Guest Phoenix Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Така...може малко нахално от моя страна да бъде и с риск да ми заключите темата я пускам.. Та..мили дами, с удоволствие искам да ви покана в новооткритият ми бутик за дамска мода (той е мой и на сестра ми де ), който се намира в Капана, срещу също така новооткритото заведение "Makalali" В бутика можете да намерите прекрасни блузи с марките Sisley, BSB, Thesis, дънки (оригинални!!!) на Cerutti, Armani, Moschino - и всичкото това на изключително приемливи цени (блуза Sisley - 28 лв.). Цветовата гама и различието в моделите ще ви заплени, сигурен съм Бутикът се развива все още, липсва му рекламата (която я чакам от 2 седмици ) и може да не го видите веднага...пада се стена до стена с кафенето "Jeeves", временно съм кордисал майка ми да продава докато си намеря продавачка Всички дрехи са маркови и внос от Гърция, тъй като е бутик имате гаранция, че всяка блуза е уникат, много малко са тези, които се повтарят (най-много да са по два модела - М и S) и възможността да срещнете друга жена със същата блуза е сведена на 0,00001% Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Е ако има намаление за съфорумци може да доведа гаджето А, и честито за бутика, дано много да ви върви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Е айде...може да свалим 2-3 кинта Все пак 28 лева за блуза Sisley е доста приемлива цена според мен, имай предвит, че в София подобни блузи под 60 лева на падат, а ония се трепат за тях Абе елате и вижте, пък може и да поразправите насам-натам Майтапа на страна, дрехите са наистина много хубави (сега не говора с цел продажба), няма ги абсолютно никъде другаде, много стилни и красиви са (за разлика от всичките турски и китайски боклуци, които са заляли Главната). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Айде бе хора, няма ли да идвате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Айде бе хора, няма ли да идвате... Хубаво де...сега ще пратя жена ми да поразгледа, че безтуй ми е близо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ууууу...долу магазините за дрехи!!! ще правя реклама, пичове! тъй като магазинът е точно до jeeves - (любимото ми заведение) имам доста сериозно проблеми когато излизам навън с млади госпожици. преди да се влезе в заведението и когато вече излезем се влиза в магазина - гледа се, пробва се, купува се. а когато вечерно време е затворен си седим залепени за витрината направо магнит за жените освен това и на мен ми допадат дрешките вътре бих си купил. така че ако искате да зарадвате някого, това е местенцето хайде бай и кафе с сок от праскова за рекламата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Phoenix Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 ууууу...долу магазините за дрехи!!! ще правя реклама, пичове! тъй като магазинът е точно до jeeves - (любимото ми заведение) имам доста сериозно проблеми когато излизам навън с млади госпожици. преди да се влезе в заведението и когато вече излезем се влиза в магазина - гледа се, пробва се, купува се. а когато вечерно време е затворен си седим залепени за витрината направо магнит за жените освен това и на мен ми допадат дрешките вътре бих си купил. така че ако искате да зарадвате някого, това е местенцето хайде бай и кафе с сок от праскова за рекламата <{POST_SNAPBACK}> Нямаш проблеми Мерси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.