Devilman Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ако на някой му липсва аудио търсачката на дата.бг нека да пробва примерно с http://www.data.bg/not_found.html и да избере аудио. тарси си както преди. п.с ако е открито преди мен и е написано моля изтрийте поста Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 АБЕ вие полудяхте ли или какво-"край на пиратството" ха ха и как ще стане това всичко е ден до пладне за българия пък да не говорим -залязла datata ми хубаво утре ще изгрее mesetza всеки си качва квото си иска -плашат гаргите -а сетих се за една песничка готина е сега ще я дръпна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Jalko....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Е добре де, само аз ли мога да намеря и изтегля това Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Това се тегли, но я отвори www.ftlbg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Това се тегли, но я отвори www.ftlbg.com <{POST_SNAPBACK}> Ами като няма ftl-bg няма да теглим от там.Аз и преди не теглех много от там.Откъдето има оттам ще теглим.Важното е да има все от някъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 абе цариград гори, никой не осеща... лошо лошо иде... не че повечето няма се оправим - то аз и без тва на тоя warez.ru и другите т.н. "фриита" не им вярвам - все си мисля че има вирусче нещо :-p ама кво ще правят хората като моите приятели - ми те не разбират от тези работи с p2p връзки - то да свалят от тук си е трудно... ми кво да се прави, нищо неможе - то си е нелегално. като да се протестира че наркотиците били ги направили трудни за купуване или че неможе да се краде от магазините а трябва да плащаш хляба... тва е, сори... едит: за runner: ще се опитам да подмина думата "кратун" без да се замислям дали е по мой адрес. само дето и p2p шитните ще спрат. апък за торентите да не говорим. като те проследят, че разпространяваш.. директно на вратата ще ти чукнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ша ме спрът да тегля ама другия път начин винаги има. тея изгъзици на НСБОП-а : парлама са просто Ся като отминат избори-мизбори и пак ще залезе идеята Ша ме накарат да купа лицензен софт ,диск с музика или филм ама само когат заплатата ми стане като в EU-то .Дотогава : пари за [/b]ентелектуална собстфеност (правописната грешка е нарочна,да не ме поправя никой ! ) не даам ! ЕДИТ : @karaman е прав : сичко тръгна от онеа дебелегъзи бастуни (който е под 17 да не ми чете поста ) от Металика дей*а и ненаялите се свине.Ся ша изтрия сичкото метъл от харда ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Незабравяйте,че на ЗАПАД отдавна е така.НО нали нашите филми от там ги взимаме !?!?!??!Т.е. при тяхните защити и закони те могат та ние ли няма да се оправим ?!?А за пиратсвото то си ми е в кръвта,не е важно с колко ще измамиш системата,важното е да я измамиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 не,не съм съгласен с тея въшкари ,ама ша го изтрия и ша почна да слушам чалга в знак на протест контингента на метъла намаля с 1 член Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 DObre de ot odeve cheta postovete vi ne che razbiram mnogo no prosto shte si izkaja mnenieto. Vie da ste vijdali kotka padnala po grab, mislq che ne samnqvam se i nqkoi balgarin da padne po grab i da bade po precakan ot drug glupav evropeec sprqmo free-tata, taka che spokoino skoro govorih s edin mnogo dobar moi priqtel polqk i toi mi kaza i tuk se opitvat da ni sprat free-tata ama sled 1 sedmica opitvaniq i zaplahi se otkazaha taka che spokoino vsichko shte si doide na mqstoto ta nie li sme darjavata s nai slini zakoni ili moje bi vsichko ni e v red i NSBOP nqma s kakvo da se zanimavat i sa tragnali parvo nas da lovqt, dalboooko se samnqvam. E tova e lichnoto mi mnenie, izvinqvaite za latinicata ama neshto mi se precaka kompa i otkazva da se vkluchi kirilicata e sas zdrave i ne gubete nadejdata Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Края на Варезите изглежда неизбежен!!След като от вчера и Визио вече нямат такъв!Така,че не ни остава нищо друго освен да търсим други алтернативи,Аз от вчера вече мога да работя с торентите ,научих се .За всички които мислят,че е сложно,ще кажа само,че са в голяма грешка!!След като аз се научих,значи може всеки да се научи Ето погледнете ТУКСамо,че някои да каже да не би да ги затворят и тях?