w00x Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Имам странен проблем с видеокартата. при игра на SRS ми става екрана на странна мрежа. и преди се е случвало и след 1 рестарт се оправя. сега обаче след 2 рестарта .. не иска. страхувам се да не е видеокартата. ето снимка на декстопа. върху иконите още седи мрежата. по този начин става целия екран. движенията се усещат къде са, но само това. без рестарт не се оправя. Скрийншот Windows XP без SP ATI Radeon 9800Pro Directx9.0c Catalyst 5.3 + CCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Смени драйвърите , ако и така не стане се опасявам ,че може да й има найстина нещо на картата ... ако и след смяната не се оправи я води на чичо доктор. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 може да не и стига захранването нещо.. знам ли. преди не вървеше въобще. смених го.. и тръгна. сега ще ида да го издухам с прахосмукачката на терасата, че бая прах има. после ще изкарам картата и ще я сложа на ново. надявам се да се оправи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Не мога да вида линка Ако захранването ти е "някаква" марка ,може и да е от него пробвай да сложиш картата на отделен захранващ кабел ,но това ми прилича на проблем с паметта.Свали Ати тул и му дай Scan for Artifacts,ако ти дава грешка отивай и я връщай(дано да има гаранция и да е купена от БГ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 da ne e nqkuv viros stoto kato gledam ne ti go pravi na vsi4ki ikonki,a samo na nqkoi dano da e v twa problema ste mine nai bizobidno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 tva s virusa be6e leko nesmisleno 6toto tva sa artefakti moje da e ot zahranvaneto predi i na mene tva mi stava6e na staroto zahranvane btw da ne si OC-val kartata dosta i moje sa6to da pregriava i ot tva da s polu4avat artefaktite Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 не съм оувърклоквал нищо. иконите не са проблем. аз ги оправих като заредих от StyleXP всичките икони наново. проблема ми е, че се появява това нещо изобщо. оувърклока който се прави е от A.I. функцията на новите каталист драйвъри. друг оувърклок няма. сега ще пусна Ати Туул, да видя какво ще стане. пуснах ати туул и веднага пуснах Scan For Artefacts. 19 минути вървя и не намери нито един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.