Jump to content
BulForum.com

Спират безплатното теглене на мp3 и филми

pipidylgoto

Recommended Posts

Какъв варез? Кой варез? :) :) :) Че то такъв варез няма :):):)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Проблемът не е в нас, юзърите, а в тези, които са оставили вратата отворена.Демек като не е забранено да го ползваме уареза ще си го ползваме до засиняване-все пак си плащаме, а оттам кво става с парите питайте Ек

Идва Апокалипсиса...

Той май вече дойде. :( Някой да е влизал скоро в дата.бг да види за кво става. :angry: НИКАКВО AUDIO!!! :angry: :sayjin Да се надяваме че всичко е наистина временно :bgrin:

Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март,
Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове
под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове.
От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп.

Айде честито!!!! :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Споко аз съм оптимист всичко ще се оправи

Дано има повече хора като теб оптимисти,защото няма да има живот на таз скапана планета ;)

П.С.:Малко тъпо изказване знам,но след това което прочетох в дата.бг съм малко заблуден и объркан :wacko: :wacko: :wacko:

А де!!! А бой!!! А революция :P ако няистина и тук така стане като с дейтата.... ми кво няма да давам пари за нет :)

1.махнали са само музиката

2.не че другото,за момента,се тегли нормално...

Спокойно. Няма да връхлети вареза. Няма начин. Доколкото разбрах ще спират само сайтовете, които са активни в цяла България, а вареза е само за Пловдив и то само на абонатите на ггбит и ЕК

Спокойно. Няма да връхлети вареза. Няма начин. Доколкото разбрах ще спират само сайтовете, които са активни в цяла България, а вареза е само за Пловдив и то само на абонатите на ггбит и ЕК

[/quoteДано да е така както ти казваш!!Както се казява "От твоите уста в божиите уши"

О

bih kazal samo edno haha ;) spox

i pove4e nqma da govorq :excl:

ute e 1 april vse pak

Така е.Никой от доставчиците няма интерес от спирането на сайтовете.Спрат ли ги наистина ще загубят 70-80% от абонатите си.Мислите ли, че ще го допуснат?

Така е.Никой от доставчиците няма интерес от спирането на сайтовете.Спрат ли ги наистина ще загубят 70-80% от абонатите си.Мислите ли, че ще го допуснат?

Успокойте се малко. Лично мен много не ме касае ако спрат локалния сървър, така че по този параграф няма да ме изгубят като клиент. Така или иначе форума ще остане. Поне той някак си ни обединява. Без него хората тук някак си ще се пръснат по ширкоя свят :lol:

Днес един абонат на visio ме убеждаваше колко е як тяхния сървър че можел да гледа филми onlain докато тук трябвало да ги тегли преди това със 100 k (явно за достъпна+ говореше)

Аз просто му казвам: гъз знае две и двеста.

Същото е и при настоящият случай с Mp3-ките .. просто ще се наложи да се ограничите малко и по-внимателно да избирате какво сваляте а не наред всичко (както предполагам правят някои от вас :) )

Тук някак си пак се сблъсквам със същите терзания както беше и във темата със ограничаването на top download-ерите от страна на evrocom.

Едни мои хора например тогава изгърмяха (тъй като са правили над 200 GB трафик на месец на Достъпна +) но сега са намерили заобиколен начин да теглят от warez-а .. така че.. като опре пак ножа до кокала, просто ще се популяризират други начини за теглене на mp3-ки, които си съществуват и сега но повечето дори и не са чували за тях тъй като има и по-лесни начини за момента, както знаете (в това число и самия peer 2 peer)

Тоест: SPOX :D

Хайде честито , сега вече фирмите трябва да вдигнат доста Бг трафика (поне ) , че да им седим като клиенти .. Като няма вече как ( ще има де , но обикновенният юзър едва ли е чувал за Торент и П2П ) да се сваля от Бг ще трябва доставчиците да нарпавят локалните сайтове невероятни ,че да седим и да им даваме пари ...

i az 4uh 4e 6tqli da mahat si4ki warezi no ne mi se vqrva

posle mi kazaha 4e sa 6tqli da mahat si4ki serveri i da ostavqt samo data.bg

a nakraq nqkav mu6mul mi kaza 4e 6tqli da mahat mbox i data.bg

taka 4e nqkoi 6te mi kaje li da mu eba maikata kvo 6te mahat i kvo 6te ostavqt

Айде радвайте.Датата има вратичка.Я изтеглете това и го пуснете с Winamp :P

Edit:Парчето е много здраво!

ебаси вратичката да сменяме разширенията на файловете и да ги качваме така :punk :woot

ебаси вратичката да сменяме разширенията на файловете и да ги качваме така :punk  :woot

Ми то лошо нема ;) Ако искат да ги архивират.Само да ги има :D

Я пробвайте да напишете примерно:"50 Cent" и "50 Cent .mp3" ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...