Flameseeker Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Холания Пичовете от край време си ме кефят, ама нещо им куца отборната игра. Супер добре са всички като играчи, ама като отбор все се дънят. Ама иначе мисля, че шампиони ще станат Германиците. Просто няма как съдиите да не ги бутнат Те в Корея ги бутаха та като са домакини ли няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Аз обичам да права забележки, но този път няма как да не кажа че това са два различни въпроса. Аз може да симпатизирам на Люксбембург примерно (въпреки че не знам кога и къде ще мине групите), а отбора ми за фаворит примерно да е Бразилия. Все пак този отбор е последователен и рядко непредсказуем не е пропуснал участие на световни финали по футбол(ако го направи това ще бъде според много голяма сензация. Само не знам дали ще съм жив тогава де ) Кой е вашият фаворит за Germani2006? На кой национален отбор симпатизирате? Бих добавил и Кои са аутсайдерите за Germani2006? (т.е. тези които предополагате, че ще ги има но няма да се представят добре там като изключим българския отбор защото(не искам да го обиждам) той по подразбиране е аутсайдер) Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Аз обичам да права забележки, но този път няма как да не кажа че това са два различни въпроса. Аз може да симпатизирам на Люксбембург примерно (въпреки че не знам кога и къде ще мине групите), а отбора ми за фаворит примерно да е Бразилия. Все пак този отбор е последователен и рядко непредсказуем не е пропуснал участие на световни финали по футбол(ако го направи това ще бъде според много голяма сензация. Само не знам дали ще съм жив тогава де )Кой е вашият фаворит за Germani2006? На кой национален отбор симпатизирате? Бих добавил и Кои са аутсайдерите за Germani2006? (т.е. тези които предополагате, че ще ги има но няма да се представят добре там като изключим българския отбор защото(не искам да го обиждам) той по подразбиране е аутсайдер) <{POST_SNAPBACK}> Moje za liubimiq si otbor da glasuva6 ,a za svoq favorit da spomene6 po-nadolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Slim Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Sled Bulgaria na syrceto mi mnogo tejko se e zakotvil otbora na England...i Holland haresvam...no England prosto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Англия Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Англия естествено!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolioeng Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Англия ,не са ми фаворит за Световното в Германия ,но ми харесват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivoanna Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Za Italy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Za Italy <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Отбора на който симпатизирам твърдо е България естествеоно , но другия определено е Англия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 От много време насам съм си "лале" Не мога да го обясня, много по-логично би било да съм от Англия, ама на, не ме вълнуват копелетата. Ниската земя притежава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Гласувах за Англия, макар че обикновенно те се провалят на големите първенства. В момента обаче отборът им е доста силен Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Е как за кой ако трябва да гласувам за някой друг отбор вместо българския, това задължително е Бразилия Това е истината! Единствено в тази школа е съхранена романтиката във футбола! просто изтръпвам като ги гледам тея момчета! много им се радвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Аз съм за Испания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 England Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Are be nqkoi nqma li da kaje 6vecia :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 А ве сега няма да се базикаме ако БЪЛГАРИЯ я няма в класациите е ясен победителя ! САМО АВСТРИЯ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 То е ясно, че ние няма да ходим. А пък и да идем случайно с ная игра, която показваме много няма да останем. Дано поне Бразилия победи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 France sa super gole i gi presledva super karak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Може Германия да стане шампион знае ли се все пак те са домакини макар че могат и да паднат техния отбор не е много силен но не е и много слаб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Първи - Бразилия Втори - България Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Are be nqkoi nqma li da kaje 6vecia :> <{POST_SNAPBACK}> хаха няма много фенове на швецияте по скоро биха спечелили анкетата КОЙ ОТБОР МРАЗИТЕ НАЙ МНОГО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Холания Пичовете от край време си ме кефят, ама нещо им куца отборната игра. Супер добре са всички като играчи, ама като отбор все се дънят. Ама иначе мисля, че шампиони ще станат Германиците. Просто няма как съдиите да не ги бутнат Те в Корея ги бутаха та като са домакини ли няма. <{POST_SNAPBACK}> ахаха и къде подпряха германия в корея ве човече? в мача с камерун като има дадоха милиони картони ли ? нещо си гледал друго световно ти май аз гласувах за германия за тях съм от 96 и са ми любимия отбор след Бг естествено фенс ъм на немския футбол като цяло мисля че до 2006 ще изградят добър отбор и трябва да спечелят за да се доближат до бразилците та да има интрига 1 вид относно другите отбори : Англия - нищо не могат да направят какъвто и отбор да имат никога не са направили нищо като изключим 1 Световна титла и то защото първенството е в Англия а и гола на финала срещу Германия никъв го няма а за Евро 1996 пак като домакини нищо не на правиха макар отбора да не беше слаб такаче не очаквам нищо особено от тях Испания - добър отбор но никога нищо не правят те са по-зле от Англия даже те пък супер индивидуалностни но все нещо им пречи като например "съдията" на световното 2002 или просто играта незнайно не върви Бразилия - няма какво да кажа колкото и да не ме кефят наистина са с най-добрите играчи Аржентина - предпочитам ги пред Бразилия харесва ми отборът им Портогалия - не мисля че ще направят нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Мен Холандия ме радват , супер добри са , но все не взимат титлата няма нищо ! Аз им се радвам и така ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.