Jump to content
BulForum.com

За всички дами!

Guest Phoenix

Recommended Posts

Guest Phoenix

Така...може малко нахално от моя страна да бъде и с риск да ми заключите темата я пускам..

Та..мили дами, с удоволствие искам да ви покана в новооткритият ми бутик за дамска мода (той е мой и на сестра ми де :rolleyes: ), който се намира в Капана, срещу също така новооткритото заведение "Makalali" :) В бутика можете да намерите прекрасни блузи с марките Sisley, BSB, Thesis, дънки (оригинални!!!) на Cerutti, Armani, Moschino - и всичкото това на изключително приемливи цени (блуза Sisley - 28 лв.). Цветовата гама и различието в моделите ще ви заплени, сигурен съм :)

Бутикът се развива все още, липсва му рекламата (която я чакам от 2 седмици :angry: ) и може да не го видите веднага...пада се стена до стена с кафенето "Jeeves", временно съм кордисал майка ми да продава :D докато си намеря продавачка :)

Всички дрехи са маркови и внос от Гърция, тъй като е бутик имате гаранция, че всяка блуза е уникат, много малко са тези, които се повтарят (най-много да са по два модела - М и S) и възможността да срещнете друга жена със същата блуза е сведена на 0,00001% :woot :D

Guest Phoenix

Е айде...може да свалим 2-3 кинта :tongue Все пак 28 лева за блуза Sisley е доста приемлива цена според мен, имай предвит, че в София подобни блузи под 60 лева на падат, а ония се трепат за тях ;) :D Абе елате и вижте, пък може и да поразправите насам-натам :D :rolleyes:

Майтапа на страна, дрехите са наистина много хубави (сега не говора с цел продажба), няма ги абсолютно никъде другаде, много стилни и красиви са (за разлика от всичките турски и китайски боклуци, които са заляли Главната). ;)

ууууу...долу магазините за дрехи!!! :) ще правя реклама, пичове! тъй като магазинът е точно до jeeves - (любимото ми заведение) имам доста сериозно проблеми когато излизам навън с млади госпожици. преди да се влезе в заведението и когато вече излезем се влиза в магазина - гледа се, пробва се, купува се. а когато вечерно време е затворен си седим залепени за витрината :) направо магнит за жените :)

освен това и на мен ми допадат дрешките вътре :) бих си купил. така че ако искате да зарадвате някого, това е местенцето :)

хайде бай и кафе с сок от праскова за рекламата :P

Guest Phoenix
ууууу...долу магазините за дрехи!!! :) ще правя реклама, пичове! тъй като магазинът е точно до jeeves - (любимото ми заведение) имам доста сериозно проблеми когато излизам навън с млади госпожици. преди да се влезе в заведението и когато вече излезем се влиза в магазина - гледа се, пробва се, купува се. а когато вечерно време е затворен си седим залепени за витрината :) направо магнит за жените :)

освен това и на мен ми допадат дрешките вътре :) бих си купил. така че ако искате да зарадвате някого, това е местенцето :)

хайде бай и кафе с сок от праскова за рекламата :P

Нямаш проблеми :D :) Мерси... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...