emirates stadion Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 АНГЛИЯ най-красивия футбол играят <{POST_SNAPBACK}> Най какъв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Франция,кефи ме начинът им на игра,като изключим,че всички са "чистокръвни" французи.. с мургав цвят на кожата :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Франция,кефи ме начинът им на игра,като изключим,че всички са "чистокръвни" французи.. с мургав цвят на кожата :Р <{POST_SNAPBACK}> Там е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 аржентина ... 1 - заради марадона навремето 2 - имам някакви роднини там (несъществена причина, но все пак) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Освен Испания много ми харесва националният отбор на Мексико,. Много симпатичен отбор. И без някакви огромни звезди успяват доста добри отбори да победят. (Пример е Бразилия, бяха на "косъм" да спечелят и мачът си с Аржентина) Хаха Спас <{POST_SNAPBACK}> Хаха. Много е смешен спамът, нали !?! Спри вече с това !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Друг - Русия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Sweden <{POST_SNAPBACK}> Хаха Спас Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 На мен любим отбор ми е Англия но ми харесват и Холандия..има мноо яки футболисти.Но фаворита ми за Германия 2006 ми е Бразилия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Glasuvah za Holandiq,no i Anglia me kefqt mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.