Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

А защо ме отхвърля? :blink: Като отида на bt.savagenews.com ми изписва: "This Account Has Been Suspended"

"Please contact the billing/support department as soon as possible." След което ми затваря интернет прозореца.

И при вас ли е така?

А защо ме отхвърля? :blink:  Като отида на bt.savagenews.com ми изписва: "This Account Has Been Suspended"

"Please contact the billing/support department as soon as possible." След което ми затваря интернет прозореца.

И при вас ли е така?

тоя торент го бяха направели преди като нямаше място на сервера. и администраторите го пуснаха за да може да се качват най-новите игри временно докато се купят нови хардове за warez-a. торента отдавна не съществува предполагам ;)

А трябва. Идва вече новото време, когато ще останем без локален и после какво. Трябва да вземат вече да го пуснат отново.

Незнам как(още),но трябва да вземем мерки !!!И то спешни.Както ни е известно,най-добрите специялисти в НСБОП имат по-малко познания от половината форум(поне аз така си мисля).Така че ,сме длъжни да отговорим на удара.Някви си пръдльовци няма да ми забранят да си свалям музиката безплатно.Всичко ни е наред,тра почнахме с интернет да се занимаваме.

Аре измислите как да хи хакнем под кръста и да направим за смях Анти(про)мафиотите

Ок, да речем, че махнат вареза и сложат торентче. Гъзарийка е, вече големите бг пиър сайтове са на торенти. Лошо няма и ние да минем. Ама те искат по минимум 10/15ГБ ъплоуд и още някакви коефициенти за да качваш разни неща. Може това да го пропуснем. Аз сийдвам и лийчвам в почти всички бг торенти и пак не мога да вдигна голям коефициент, за да качвам. Има неща, които свалям от други места и в торентите ги няма... е искам да ги кача ама като не мога? Трябва още с регистрацията да ставаш ъплоудер :). Друго. Ще е различна скороста на сваляне на файловете. Понеже колкото отпусне другия, с толкова теглиш :)). Има още, но не се сещам в момента :unsure:.. А за затварянето на вареза.. може а може и да не може :). Никой не знае (само админа B)), хе-хе!

Едит: Stenli, смени го тва "хипопотигрово-скарабадабърче", щото размества таблицата и ма дразни :). Иначе - ПОЛЗВАЙТЕ ЕДИТ И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Постовете на латиница просто ги прескачам :rolleyes:

Незнам обаче войната се развива на няколко фронта. НСБОП е изпълнителя а САЩ може би главнокомандващия... Някъде бях чел някъв пост че всичко започна с Metallica и Napster, но оттогава се запознах с много нови и други програми, а дотогава познавах само две или три като Казаа и др...

А днес в download.bg има няколко p2p програми, но най-известни са програми като e-mule... и всички останали свързани с torrents... а също и DC++... а бих добавил и други... Преди нямаше такова разнообразие като днес нямахме голям избор като днес тогава щеше да бъде по-зле според мен отколкото сега... Другия фронт го откриха Медиите и според тях(може би някои от тях) ний сме сектанти... А дали това все пак има нещо общо и с ЕС?... трудно е да се отговори в предвид, че НСБОП се впегнаха за фреетата след ... САЩ, а до ЕС има приблизително 2 години.

друга редакция

DMX аз просто направих анализ на ситуацията в момента с малко пристрастия не смятам че бедните трябва да плащат същата цена като богатите(един сегашен пример е за колите един човек с волга от... му вземат колата заради... или на друг му вземат БМВ-то... не знам обаче при такова положение си правя сметката кой е по-богат ако изключим някои положения и...... смятам че разбра) Колкото до САЩ аз не знам какво пристрастие си видял при мен и се чудя. както и да е. Някои италианци са против глобализма защото застрашава производството им(а може би не само тях) нашето производство какво е? ми според мен никакво... Глобализацията е и благодарение на интернет. Една фирма правила някакви реклами ли иаз не разбрах много какво обаче се опваквала че все по-малко клиенти и търсели услугите защото инфо-то човек си я намира от нета и т.н. А интересно мнение от BBC за САЩ е http://www.bbc.co.uk/bulgarian/specials/13...ire/page2.shtml

