТНОВО ДА ПУСНАТ КАКТО ТРЯБВА ВАРЕЗА И МВОХ - СА

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...