snejko Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Винаги ми е било много интересно да слушам историята за запознанството на моите родители, както и на други двойки с деца и много години брак зад гърба си. Толкова е романтично да слушаш как всичко е станало съвсем случайно и плод на тази случайност си самия ти. Да научаваш малките пикантни или дори досадни подробности, да виждаш как съдбата понякога си е играла с живота на хората и в един момент те се оказват безкрайно влюбени един в друг и решени да са заедно цял живот и да създадат поколение. Ето я и моята история накратко: Майка ми е била медицинска сестра в Хасково, а баща ми - пациент с подут апендикс. Били почти на една и съща възраст и всички задявали майка ми, че много си подхождат, но тя естествено не обръщала внимание на подмятанията. Един ден нямало кой да подстриже баща ми и тя като най-способна решила да го направи. Когато хванала ножиците и го попитала как иска да бъде подстриган той отговорил:"Така, че само ти да ме харесваш". Тогава на майка ми и прещракало, че той май наистина я харесва и се почнала цялата история...той студент в София, тя в Хасково...писма (веднъж ги четох, страшна работа, ей, после се сгодили (от първата им нощ заедно се пръкнал брат ми), оженили се малко по-късно, 8 години след това се постарали и аз да ги сполетя и ...това е. Искам сега да чуя и вашите истории Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ами моите маика и баща са се запознали в влака.Тя била студентка в Свищов,а тои воиник в Пловдив.Баща ми е от Лом и като се прибирал от отпуск,а маиками в къщи от Свищов,се озовали в едно купе...и така!А наи куриозното е че аз в краина сметка станах локомотивен машинист!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ами,моите работели на едно и също място...и около година преди това пътували заедно към работа,но никой не заговарял другия.По едно време изпратили майка ми в отдела на баща ми,започнали да се изчакват след работа.Скоро след това родителите на майка ми заминали на екскурзия в чужбина и баща ми за известно време поживял при нея... и после са се оженилиИ до днес са си щастливи заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Запознали се , когато мама била студентка.Тя и дружката и хапвали сладолед ,когато баща ми и негов приятел се присламчили на тяхната маса.Баща ми си поръчал същата мелба.Когато сервитьорката взела поръчката той се обърнал към мама и казал "Докато ми го донесат ще ям от твоя", и започнал да и яде сладоледа.Запознали се и си уговорили среща на следващият ден , където тати занесъл някаква огромна "държавна" саксия с папрат. Аз и моя се запознахме на работа.Трябваше да ми предаде писмо от негов войник , с който аз поддържах някаква така да се каже връзка.Та дойде мъжо при мен на бара и ми вика "Исках да видя заради що за момиче Тедо изрисува с толкова старание всеки пощенски плик?!?!(малкото гадже беше tattoo artist)".И така ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Bili sa stydenti v edin yniversitet (ba6ta mi to4no zavar6val, a maikami to4no vleznala) i posle stanalo kakvoto stanalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ми моите и двамата са работили в каменица. Баща ми е бил зам. шеф, а майка ми технолог(не съм много сигурен). Когато майка ми е била нощна смяна са цъкали белот с колегите тайно от баща ми щото е бил "шефа" все пак. Та една вечер баща ми ги е "хванал"...и е почнал да цъка с тях. Майка ми се е изкефила че не е някъв задръстен като повечето висшестоящи по това време. След няколко седмици вече са излизали и така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Мойте са се запознали в моргата.Баща ми бил на практика,майка ми ходила при някъв познат и така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Maika mi sluchaino otishla v niakav pankarski klub s dve neini priqtelki.. obache ne im e haresalo i na izhoda bashta mi ia blysnal bez da iska.. Bil leko piinal i trugnal neshto da ia zaribiava, ama tia izcheznala.. Sled towa se widiali oshte niakolko pyti sluchaino, i nakraia se sluchilo taka, che v niakav klub bili na edna masa ot obshti poznati, i taka weche 17 godini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Студенти и двамата в МЕИ София. В общежитията, по думите на майка ми, когато някой донесе манджи от мама и тати храната се изяжда от всички. Та дядо ми (бащата на майка ми) донесъл доста храна и един от дошлите на общата софра бил баща ми. Майка ми ми казва, че баща ми я спечелил с две неща - Плодвид (от първи поглед се е влюбила в града, от Враца е майка ми... родена в Димитровград, бла) и ягодовото сладко на баба ми (майката на баща ми, лека й пръст). От там се зарибили и така. В един момент при грешка в сметките (казвала ми е дата и часове на производство майка ми) се появява на бял свят моя милост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ми моите и двамата са работили в каменица. Баща ми е бил зам. шеф, а майка ми технолог(не съм много сигурен). Когато майка ми е била нощна смяна са цъкали белот с колегите тайно от баща ми щото е бил "шефа" все пак. Та една вечер баща ми ги е "хванал"...и е почнал да цъка с тях. Майка ми се е изкефила че не е някъв задръстен като повечето висшестоящи по това време. След няколко седмици вече са излизали и така... <{POST_SNAPBACK}> И аз се чудя после що бирата има вкус на "цакано" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Хах, тая темичка ми хареса! Моите родители са били съученици в гимназията. Знам само, че баща ми си набелязъл мамето още от първия учебен ден И така до днес! Все пак мисля, че е рядкост такава гимназиална любов да прерасне в един дълготраен брак, което може само да радва мен и брат ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.