Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

И аз нямам локална, но се преживява дискче за 10-11 часа :) По-важното е че намираш какво да теглиш, а не времето....

А остана ли (освен уореза) друг фрий сървър който да не е цензуриран. От одеве си блъскам главата в стената и нищо. и not_found вече не открива нищо ... А на мен amule-то не ми открива mp3-ки от доста време (хал хабер що) ... Вопще ... май наистина тежки времена се задават.......

Вече и с Навигатора разбрах,че не става и другите работи. Но пък м-бокс си работи, въпреки че не е много пълен. А който иска чалгия и emil.bol.bg работи. :D А за гръцко http://info.datacom.bg/nyx/.

Ако някой друг открие нещо да казва.

П.П. Разбрах, че някои вече преименуват мп3-ките като .doc или .txt но още не мога да срещна такова нещо.

А, и ако някой може да ми обясни как се работи с тая програма DC++,че от вчера я мъча и не мога да я схвана.

абе то песните на датата са си там ама с разширение ZIP  :D НЕКА ТЕГЛЕНЕТО ПРОДЪЛЖИ И СИЛАТА БЪДЕ С ВАС :punk  :P

Да бе да

Пробвай с Гергана - 1 резултат в дата.бг. Анелия - 5 :blink:

Scorpions изобщо да ги споменавам ли...и те 1.

А това даже не са и песни. :angry:

**бана работа хора :cry

Ха, най-сетне я схванах тая DC++. :woot

Голям купон става в бол.бг. Само в настройките се отметнах като Passive и после на Quick Connect -> dc.bol.bg обаче за дата.бг не знам адреса. Ако някой го знае...Може би не го правя както трябва, но важното е че тръгна. Обаче свалям бавно. Включвайте се и Вие в купона. Хич да не ви пука че ограничават мп3 и филми. Има и задгробен живот. :P :D :punk

Да бе да

Пробвай с Гергана - 1 резултат в дата.бг.  Анелия - 5 :blink:

Scorpions изобщо да ги споменавам ли...и те 1.

А това даже не са и песно. :angry:

**бана работа хора  :cry

Е чакай де може да не са ги оправили всичките.пък и тя (Гергана) имаше ли повече от една песен :lol:

Е чакай де може да не са ги оправили всичките.пък и тя (Гергана) имаше ли повече от една песен :lol:

:lol: :lol:

А...гледате ли Господари на ефира....разни педофили, бойловъри и т.н., а НСБОБ затваря фрии сървърите :angry:

Ето това вече е нещо. Обаче отново ме дисканектва от дата.бг. Разбрах че трябвало да си напиша username-a и password-a обаче незнам къде. :( И затова си карам само на бол.бг

Ето това вече е нещо. Обаче отново ме дисканектва от дата.бг. Разбрах че трябвало да си напиша username-a и password-a обаче незнам къде.  :( И затова си карам само на бол.бг

Как ще не знае? Горе вляво пише "потребителски вход" като се отвори линка там се пише паролата друг е въпроса, че там в момента не може да се ъплоудва или поне аз не мога. :music

Говорех за програмата DC++. Там като напиша dc.data.bg за Quick Connect и уж ме свързва и веднага ме дисканектва. Изписва ми

*** Connecting to dc.data.bg...
*** Connected
<DC.Data.BG> This Hub is running version 0.9.8b (Wed Aug 25 19:30:00 CEST 2004) of VerliHub (RunTime:4hours 22min ).
<DC.Data.BG> Minimum share size is: 1024 MB and Maximum is: 45035996273704960 MB..
*** Redirect request received to a hub that's already connected
*** Disconnected

явно иска нещо друго.

Елементарно..за да те допусне в хъба трябва да споделиш файловете на компютъра си.Както виждаш има минимален размвер в дата.бг и затова не можеш да влезнеш- трябва да share-неш поне 1 гб.Докато в бол.бг няма такъв лимит и затова си и влизаш там.

САМО ПРЕДЛАГАМ ДА НЕ СЕ ОТГОВАРЯ НА ТАКЪВ НЕСЕРОЗНО ГЛУПАВ ПОСТ.

За какво иначе това е форум?

Koe namirate za glupavo? Che shte spirat bezplatnite neshta v neta li? Ili koe? Neka koito e pisal tova po gore da dade razumno obiasnenie! ;)

Аз пък немога да се конектна към бол.бг :cry

Иначе в дата-та разцъквам. Айде всички в DC++

Някой да може да даде тоториалче? Дава ми Connection timed out

edit: А видяхте ли го това Кондьо живее в Лютеница :blink: :blink: :blink:

аз  :cry

искам още локална  :cry  насича ми като гледам онлайн филмите  :cry

Е не че и аз не искам да са по-високи скоростите :) Казах го в смисъл, че сега тука поне има кво да се сваля. Aко случайно вземат, че подпукат и нашия warez ще стане "весело" - не само че няма да насичат филмите ами изобщо няма да се гледат on-line.

Koe namirate za glupavo? Che shte spirat bezplatnite neshta v neta li? Ili koe? Neka koito e pisal tova po gore da dade razumno obiasnenie!  ;)

Смях в залата. Айде да не се заяждаме ATEL. Ако не си разбал какво съм имал в предид съжалявам, но не е това. :wir :)

А някой да има проблем със свалянето на Магарето от ТУК

tva e za muleto

a ima i magare... ;) abe se taq q kajete koq e naj gotinata p2p i namira naj mnogo ne6ta pls

ina4e sq data.bg rulira nqma nikyv trafik i pesni4kite si mi svirqt online :music

ve4e v data ne moje da se tyrsi mp3 vyob6e ako nqkoj znae nq4in dakazva :unsure:

kak samo mi se iska bazata danni ot datata da se poqvi nqkyde, uj hackeri mnogo i foruma im hacknaha ama nikoj ne 6te da svyr6i edno dobro delo ;)

eiii EK pusnete neta beeee samo data imam sq ko napraihte veeee opravi se razni dns bug4eta qvno

Imam problem s tazi DC++ instalirah q otmetnah se pasive kato be6e pisano po gore no kato napi6a dc.bol.bg mi izpisva

*** Connecting to dc.bol.bg...

*** Unknown address

Kade barkam :confused :(

EDIT Opravih se. Svarza me no ne znam kakvo da pravia posle Pomognete!!!

EDIT Opravih se. Svarza me no ne znam kakvo da pravia posle Pomognete!!!

:D Ами това е. сега натискаш на лупата и пишеш какво искаш и после ентер. ако незнаеш какво търсиш използваш чата чрез поленцето долу. По същия начин като мирката

айде ще ви помоля да спрете да си обсъждате проблемите с p2p програмите тук. темата е съвсем различна. има си Win_Appz за целта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...