Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

благодаря за уточнението :)

Да ама не разбра ли че искали да премахват и локалните. Като ни резнат и варезчето, какво ще ти остане,а? по-добре по-бавно отколкото без хич.

ми аз доколкото знам уарез-а няма да го затворят. ако стане ще се мине на торент, но защо да се прави предварително?

едит: абе помислете малко. скоро увеличиха пак мястото на сервера, щяха ли да го правят ако имаше вероятност да го затворят. ае аман от параноици :ph34r: като ви кефят торенти сваляйте си от там

че торента няма да е изобщо по-бавно, особено гигабит ще хвърчим с 3-4 мб/с

ще хвърчи ако е в мрежата на ЕК :bgrin:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
ми аз доколкото знам уарез-а няма да го затворят. ако стане ще се мине на торент, но защо да се прави предварително?

едит: абе помислете малко. скоро увеличиха пак мястото на сервера, щяха ли да го правят ако имаше вероятност да го затворят. ае аман от параноици :ph34r: като ви кефят торенти сваляйте си от там

ще хвърчи ако е в мрежата на ЕК :bgrin:

"Целта на НСБОП е да се премахнат локалните сървъри на градските мрежи",

Следващия път чети и малко по-назад. Аман от неуки.

Не виждам защо да няма заедно с вареза и торент. Нещо ще ти пречи ли?

Ако се мине на торент ще има голям проблем : старите неща - филми , музика (най-вече единични песни ) , игри и така нататък няма да се сийдват . Ще се сийдват нови неща и лека полека като се изгуби интерес към тях и всичко отива ... От друга страна , ако се замисли човек хубавото е ,че Ек ще загуби всичко което има и модемите ще останат една излишна част от тяхната мрежа и кой знае .. може би ще остане само Гигабит ... Лан-а предлага по-нисък пинг и ... мрежа ! с нея ще може да се сваля от сийдъри дори в сайтове като Аренабг.ком с 2-3 мб (стига да има локален сийдър ) .

Следващия път чети и малко по-назад. Аман от неуки.

Не виждам защо да няма заедно с вареза и торент. Нещо ще ти пречи ли?

еми прочети 2-рия пост от темата щом не вярваш на мен умни ми приятелю :lol: а недостатъците на торентите ги описа Shithappen много добре :beer: ще се сиидват само нови неща,а старите филми ще се загубят. затова съм толкова против торентите :music

И какво ново трябваше да науча от 2 пост. Въпреки, че съм чел темата от както е създадена, пак си направих труда, но явно съм тъп и нямам тази философска мисъл като твоята. Какво трябва да разбера от:"да, да... с гарнитура от петна..." , само защото го е казал Dreamer ли? Времената се менят и нищо не е сигурно, както и не е сигурно, че ще дигнат скоро скоростите на ЕК.НЕТ :devil

И все пак не е зле да има и торенти.

торенти бол, а теб явно и господ да слезе да ти каже, че няма да затворят уарез-а няма да му повярваш. затова спирам да споря с теб, просто няма смиъл :huh:

едит: ъъъ доста съм тъпичък ама защо във всеки пост трябва да ми го напомняш :confused аз не претендирам, че съм умен ;)

торенти бол, а теб явно и господ да слезе да ти каже, че няма да затворят уарез-а няма да му повярваш. затова спирам да споря с теб, просто няма смиъл :huh:

едит: ъъъ  доста съм тъпичък ама защо във всеки пост трябва да ми го напомняш :confused аз не претендирам, че съм умен ;)

Ами незнам с какво съм казал в предишния пост че си тъп. По скоро казах че аз може би съм такъв. А теб те похвалих. :) Това че ти си внушаваш нещо, вече не съм виновен. :P И правилно, по-умния винаги се отказва да спори пръв. :D А за вареза, времето ще покаже. Аз лично му давам една година. Трябва само да се появи някой да подскаже как стоят нещата с локалния на ЕК и воала. Като треснат едни солидни глоби на собственика на сайта, няма ти да я плащаш. Не си мисли че от НСБОП незнаят за съществуването на локалните сървъри.

