vas90 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 warez.ru отива ли си ? Ебаси гадовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Лошо, братя... Лошо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ами ние си имаме торент но не се ползва много.То никакви торенти няма там. <{POST_SNAPBACK}> Какъв е този торен който си го имаме ? Някакъв адрес може ли даде някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Какъв е този торен който си го имаме ? Някакъв адрес може ли даде някой ? <{POST_SNAPBACK}> bt.savagenews.com - беше адресът Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 А защо ме отхвърля? Като отида на bt.savagenews.com ми изписва: "This Account Has Been Suspended" "Please contact the billing/support department as soon as possible." След което ми затваря интернет прозореца. И при вас ли е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 А защо ме отхвърля? Като отида на bt.savagenews.com ми изписва: "This Account Has Been Suspended""Please contact the billing/support department as soon as possible." След което ми затваря интернет прозореца. И при вас ли е така? <{POST_SNAPBACK}> тоя торент го бяха направели преди като нямаше място на сервера. и администраторите го пуснаха за да може да се качват най-новите игри временно докато се купят нови хардове за warez-a. торента отдавна не съществува предполагам Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 А трябва. Идва вече новото време, когато ще останем без локален и после какво. Трябва да вземат вече да го пуснат отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ko3a C KaCkA Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Използвайте eMule уе хора. Аз сичко си намирам с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Незнам как(още),но трябва да вземем мерки !!!И то спешни.Както ни е известно,най-добрите специялисти в НСБОП имат по-малко познания от половината форум(поне аз така си мисля).Така че ,сме длъжни да отговорим на удара.Някви си пръдльовци няма да ми забранят да си свалям музиката безплатно.Всичко ни е наред,тра почнахме с интернет да се занимаваме. Аре измислите как да хи хакнем под кръста и да направим за смях Анти(про)мафиотите Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ок, да речем, че махнат вареза и сложат торентче. Гъзарийка е, вече големите бг пиър сайтове са на торенти. Лошо няма и ние да минем. Ама те искат по минимум 10/15ГБ ъплоуд и още някакви коефициенти за да качваш разни неща. Може това да го пропуснем. Аз сийдвам и лийчвам в почти всички бг торенти и пак не мога да вдигна голям коефициент, за да качвам. Има неща, които свалям от други места и в торентите ги няма... е искам да ги кача ама като не мога? Трябва още с регистрацията да ставаш ъплоудер . Друго. Ще е различна скороста на сваляне на файловете. Понеже колкото отпусне другия, с толкова теглиш . Има още, но не се сещам в момента .. А за затварянето на вареза.. може а може и да не може . Никой не знае (само админа ), хе-хе! Едит: Stenli, смени го тва "хипопотигрово-скарабадабърче", щото размества таблицата и ма дразни . Иначе - ПОЛЗВАЙТЕ ЕДИТ И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Постовете на латиница просто ги прескачам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Незнам обаче войната се развива на няколко фронта. НСБОП е изпълнителя а САЩ може би главнокомандващия... Някъде бях чел някъв пост че всичко започна с Metallica и Napster, но оттогава се запознах с много нови и други програми, а дотогава познавах само две или три като Казаа и др... А днес в download.bg има няколко p2p програми, но най-известни са програми като e-mule... и всички останали свързани с torrents... а също и DC++... а бих добавил и други... Преди нямаше такова разнообразие като днес нямахме голям избор като днес тогава щеше да бъде по-зле според мен отколкото сега... Другия фронт го откриха Медиите и според тях(може би някои от тях) ний сме сектанти... А дали това все пак има нещо общо и с ЕС?... трудно е да се отговори в предвид, че НСБОП се впегнаха за фреетата след ... САЩ, а до ЕС има приблизително 2 години. друга редакция DMX аз просто направих анализ на ситуацията в момента с малко пристрастия не смятам че бедните трябва да плащат същата цена като богатите(един сегашен пример е за колите един човек с волга от... му вземат колата заради... или на друг му вземат БМВ-то... не знам обаче при такова положение си правя сметката кой е по-богат ако изключим някои положения и...... смятам че разбра) Колкото до САЩ аз не знам какво пристрастие си видял при мен и се чудя. както и да е. Някои италианци са против глобализма защото застрашава производството им(а може би не само тях) нашето производство какво е? ми според мен никакво... Глобализацията е и благодарение на интернет. Една фирма правила някакви реклами ли иаз не разбрах много какво обаче се опваквала че все по-малко клиенти и търсели услугите защото инфо-то човек си я намира от нета и т.