sasquatch Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Какъв варез? Кой варез? :) Че то такъв варез няма :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Проблемът не е в нас, юзърите, а в тези, които са оставили вратата отворена.Демек като не е забранено да го ползваме уареза ще си го ползваме до засиняване-все пак си плащаме, а оттам кво става с парите питайте Ек Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Идва Апокалипсиса... Той май вече дойде. Някой да е влизал скоро в дата.бг да види за кво става. НИКАКВО AUDIO!!! Да се надяваме че всичко е наистина временно Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март, Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове. От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп. Айде честито!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Bog da prosti Data.bg. Ot ope4alenite Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Споко аз съм оптимист всичко ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VALING Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Споко аз съм оптимист всичко ще се оправи Дано има повече хора като теб оптимисти,защото няма да има живот на таз скапана планета П.С.:Малко тъпо изказване знам,но след това което прочетох в дата.бг съм малко заблуден и объркан Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Много се надявам скоро същата съдба да не връхлети и warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
unufrii Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А де!!! А бой!!! А революция ако няистина и тук така стане като с дейтата.... ми кво няма да давам пари за нет Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 1.махнали са само музиката 2.не че другото,за момента,се тегли нормално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Спокойно. Няма да връхлети вареза. Няма начин. Доколкото разбрах ще спират само сайтовете, които са активни в цяла България, а вареза е само за Пловдив и то само на абонатите на ггбит и ЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Спокойно. Няма да връхлети вареза. Няма начин. Доколкото разбрах ще спират само сайтовете, които са активни в цяла България, а вареза е само за Пловдив и то само на абонатите на ггбит и ЕК <{POST_SNAPBACK}> [/quoteДано да е така както ти казваш!!Както се казява "От твоите уста в божиите уши" О Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 bih kazal samo edno haha spox i pove4e nqma da govorq ute e 1 april vse pak edit:mene tiq nadpisi ne mi pre4at ama hi4 xixi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 bih kazal samo edno haha spoxi pove4e nqma da govorq ute e 1 april vse pak <{POST_SNAPBACK}> Така е.Никой от доставчиците няма интерес от спирането на сайтовете.Спрат ли ги наистина ще загубят 70-80% от абонатите си.Мислите ли, че ще го допуснат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 абе ...аз нещо не мога да тегля мп3.....кофти хъх ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ako e ot wareza.Az si teglq bez problem.Problema e v tyebe. I za wareza stiga ste se strahuvali. Nqma da bude zastignat Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Така е.Никой от доставчиците няма интерес от спирането на сайтовете.Спрат ли ги наистина ще загубят 70-80% от абонатите си.Мислите ли, че ще го допуснат? <{POST_SNAPBACK}> Успокойте се малко. Лично мен много не ме касае ако спрат локалния сървър, така че по този параграф няма да ме изгубят като клиент. Така или иначе форума ще остане. Поне той някак си ни обединява. Без него хората тук някак си ще се пръснат по ширкоя свят Днес един абонат на visio ме убеждаваше колко е як тяхния сървър че можел да гледа филми onlain докато тук трябвало да ги тегли преди това със 100 k (явно за достъпна+ говореше) Аз просто му казвам: гъз знае две и двеста. Същото е и при настоящият случай с Mp3-ките .. просто ще се наложи да се ограничите малко и по-внимателно да избирате какво сваляте а не наред всичко (както предполагам правят някои от вас ) Тук някак си пак се сблъсквам със същите терзания както беше и във темата със ограничаването на top download-ерите от страна на evrocom. Едни мои хора например тогава изгърмяха (тъй като са правили над 200 GB трафик на месец на Достъпна +) но сега са намерили заобиколен начин да теглят от warez-а .. така че.. като опре пак ножа до кокала, просто ще се популяризират други начини за теглене на mp3-ки, които си съществуват и сега но повечето дори и не са чували за тях тъй като има и по-лесни начини за момента, както знаете (в това число и самия peer 2 peer) Тоест: SPOX Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Хайде честито , сега вече фирмите трябва да вдигнат доста Бг трафика (поне ) , че да им седим като клиенти .. Като няма вече как ( ще има де , но обикновенният юзър едва ли е чувал за Торент и П2П ) да се сваля от Бг ще трябва доставчиците да нарпавят локалните сайтове невероятни ,че да седим и да им даваме пари ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDNighT Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 i az 4uh 4e 6tqli da mahat si4ki warezi no ne mi se vqrva posle mi kazaha 4e sa 6tqli da mahat si4ki serveri i da ostavqt samo data.bg a nakraq nqkav mu6mul mi kaza 4e 6tqli da mahat mbox i data.bg taka 4e nqkoi 6te mi kaje li da mu eba maikata kvo 6te mahat i kvo 6te ostavqt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Айде радвайте.Датата има вратичка.Я изтеглете това и го пуснете с Winamp Edit:Парчето е много здраво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Айде радвайте.Датата има вратичка.Я изтеглете това и го пуснете с Winamp Edit:Парчето е много здраво! <{POST_SNAPBACK}> ебаси вратичката да сменяме разширенията на файловете и да ги качваме така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 ебаси вратичката да сменяме разширенията на файловете и да ги качваме така <{POST_SNAPBACK}> Ми то лошо нема Ако искат да ги архивират.Само да ги има Я пробвайте да напишете примерно:"50 Cent" и "50 Cent .mp3" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Дата.бг са пуснали торент дали и уареза няма да пуснат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 warez имаше преди торент, мисля че и сега го има Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Хора кажете ми някой як торент та да дърпам. Ако може да е български. И каде е този торент на warez ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.