Ами незнам с какво съм казал в предишния пост че си тъп. По скоро казах че аз може би съм такъв. А теб те похвалих. :) Това че ти си внушаваш нещо, вече не съм виновен. :P И правилно, по-умния винаги се отказва да спори пръв. :D А за вареза, времето ще покаже. Аз лично му давам една година. Трябва само да се появи някой да подскаже как стоят нещата с локалния на ЕК и воала. Като треснат едни солидни глоби на собственика на сайта, няма ти да я плащаш. Не си мисли че от НСБОП незнаят за съществуването на локалните сървъри.

Стига спорете :lol: А то наистина трябва да си извънземен , за да не знаеш за локалните сървари , но дали от НСБОП ще прецакат и нас :angry1 дано НЕ ! Аз мисля , че няма да затворят warez , дано съм прав :lol: :lol: .

Ако се мине на торент ще има голям проблем : старите неща - филми , музика (най-вече единични песни ) , игри и така нататък няма да се сийдват . Ще се сийдват нови неща и лека полека като се изгуби интерес към тях и всичко отива ... От друга страна , ако се замисли човек хубавото е ,че Ек ще загуби всичко което има и модемите ще останат една излишна част от тяхната мрежа и кой знае .. може би ще остане само Гигабит ... Лан-а предлага по-нисък пинг и ... мрежа ! с нея ще може да се сваля от сийдъри дори в сайтове като Аренабг.ком с 2-3 мб (стига да има локален сийдър ) .

Като цяло си мисля че идва новата конкуренция на Google и Yahoo в съзтезанието за пощите тъй като рано или късно ще изтрият някои или една част от фриитата и те могат да направят безплатни пощи от 1GB, че даже дата-та ако се помъчи може да даде и 2GB :sayjin Е това е мое мнение де ама и аз не съм много сигурен в него :bgrin: .(ако считаме че .... станат торенти или инормацията не е качена на техните сървъри)

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=718663&pp=31 Четете и ревете :)

EDIT: @sudden ни ми се четат 23 страници общо взето повечето чесане на езици а ти ако не можеш да коментираш недей говори ... упс пиши ;)

ЕДИТ: Вече съм лъжец и измамник ... изгорете ме ... има си админи ако сметнат да ми изтрият поста, но не мисля че ти си този който трябва да ми дава определения какъв съм.

EDIT: Мили другарчета съжелявам, че ви излъгах повече няма да правя така ... сега отивам да си ударя две сопи.

hEka първо ти чети кога е казано това пък после говори и реви ако искаш :)

http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...ndpost&p=336299

EDIT: hEka ако забелязваш не съм единствен пък кой ти казва да четеш 23 страници като актуални са винаги последните 5-6 пък и на всеки пост си има дата и час ;)

hEka аз каквото съм коментирал съм го казал. Сега, че ти не можеш да го прочетеш си е твой проблем (дори не бих казал, че е чесане на езици а просто различни мнения) незнам какво правиш във форума да коментираш коментирани работи :) и да лъжеш със стари новини ;)

EDIT:Не сме съдисти, но то се вижда какъв си и без аз да го казвам :)(много си краен просто си признай че си сгрешил и че в бъдеще няма да правиш така:) )

peace

Ne samo ne moje da se gleda no ne moje i da se tegle :((((((((((((((((((((

E sa nz kvo 6e pravim 6oto dosta hora polzvat neta realno zaradi bezplatnite filmi i muzika

Що бе аз тегля в момента и всичко си е нормално!Само дето самия варез нещо се промени.Няма ги FTPтата. :confusedНо преди малко и на мен ми прекъсна доунлоада!! :blink: :cry :confused .Някой може ли да обясни какво става?Май до тука бяхме с warez.ru,а?!!

Леле и аз вече не мога да тегля. :cry Наистина са променили Уареза. Вече в movies няма опция download и уж сърча намира всичко ама пак не мога да тегля.

УЖАС!!! :angry: :( :cry

Драги колеги най-лошите ни кошмари се сбъднахааа!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...