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Леле,леле....не ми се четат цели 17 страници....стигнах до третата и видях че май никой не се е замислял над един аспект от посочената тема...който май ще трябва аз да постна тука за да се замислите и за него. Значи..за какво иде реч...мисля че на всеки му е ясно че използваме free server-ите за три основни неща и те са:музика,игри и филми....може да се добави и малко software....но си признайте че за разните му там програмки разчитате първо на приятелите си да ви дадат готова кракната версия,сд-кейове и тям подобни. Така,мисля че единствено само за игрите съм на мнение че АКО имахме нормалните заплати и НОРМАЛНИТЕ данъци трябва да си плащаме като НОРМАЛНИТЕ хора по света...защото мисля че единственно там труда който е положен за да достигне до нас някакав продукт е реален.Знаете как е...то не са стори-бордове,то не са програмисти то не са актьори за озвучаването то не са един или двама които стоят зад даден продукт.Хората там наистина се трудят за да постигнат нещо и мисля че само там важи правилото че ако си ги сваляме кракнати то тогава се говори за интелектуална кражба. Като отворих дума за интелектуалния труд искам да се запитате нещо.Защо мислите се говори и шуми и парадира толкова много с тези две думички?Някой малко по нагоре го беше формулирал много точно.Защото на времето тези които започнаха именно първи с кражбата на този вид труд точно сега те са хората които седят зад идеята да се затварят сървърите.Вервайте ми така е!Пари...говорим за много пари...и именно те са причината да се случват всички тези неща!Спомняте си първите видеотеки,спомняте си магазините с аудио-касетките...нали? Как обаче седи въпроса за музиката и филмите?Още една тема за размисъл....ние в нормален свят ли живеем?А?Искам да попитам всички политици и всички онези хора които са по горните етажи на власта (знам че не мога да ги питам,ама тва си е то риториката ) как могят да ми обяснят действията си,след като нито едно нещо в тази пуста държавица не е наред.Защо първо не се запитат защо толкова много млади хора "избягаха" навън...защо не отчитат това като изтичане на мозъци?Защо не се запитат защо от 9милиона станахме на 7 и половина?Защо не се чудят защо младите не искат да имат деца,защо хората от ромски произход стават все повече и повече....защо след като турците са ни тъпкали и унищожавали цели 5 ВЕКА сега си имат собствена партия....не искам да намесвам чак толкова политически размисли в тази тема но това са мисля по важните неща за които трябва да се запитат тези които ни "управляват"...а не за това дали еди кой си в Холивуд губил цели милиони от незаконното достигане до продукта му.Пак ви питам в нормален свят ли живеем.Нормално ли е един научен работник който работи в някаква лаборатория за изследване на нови медикаменти за чумите на 21 век да получава 350-400 хиляди годишно,докато един актьор получава за един филм (средно 7-8 месеца се прави един филм) хонорар който далеч надминава този на учения?Нормално ли е да гледам Animal Planet и да виждам че са създадени стотици организации в защита на животните които хранят някакви сърнички и кученца които видите ли били бездомни или нещо им имало на рогцата,докато примерно хиляди хора в Африка умират ежедневно от глад!?Нормално ли е?Мислите ли че наистина Том Круз или Дженифър Лопес (примерно,може и други любимци да сложите) ще умрат гладни щото губели цели състояния от незаконните им версии на филмите и песните.Мислите ли че нямат договори с компании за реклама,козметични продукти и всякакви други такива.Че нямат осигурени старини със десетките си странични дейности които са им подсигурени от това че имат талант с който чисто и просто са се родили.Нека го използват да,но нека да не ми казват че не го правят само заради парите.Ако има някаква друга причина то това е Още-Повече-Пари!Щото колкото и да си говорим тук по тази тема всичко опира до парите и интересите които те създават.... П.С. Мисля че хакнатите версии на филми,музика и игри и всичко останало няма да изчезне...неееее спете спокойно деца има кой да се грижи това.За да забия тотално размишленията си тук ще ви кажа че всички тези пиратски версии достигат до вас именно пак от там...от тези които вдигат врява около всичко това.Просто не можете да си представите колко добре работи тая матрица около нас!?