wabobowa Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 perfektno telefon4e!!! Mnogo zapazen na edna godina!!!!!! e tuka moi da go vidite: http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=221 cena: 230lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 perfektno telefon4e!!! Mnogo zapazen na edna godina!!!!!! e tuka moi da go vidite: http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=221cena: 230lv. <{POST_SNAPBACK}> Виж малко ТуК Малко висока ценичка искаш като се има в предвид че не е много добро телефонче пък и е на 1 годинка маика има същия и да ти кажа никога не бих дал толкова колкото му искаш иначе ако смъкнеш бих го зел заради камерата единствено тя е наи изпипаното нещо в тоя тел. Пък и явно не съм единствения на тва мнение виж във линка които дадох наи долу има мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
wabobowa Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 pi4 nai mnogo 10-20 lv moga da svalq ima4e sori!!!! Da znae6 4e e super zapazen ni6to 4e e na 1 godina raboti perfektno i oniq mneniq deto gi pi6at onezi sa palni gluposti izob6to ne se isklu4va telefona i raboti perfektno!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Виж малко ТуК Малко висока ценичка искаш като се има в предвид че не е много добро телефонче пък и е на 1 годинка маика има същия и да ти кажа никога не бих дал толкова колкото му искаш иначе ако смъкнеш бих го зел заради камерата единствено тя е наи изпипаното нещо в тоя тел. Пък и явно не съм единствения на тва мнение виж във линка които дадох наи долу има мнения <{POST_SNAPBACK}> Toi sam re6ava kakva da e cenata.Vse pak telefona si e negov a i e naistina hubavo telefon4e. wabobowa nameri me v 4ata nick-a mi e Ceco`85 da ti pokaja nqkoi raboti koito moje6 da pravi6 s tozi tel. i mnogo 6te se zarebi6 i moje bi 6te se otkaje6 da go prodava6.pogledni i link-a ot podpisa mi...all for samsung Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.