Jump to content
BulForum.com

Prodavam Samsung X600

Recommended Posts

perfektno telefon4e!!! Mnogo zapazen na edna godina!!!!!! e tuka moi da go vidite: http://mtel.bg/info/gsm_adv/phone_det.php?gsm_id=221

cena:  230lv.    :punk

:angry: Виж малко ТуК

Малко висока ценичка искаш като се има в предвид че не е много добро телефонче пък и е на 1 годинка маика има същия и да ти кажа никога не бих дал толкова колкото му искаш иначе ако смъкнеш бих го зел заради камерата единствено тя е наи изпипаното нещо в тоя тел. Пък и явно не съм единствения на тва мнение виж във линка които дадох наи долу има мнения ;)

pi4 nai mnogo 10-20 lv moga da svalq ima4e sori!!!! Da znae6 4e e super zapazen ni6to 4e e na 1 godina raboti perfektno i oniq mneniq deto gi pi6at onezi sa palni gluposti izob6to ne se isklu4va telefona i raboti perfektno!!!! :punk

:angry: Виж малко ТуК 

Малко висока ценичка искаш като се има в предвид че не е много добро телефонче пък и е на 1 годинка маика има същия и да ти кажа никога не бих дал толкова колкото му искаш иначе ако смъкнеш бих го зел заради камерата единствено тя е наи изпипаното нещо в тоя тел.  Пък и явно не съм единствения на тва мнение виж във линка които дадох наи долу има мнения ;)

Toi sam re6ava kakva da e cenata.Vse pak telefona si e negov a i e naistina hubavo telefon4e.

wabobowa nameri me v 4ata nick-a mi e Ceco`85 da ti pokaja nqkoi raboti koito moje6 da pravi6 s tozi tel. i mnogo 6te se zarebi6 i moje bi 6te se otkaje6 da go prodava6.pogledni i link-a ot podpisa mi...all for samsung :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...