Ако не вярвате просто прочетете една дребна книжка която се нарича"Световна конспирация"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0ld_phusi0n Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 tomolino, и ако ми обясниш какво точно искаше да кажеш .... От една страна на бариерата сме, спокойно ама въпреки това, не мисля че post-а ти имаше някакъв смисъл. Единственото, което успях да разбера е, че смяташ филмите, музиката и софтуера за нищо и никакво творение на някакви заблудени пичове, дето ся искат пари да им го ползваш. Добре е, че казваш, че не си чел цялата тема - преди 1-2-3 страници бях писал, че именно музиката, игрите и филмите са създадени за забавление и се третират в малка или голяма степен като лукс => има някакво опрадание да бъдат скъпи (то пък и бахти скъпото - 1лв за филм (или два) под наем). И друго - мислиш ли, че Джери Брукхаймър ще седне да прави Карибски пирати (вече и 2ра част), за да може 1-2млн. хора да му кажат "Евала пич, постарал си са, ашколсун!" Аз не мисля така, предполагам, че ако се поставиш на мястото на някой кино продуцент, и ти ще си на същото мнение. Е да, ако си кино продуцент от такъв филм ще станеш червив от пари - има и високоплатени професии, и нископлатени такива. Това е живота! И последно май долових в мнението ти, че целият свят върви накриво, а пък вече почват да се бъркат и при нас, дето сичко си ни е наред ........ yeah, right П.П. Ако нещо не съм разбрал, сори Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Mного сте изписали и не ми се чете всичко, така че ще карам направо.Дано никой друг не го е писал.Смятам че това е доста ценно.Видях го от един друг форум: ето 2 начина да сваляте от data.bg 1. data.bg -> Каталог -> Нови Файлове -> Аудио -> и виждате последните качени ....... от там влизате в папката на съответния юзер и сваляте .......... 2. днес като си губих времето в гледане на някави си снимки от дата.бг попаднах на линк/файл който не съществува Директорията или файла не съществува The directory/file does not exist и отдоло има търсачката на дата.бг ........ ето линк-а с който аз стигнах до нея ТУК трябва да изберете Тип Аудио и ви показва и линковете към мп3-ките. ако го оставите на Тип Всички, НЯМА да ви покаже линковете за мп3 ..... за всяко ново търсене трябва да се върнете на наччалния линк (използвайки Back ил изареждане на линка на ново) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Mного сте изписали и не ми се чете всичко, така че ще карам направо.Дано никой друг не го е писал.Смятам че това е доста ценно.Видях го от един друг форум: <{POST_SNAPBACK}> Да така е само ще кажа tomolino определено си пропуснал като не си прочел предишните постове а това не е добре за тази тема. Всеки иска легален софтуер, музика или филми или там каквото го интересува не познавам човек който не иска (мисля че това ми беше мнението извинявам се за повторението но мисля че съм прав). Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Mного сте изписали и не ми се чете всичко, така че ще карам направо.Дано никой друг не го е писал.Смятам че това е доста ценно.Видях го от един друг форум: <{POST_SNAPBACK}> q gi znam teq ve! kaji kak da tyrsim filmi - fajlove >100mb (osven po subs) problema e 4e nqma sega tam upload a i ne znae dali 6te ima i ei tva me pritesnqva ama mn Края на Варезите изглежда неизбежен!!След като от вчера и Визио вече нямат такъв! <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomolino Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Ммммм....радвам се че сте прочели и моя пост!Никъде не си спомням да съм казвал че моето мнение е миродавно,нали?Никъде не съм казвал това е черно,това е бяло,нали?Исках просто да ви накарам да се замислите над някой неща,над нещата за които аз се замислих след като прочетох новината във в.Труд.Просто исках да ви покажа че въпроса не опира само до това "Ами-Сега-От-Къде-Ще-Сваляме",ами и че има много аспекти над които може да се повдигне не един или два въпроса. Не се заяждам с никой,нееее...ни най-малко!И мен ме интересува сега откъде да си взема новото парче на"..............."(попълни си сам) Както написах ако имам НОРМАЛНАТА заплата и си плащам НОРМАЛНИТЕ данъци и осигуровки и си знам РЕАЛНИТЕ права,да то тогава и аз искам на рафта ми да седят лицензираните версии на:Windows XP Pro,Need for Speed Underground2 и Constantine.....