Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

Никакъв проблем, аз също не мисля да споря

Ами попитай го Дриймър откъде сваля. То ако е така да даде адреса и да си сваляме и ние директно, какво да ги занимаваме хората двойна работа да правят хехехех.

едит - и нищо и никого не плюя!

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply
Момчета спряха вече и старата data!!!!!!!!!

Явно  и от НСБОП четат по форумите..., така че внимавайте какво поствате - който знае някакъв начини да тегли от free-тата да си го пази за себе си - така някои хора, ще могат да продължат да теглят и да качват в warez-a.

Не е необходимо да правим вратичките обществено достояние. :D

нещата качвани тук, не се теглят от другите фрийта.

е R_a_p_t_o_R  как ги мислиш тея работи да спрат фрее-серверите? в чуждите страни не са ги спряли, че тука ли? да не мислиш, че музиката, филмите, игрите и т.н. Dreamer си ги купува и ни ги качва? нали идват от някъде все пак, помисли малко преди да плюеш ;)

в чуждите страни няма фрий сървъри и дриймър определено не сваля от чужди фрий сървъри, за да ги качи тук.

:D Много яка първоаприлска на дата.бг  :D

И като чета колко човека са се вързали  :D  :D

супер пунтьори са тия. СУПЕР ПУНЬОРИ!

Hora qvno nqma da uspeem da prejiveem tejkite zagubi no ako ima hora na tozi svqt te shte ni spasqt i tva e. Kogato nqkoi si naglasq warez.RU za startpage obrashta li vnimanie na '' RU '' - to? Ami ako tova naistina moje da stane ruski sait edva li e osobeno trudno da se napravi ako veche ne e zashtoto ne vijdam nikakva prichina da se kazva warez.ru a ne warez.bg ili neshto ot roda. Spored men tova ni e spasenieto zashtoto edva li nqkoi dori i amerika shte se opita da nalaga veto na bratushkite koito si pravqt bukvalno kvoto si iskat tam. Zashto prosto ne si podadem race kakto edno vreme i kato kazvam race imam predvid edno kabelche nishto i nikakvo ot oneq novichkite deto pravqt trafik po GB/s nqkolko lentov ot tozi i shte sme dovolni a?

I ako nqkoi ima novini za wareza da kaje pls shtoto harda mi se napalni veche a pari za CD-R BOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :(

warez.ru е защото домейна е руски. ако страницата беше в русия - щеше да излезе дооооооооооооооста скъпо. особено с тия + тарифи. :)

Айде някой, който наистина има някаква точна информация да сподели тук, а? :confused

ай да не се шашкаш толкова и да прочетеш дискусията. а?

Purvi bqha freeteam predi  :)

дам. чудя се дали темата във форума още седи :) . спомням си, че идеята я измислих точно за 20 минути, затова и се усетиха някой хора. не можахме да го изпипаме както трябва.

Вижте това публикувано в 24 днес (не можах да намеря линкс, затова го преписах):

"Интернет доставчиците у нас вече са премахнали директните връзки за изтегляне от каталозите и сайтовете. Това стана ясно на среща вчера между НСБОП и собствениците на най-големите фрии сервери в страната. Освен това са ограничени търсачките, чрез които се достига до файлове с музика филми и софтуер за два месеца

В този срок носителите на авторски права ще предоставят на антимафиотите списъци с файлове с незаконно съдържание, които ще трябва да бъдат изтрити от провайдерите.

След 2-та месеца търсачките отново ще могат да намират желаната от потребителите информация. Техническите средства за контрол на незаконното съдържание ще останат и занапред на разплоложение на сектор “Компютърни престъпления и интелектуална собственост и хазарт” в НСБОП и правоносителите за бързото откриване и изтриване на новопоявили се файлове с незаконно съдържание

Срещата в НЦБОП е имала за цел да ограничи незаконното съдържание в българското интернет пространство.

