teddy Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Problemyt mi e sledniq,opitvam da otvorq zakoni ot oficialniq sait na dany4noto i vmesto napisani na kirilica mi izpisva eto tova /Encoding /Identity-H /DescendantFonts [ 1884 0 R ] /ToUnicode 1865 0 R >> endobj 1867 0 obj /DeviceGray endobj 1868 0 obj 577 endobj 1869 0 obj << /Filter /FlateDecode /Length 1868 0 R >> stream H Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Otvori doumentite ili tam kokvoto e s nqkoi ofis paket ili s ne6to s koito moje6 da smeni6 6rifta (naprimer WordPad koito e kum windowsa) i izberi za 6rift ARIAL ili ARIAL BLACK (nqma zna4enie) i ot meniuto sled prozor4eto za razmera na bukvite izberi CYRILLIC Ne sum siguren dali 6te stane no vse pak opitai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Незнам дали има, но си мисля че все някъде щеше да намериш решение на този проблем в друг или този форум все тази. Май не си се разтърсил много free.hit.bg/injinera или http://injinera.bgplus.com/ прочети форум или "форум" http://injinera.bgplus.com/scandal/flecs.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
teddy Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 Sudden,благодаря ти за посочените сайтове,само дето и от тях като се опитам да сваля нещо заедно с обясненията ми го дава със същите знаци а не на кирилица Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Sudden,благодаря ти за посочените сайтове,само дето и от тях като се опитам да сваля нещо заедно с обясненията ми го дава със същите знаци а не на кирилица на сайта на инженера общо взето е описано колко голяма грешка е да си инсталираш flextype и че изобщо нямаш нужда от тази програма която на всичкото отгоре е леко некадърна и размазва грубо файловете на windows. ако имаш 2ри диск можеш да направиш следният опит: инсталирай си windows на него (2ро копие - колкото диска имаш толкова копия на windows можеш да си имаш) като там при инсталацията още му посочиш че си в българия, за не-уникод програмите да се ползва български и т.н. - където намериш възможност да избираш език слагай български. после отвори онези сайтове и се увери сам че проблеми с четенето нямаш де-инсталирането на флекстайп май ставаше с изтриване на уиндос, но може някой вече да е намерил и по-добър начин, преди години помня че беше така. (аз не съм правил тази грешка да инсталирам флекстайп откакто излезна уиндовс 98) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Flex Type e пълна боза води до много проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Flex Type e пълна боза води до много проблеми така е но има доста хора които не са наясно за това и изобщо не са чували че има алтернатива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Flex Type e пълна боза води до много проблеми <{POST_SNAPBACK}> Това всеки го знае и е дискутирано в 123456789 теми вече. А защо ли ми се струва, че този пост е просто с цел увеличаване на броя на постовете, понеже нищо съществено и аргументирано не се казва в него?! :ph34r: Бях се зарекъл да не пиша подобни постове, и доста време се бях изолирал от подобни изказвания, но понякога човек очеизбождащо му се натрапват в очите определени неща! Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Подобни въпроси са обсъждани многократно. teddy, използвай търсачката, преди да създаваш нова тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.