надявам се че схващате идеята ми!? Със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Края на Варезите изглежда неизбежен!!След като от вчера и Визио вече нямат такъв!Така,че не ни остава нищо друго освен да търсим други алтернативи,Аз от вчера вече мога да работя с торентите ,научих се .За всички които мислят,че е сложно,ще кажа само,че са в голяма грешка!!След като аз се научих,значи може всеки да се научи Ето погледнете ТУКСамо,че някои да каже да не би да ги затворят и тях?! torrent-а е лесно проследим и ако разпространяваш или теглиш.. води директно към личния ти компютър. незнам дали си се замислял за това. ако искат да ограничат warez-a .. ще го ограничат. П.С. Мисля че хакнатите версии на филми,музика и игри и всичко останало няма да изчезне...неееее спете спокойно деца има кой да се грижи това.За да забия тотално размишленията си тук ще ви кажа че всички тези пиратски версии достигат до вас именно пак от там...от тези които вдигат врява около всичко това.Просто не можете да си представите колко добре работи тая матрица около нас!?Ако не вярвате просто прочетете една дребна книжка която се нарича"Световна конспирация"... това от къде стигат тия пиратски версии са пълни глупости. явно не си наясно с нещата. поне не хвърляй и другите които не знаят в грешна посока. тук няма warez... в България има само разпространение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Незнам кой пусна грешна информация, но никой не е барал warez-a на Визио!Ей сега си говорих с един приятел, дето е на визио и ми каза, че си бачкал Дано поне да оставят локалните Ще си ги зареждаме по някъф начин и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 torrent-а е лесно проследим и ако разпространяваш или теглиш.. води директно към личния ти компютър. незнам дали си се замислял за това. ако искат да ограничат warez-a .. ще го ограничатИ кво значи това в краина сметка?!Бате Боико ще нахълта с баретите в нас и ще ми щтракне белезниците,щото съм си свалил от torrent-а последния хит на Азис ли?!! Мисля,че това е в сферата на научната фантастика!!Може да го кръстим"Епизод5-НСБОП отвръща на удара"В главната роля Дарт Боико!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 И кво значи това в краина сметка?!Бате Боико ще нахълта с баретите в нас и ще ми щтракне белезниците,щото съм си свалил от torrent-а последния хит на Азис ли?!! Мисля,че това е в сферата на научната фантастика!!Може да го кръстим"Епизод5-НСБОП отвръща на удара"В главната роля Дарт Боико!! песни не, но за филми ... да. и няма да гонят теб. ще гонят тоя дето разпространява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 ако на някой му липсва аудио търсачката на дата.бг нека да пробва примерно с http://www.data.bg/not_found.html и да избере аудио. тарси си както преди. <{POST_SNAPBACK}> ето 2 начина да сваляте от data.bg 1. data.bg -> Каталог -> Нови Файлове -> Аудио -> и виждате последните качени ....... от там влизате в папката на съответния юзер и сваляте .......... 2. днес като си губих времето в гледане на някави си снимки от дата.бг попаднах на линк/файл който не съществува CODEДиректорията или файла не съществува The directory/file does not exist и отдоло има търсачката на дата.бг <{POST_SNAPBACK}> http://navbg.com/nav/ А може ли да дам едно предложение? Такива неща като тези да се вписват в главния пост, за да не се повтарят и да се вижда веднага. Няма ли да е по-добре така Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 До колкото разбрах,Вареза на Визио вече е история! Дано нас да ни подмине тази буря! В момента разговарям с един приятел които е на Визио.Като иска да влезне в тяхния варез,му излиза руски саит!!! <{POST_SNAPBACK}> Както някой беше постнал: Започва се .Българите ще станем хора и ще заживеем като хора <-- Това го каза царя .Сега разбирам какво е имал впредвид.Ако не с добро то с лошо ще ни впрегнат .Няма имзъкване него ли разбрахте .Айде дерзайте от тук нататък .Много лесно всички свикнахме от Ларез айде да ви видем сега .Тъкмо ще вдигнат малко трафика че последните години доста изостават от другите .Пример: Америка 40$-1024KB/s а тук само някъв ларез .Аре свърши авантата кой намазал намазал Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 А по повод най голямата просотоия да не се показват филми и файлове по-големи от 100МВ решението е много просто:7х99МВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.