NightKiller Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Eto me pak sum az.Tezi koito me znaqt ot foruma sa ubedeni 4e moqta 6taiga e nai-problemniq komp koito e su6testvuval.Ta dnes problema e v Axis & Allies.Durpam si igrata problem s rar fila.Sled tova opitvam da verify-na sfv fila davami tam problemnite rar filove po preporuka na edna druga temi gi svalqm pak.Gledam YeS nqma problemi no toq put mi izlizat drugi filove koito se pre****i.I re6ih da go napravq pak ama pak su6toto i taka do bezkrainost.Ta vaprosami e sledniq I SQ KVO??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 С коя версия на WinRar си по дяволите? И с кой даунлоуд клиент сваляш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 С коя версия на WinRar си по дяволите? И с кой даунлоуд клиент сваляш ? <{POST_SNAPBACK}> Na4i versiqta na Winrara mi e nai novata edna Bg versiq ama edna ot nai novite.I v kakuv smisul "daunload klient" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Щом sfv дава проблем едва ли от winrar е проблема, може да е от рама Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Щом sfv дава проблем едва ли от winrar е проблема, може да е от рама <{POST_SNAPBACK}> Ако ползва версия преди 3.00 за файлове архивирани с версия след 3.00 ЩЕ вади грешка. А аз логика проблемът да е в РАМ-а не виждам.. но може Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Ако ползва версия преди 3.00 за файлове архивирани с версия след 3.00 ЩЕ вади грешка. А аз логика проблемът да е в РАМ-а не виждам.. но може <{POST_SNAPBACK}> Ako stava duma za rama na pc-to toi e 768Mb Ram DDR Dobre kajete mi edna versiq na Winrara da drupna neq i da vidq kvo 6a stane? Winrar versiqta mi e 3.42 Bg versiq svalena ot rarsoft.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ако ползва версия преди 3.00 за файлове архивирани с версия след 3.00 ЩЕ вади грешка. А аз логика проблемът да е в РАМ-а не виждам.. но може <{POST_SNAPBACK}> преди 2 години си сложих още рам и се оказа дефектен и ми даваше постоянно грешки на архиви, една игра не можех да инсталирам, даже при иснталация на уиндоус ми даваше грешки постоянно. Като го смених се оправи всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Отваряш Win Rar избираш всичките файлове , даваш му да ги extract-не където искаш .. ,ако и така нестане .. незнам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.