за 1) може да не правим нищо защото сме свалили това което нас ни интересува :D

за 2) най-вероятно е да нямаме място да я запишем така че 1) и най-много да свалим това което ни интересува ама не сме го свалили

за 3) преди това 1) и 2) след това наздраве DMX :beerchug

Да го д*хат.Аз съм анти глобалист и за САЩ изобщо не ми пука.Въпроса е какво можем да направим ние в създалото се положение ?!??!??!?!?!

Възможности:

1.Нищо.Ще псуваме и ще си рогаем,а те ще ни изтрият вареза

2.Ще "лапнем"цялата информация от вареза.И като дойдат качулатите няма да има никой.

3.2+напиване,осиране,обезчестяване на правосъдната ни система :)

Нека са гъзарийка торентите.

Нека си останат такава.

Така намирам неща, които ги няма в peering-а.

Така ми харесва.

Коефициент няма как да постигна при up/down ratio 1:5.

Използвайте eMule уе хора. Аз сичко си намирам с него

Добре де някой може ли да ми каже къде мога да намеря точни инструкции как се работи с еMule.Скоро си я свалих,но още не съм се научил да работя с нея.10х предварително.Ама да са на български де,щото англииския малко ми куца! :cry

Едит: Stenli, смени го тва "хипопотигрово-скарабадабърче", щото размества таблицата и ма дразни :). Иначе - ПОЛЗВАЙТЕ ЕДИТ И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Постовете на латиница просто ги прескачам :rolleyes:

ако си с firefox може и да ти го размества. с IE и Opera не се размества ;)

едит: говорил съм с админите по тоя въпрос и нямат забележки :D

едит2: според мен няма нужда уарез-а да се прави на торент. щом като и така си функционира. ако минем на торент ще има доста по-малко работи и ще става по-бавно.

Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум.

едит2: според мен няма нужда уарез-а да се прави на торент. щом като и така си функционира. ако минем на торент ще има доста по-малко работи и ще става по-бавно.

Да ама не разбра ли че искали да премахват и локалните. Като ни резнат и варезчето, какво ще ти остане,а? по-добре по-бавно отколкото без хич.

Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX  плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум.

МР3 Shops

Да ама не разбра ли че искали да премахват и локалните. Като ни резнат и варезчето, какво ще ти остане,а? по-добре по-бавно отколкото без хич.

че торента няма да е изобщо по-бавно, особено гигабит ще хвърчим с 3-4 мб/с

Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX  плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум.

Ами например може да си купиш 10 оригинални албума и да си ги конвертираш в mp3 формат след което да си ги слушаш на дискмена или уредбата ето за това се напъват , формата mp3 не е нищо друго освен начин на конпресиране на музиката

Ами например може да си купиш 10 оригинални албума и да си ги конвертираш в mp3 формат след което да си ги слушаш на дискмена или уредбата ето за това се напъват , формата mp3 не е нищо друго освен начин на конпресиране на музиката

направо някой е тръгнал да копмпресира оригинални дискове в мп3 и да им разваля качеството

че торента няма да е изобщо по-бавно, особено гигабит ще хвърчим с 3-4 мб/с

Да ама другите от евроком, особено на достъпна? На достъпна се сваля с 18-20К, а от мулетата с около 14-18К, ако знаеш как да си направиш настройките разбира се. Не е много, ама е около 25% спад на скоростта за достъпна.

направо някой е тръгнал да копмпресира оригинални дискове в мп3 и да им разваля качеството
Има и такива. Доста по-удобно е, ако не си у вас.

Защо не все пак така мо жеш да събереш много песни на 1 диск без да ти се налага да сменяш постояно и да търсиш песни

предлагам да спрем да пишем по този въпрос тъй като няма нищо общо с темата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...