н. А интересно мнение от BBC за САЩ е http://www.bbc.co.uk/bulgarian/specials/13...ire/page2.shtml за 1) може да не правим нищо защото сме свалили това което нас ни интересува за 2) най-вероятно е да нямаме място да я запишем така че 1) и най-много да свалим това което ни интересува ама не сме го свалили за 3) преди това 1) и 2) след това наздраве DMX Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Да го д*хат.Аз съм анти глобалист и за САЩ изобщо не ми пука.Въпроса е какво можем да направим ние в създалото се положение ?!??!??!?!?! Възможности: 1.Нищо.Ще псуваме и ще си рогаем,а те ще ни изтрият вареза 2.Ще "лапнем"цялата информация от вареза.И като дойдат качулатите няма да има никой. 3.2+напиване,осиране,обезчестяване на правосъдната ни система Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Нека са гъзарийка торентите. Нека си останат такава. Така намирам неща, които ги няма в peering-а. Така ми харесва. Коефициент няма как да постигна при up/down ratio 1:5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
minotavar Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Аз викам да съберем по 5 лв. и да подкупим бат Бойко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Използвайте eMule уе хора. Аз сичко си намирам с него <{POST_SNAPBACK}> Добре де някой може ли да ми каже къде мога да намеря точни инструкции как се работи с еMule.Скоро си я свалих,но още не съм се научил да работя с нея.10х предварително.Ама да са на български де,щото англииския малко ми куца! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Едит: Stenli, смени го тва "хипопотигрово-скарабадабърче", щото размества таблицата и ма дразни . Иначе - ПОЛЗВАЙТЕ ЕДИТ И ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА! Постовете на латиница просто ги прескачам <{POST_SNAPBACK}> ако си с firefox може и да ти го размества. с IE и Opera не се размества едит: говорил съм с админите по тоя въпрос и нямат забележки едит2: според мен няма нужда уарез-а да се прави на торент. щом като и така си функционира. ако минем на торент ще има доста по-малко работи и ще става по-бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Какъв е проблемациото с хипопотигрово-скарабадабърче? Минете на по-висока резолюция, на 1024x768 Firefox нема проблемо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 едит2: според мен няма нужда уарез-а да се прави на торент. щом като и така си функционира. ако минем на торент ще има доста по-малко работи и ще става по-бавно. <{POST_SNAPBACK}> Да ама не разбра ли че искали да премахват и локалните. Като ни резнат и варезчето, какво ще ти остане,а? по-добре по-бавно отколкото без хич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум. <{POST_SNAPBACK}> МР3 Shops Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Да ама не разбра ли че искали да премахват и локалните. Като ни резнат и варезчето, какво ще ти остане,а? по-добре по-бавно отколкото без хич. <{POST_SNAPBACK}> че торента няма да е изобщо по-бавно, особено гигабит ще хвърчим с 3-4 мб/с Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Добре де, какъв е смисъла производителите да правят mp3 и divX плеъри, след като mp3 формата е ЗАБРАНЕН да се сваля и качва в нета ? Незаконно е, а производителите се надпреварват да правят по малки по размер и по големи по обем памет устройства. Аз не знам някой изпълнител да е издал mp3 албум. <{POST_SNAPBACK}> Ами например може да си купиш 10 оригинални албума и да си ги конвертираш в mp3 формат след което да си ги слушаш на дискмена или уредбата ето за това се напъват , формата mp3 не е нищо друго освен начин на конпресиране на музиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ами например може да си купиш 10 оригинални албума и да си ги конвертираш в mp3 формат след което да си ги слушаш на дискмена или уредбата ето за това се напъват , формата mp3 не е нищо друго освен начин на конпресиране на музиката <{POST_SNAPBACK}> направо някой е тръгнал да копмпресира оригинални дискове в мп3 и да им разваля качеството Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 че торента няма да е изобщо по-бавно, особено гигабит ще хвърчим с 3-4 мб/с <{POST_SNAPBACK}> Да ама другите от евроком, особено на достъпна? На достъпна се сваля с 18-20К, а от мулетата с около 14-18К, ако знаеш как да си направиш настройките разбира се. Не е много, ама е около 25% спад на скоростта за достъпна. направо някой е тръгнал да копмпресира оригинални дискове в мп3 и да им разваля качествотоИма и такива. Доста по-удобно е, ако не си у вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 направо някой е тръгнал да копмпресира оригинални дискове в мп3 и да им разваля качеството <{POST_SNAPBACK}> Защо не все пак така мо жеш да събереш много песни на 1 диск без да ти се налага да сменяш постояно и да търсиш песни предлагам да спрем да пишем по този въпрос тъй като няма нищо общо с темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.