Договореное на 18 април да има нова среща, на която ще бъдат поканени и ппредставителите на носителите на авторски права за Българиа, съобщи МВР"

някой желае ли да коментира

и много бих се радвал ако някой по някакъв начин ни даде да разберем че това не се отнася за warez.ru :confused (защото чух много лоши неща надявам се да са били лъжи де)

Това са пълни простотии за сега НО щом се започна да се шуми ще стане рано или късно лошото е, че ще ни върнат години на зад Пак ще се почне с месеци да се издирват някой благинки от познат на познат та докато ги намериш да ти писне То и закаво ще ни е нужен тогава бърз нет Абе ние ако можехме да си ги купуваме всичките тези неща щяхме ли да ги крадем от нета Я оставете бедните хакери на мира А се заемете с по- важните неща или като немогат да вкарат престъпниците в затвора щото имат много кинти дай да гоним хората пред компютрите щото от това ни зависи националната сигурност и спокойствието на 85 годишната ми комшиика Дай ша изгоним децата от компютрите и ще ги пуснем да си търсят други хобита на улицата там при дрогата щото знаете ли колко вреден е монитора за очите апък да не говорим за филмите Абе простотия никои няма да мисли за народа а само за едрия бизнес който толкова е закъсал , че чак опря до Българските нетаджии щот са много богати

До колкото разбрах,Вареза на Визио вече е история! :blink: Дано нас да ни подмине тази буря! :cryВ момента разговарям с един приятел които е на Визио.Като иска да влезне в тяхния варез,му излиза руски саит!!! :confused :cry :cry

До колкото разбрах,Вареза на Визио вече е история! :blink: Дано нас да ни подмине тази буря! :cry

Ако е спрян поради същата причина както и дата.бг , то тогава и с нашият ще трябва да се простим . Визио едва ли ще го понесат и ще направят всичко възможно и Евроком да останат без такъв . :angry: :angry1

Ако е спрян поради същата причина както и дата.бг , то тогава и с нашият ще трябва да се простим . Визио едва ли ще го понесат и ще направят всичко възможно и Евроком да останат без такъв .  :angry:  :angry1

ne dumaj

moje da se e crashnal :(

ako moje nqkoj da proveri :huh:

data.bg e pytnik ve4e, tova qvno sa posledni gyr4ove

e ni6to idva lqto pove4e vreme 6te sym navynka s fr :rolleyes:

абе цариград гори, никой не осеща... лошо лошо иде... не че повечето няма се оправим - то аз и без тва на тоя warez.ru и другите т.н. "фриита" не им вярвам - все си мисля че има вирусче нещо :-p ама кво ще правят хората като моите приятели - ми те не разбират от тези работи с p2p връзки - то да свалят от тук си е трудно... ми кво да се прави, нищо неможе - то си е нелегално. като да се протестира че наркотиците били ги направили трудни за купуване или че неможе да се краде от магазините а трябва да плащаш хляба... тва е, сори...

едит:

за runner: ще се опитам да подмина думата "кратун" без да се замислям дали е по мой адрес.

Наркотиците убиват бе кратун...

А по тоя начин искат нас да ни убият, като ни принуждават да си купуваме легален софтуер...

ми то вие не знаете ли? в цяла Европа хората си плащали за софтуера. Да ама в Европа хората как живеят. като вдигнат заплатите на хората до 2000 евро месечно, тогава бих си помислил да си купувам легален софтуер. до тогава ще си намирам по някакъв начин тоеа, което ми трябва.

ми то вие не знаете ли? в цяла Европа хората си плащали за софтуера. Да ама в Европа хората как живеят. като вдигнат заплатите на хората до 2000 евро месечно, тогава бих си помислил да си купувам легален софтуер. до тогава ще си намирам по някакъв начин тоеа, което ми трябва.

не е верно, по цял свят има хора които ползват нелегален software / mp3 / филми. не че нямат пари да платят. ама не са много.

аз имам една стара теория за българина. понеже все дълги ми излизат постовете ще я онагледя само с пример. седиш си на кръстовището чакаш за ляв завой. от дясната ти лента един минава и застава пред теб та той да мине пръв.

Кофти стана, сега и старата дата.бг я хванаха.

А може ли някой да ми каже как от old.data.bg да се върна отново на data.bg, че нищо не става. Все ме прехвърля автоматично.

Оправих се. Просто страницата не искаше да слезне напълно до долу за да цъкна на "Към новия дата.бг уеб" и използвах табулатора за да се предвижа. :) Оначе @en3rgy и по твоя начин става, ама не мога да помня всеки път толкова символи. ;)

Ако не искаш да помниш - не е и нужно. Триеш просто qookie-то за датата и си готов ;)

А още по лесно е не да използваш табулация, а натисни F11 B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...