Jump to content
BulForum.com

Как са се запознали родителите ви?

Recommended Posts

Винаги ми е било много интересно да слушам историята за запознанството на моите родители, както и на други двойки с деца и много години брак зад гърба си. Толкова е романтично да слушаш как всичко е станало съвсем случайно и плод на тази случайност си самия ти. Да научаваш малките пикантни или дори досадни подробности, да виждаш как съдбата понякога си е играла с живота на хората и в един момент те се оказват безкрайно влюбени един в друг и решени да са заедно цял живот и да създадат поколение. Ето я и моята история накратко:

Майка ми е била медицинска сестра в Хасково, а баща ми - пациент с подут апендикс. Били почти на една и съща възраст и всички задявали майка ми, че много си подхождат, но тя естествено не обръщала внимание на подмятанията. Един ден нямало кой да подстриже баща ми и тя като най-способна решила да го направи. Когато хванала ножиците и го попитала как иска да бъде подстриган той отговорил:"Така, че само ти да ме харесваш". Тогава на майка ми и прещракало, че той май наистина я харесва и се почнала цялата история...той студент в София, тя в Хасково...писма (веднъж ги четох, страшна работа, ей:)), после се сгодили (от първата им нощ заедно се пръкнал брат ми), оженили се малко по-късно, 8 години след това се постарали и аз да ги сполетя и ...това е.

Искам сега да чуя и вашите истории :love

Ами моите маика и баща са се запознали в влака.Тя била студентка в Свищов,а тои воиник в Пловдив.Баща ми е от Лом и като се прибирал от отпуск,а маиками в къщи от Свищов,се озовали в едно купе...и така!А наи куриозното е че аз в краина сметка станах локомотивен машинист!!! :punk

Ами,моите работели на едно и също място...и около година преди това пътували заедно към работа,но никой не заговарял другия.По едно време изпратили майка ми в отдела на баща ми,започнали да се изчакват след работа.Скоро след това родителите на майка ми заминали на екскурзия в чужбина и баща ми за известно време поживял при нея... и после са се оженили:)И до днес са си щастливи заедно :D

Запознали се , когато мама била студентка.Тя и дружката и хапвали сладолед ,когато баща ми и негов приятел се присламчили на тяхната маса.Баща ми си поръчал същата мелба.Когато сервитьорката взела поръчката той се обърнал към мама и казал "Докато ми го донесат ще ям от твоя", и започнал да и яде сладоледа.Запознали се и си уговорили среща на следващият ден , където тати занесъл някаква огромна "държавна" саксия с папрат.

Аз и моя се запознахме на работа.Трябваше да ми предаде писмо от негов войник , с който аз поддържах някаква така да се каже връзка.Та дойде мъжо при мен на бара и ми вика "Исках да видя заради що за момиче Тедо изрисува с толкова старание всеки пощенски плик?!?!(малкото гадже беше tattoo artist)".И така ...

Ми моите и двамата са работили в каменица. Баща ми е бил зам. шеф, а майка ми технолог(не съм много сигурен). Когато майка ми е била нощна смяна са цъкали белот с колегите тайно от баща ми щото е бил "шефа" все пак. Та една вечер баща ми ги е "хванал"...и е почнал да цъка с тях. Майка ми се е изкефила че не е някъв задръстен като повечето висшестоящи по това време. След няколко седмици вече са излизали и така... :D

Мойте са се запознали в моргата.Баща ми бил на практика,майка ми ходила при някъв познат и така....

Maika mi sluchaino otishla v niakav pankarski klub s dve neini priqtelki.. obache ne im e haresalo i na izhoda bashta mi ia blysnal bez da iska..

Bil leko piinal i trugnal neshto da ia zaribiava, ama tia izcheznala..

Sled towa se widiali oshte niakolko pyti sluchaino, i nakraia se sluchilo taka, che v niakav klub bili na edna masa ot obshti poznati, i taka weche 17 godini :D

Студенти и двамата в МЕИ София. В общежитията, по думите на майка ми, когато някой донесе манджи от мама и тати храната се изяжда от всички. Та дядо ми (бащата на майка ми) донесъл доста храна и един от дошлите на общата софра бил баща ми. Майка ми ми казва, че баща ми я спечелил с две неща - Плодвид (от първи поглед се е влюбила в града, от Враца е майка ми... родена в Димитровград, бла) и ягодовото сладко на баба ми (майката на баща ми, лека й пръст). От там се зарибили и така. В един момент при грешка в сметките (казвала ми е дата и часове на производство майка ми) се появява на бял свят моя милост.

Ми моите и двамата са работили в каменица. Баща ми е бил зам. шеф, а майка ми технолог(не съм много сигурен). Когато майка ми е била нощна смяна са цъкали белот с колегите тайно от баща ми щото е бил "шефа" все пак. Та една вечер баща ми ги е "хванал"...и е почнал да цъка с тях. Майка ми се е изкефила че не е някъв задръстен като повечето висшестоящи по това време. След няколко седмици вече са излизали и така... :D

И аз се чудя после що бирата има вкус на "цакано" B)

Хах, тая темичка ми хареса! Моите родители са били съученици в гимназията. Знам само, че баща ми си набелязъл мамето още от първия учебен ден :tongue И така до днес! Все пак мисля, че е рядкост такава гимназиална любов да прерасне в един дълготраен брак, което може само да радва мен и брат ми :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...