Jump to content
BulForum.com

Old Games

xb00t

Recommended Posts

10х

намерих там нещо дет го търся от 5-6 години и е най-великата ходова стратегия която съм играл качвам го :D

p.s. феновете на този тип иггри тряба да го пробват. (не очаквайте нищо от графиката)

q mi prepora4aite az mnogo si tarsq se gledam ima edni stari idri4ki sas kosmi4eski korab4eta deto samo strelqt nqkakvi gadinki i drugi i taka varvqt samo nagore i do posledniq bos(kakto kazva 9 godishniq mi brat ;) )kadeto stava pukalka ama ni zapomnix nito edno ime pak az tam neshtro ne se opravqm :blink: :wacko: :(

a be stefche, kuf ti e problema... ako iskash da se razbera AAAAAAA?!?!?

PROBLEM li vide, ti nabiema Foruma u duparata... obadi se oshte vednuj taka selskata v nqkoi MOI post i shte pusna za WARN

Ot oldgames.bgbest.net cialata papka Adventures sam ia kachil na Warez.Ru. Plus oshte drugi popalnenia mojete da ia namerite tuk

Taka che ednata sekcia veche mojete da ia preskochite.

Nadiavam se 4e ne si propuskal ni6to 6toto primerno maniac mansion 2 ia be6e propusnal :) A i vij ia i promeni imeto na Day Of The Tentacle 6toto taka mai se pi6e a ne The Day Of Tentacle Az ne6o sam se obarkal i sam ia ka4il s gre6no ime :P I o6te ne6to ako se nelaja na oldgames....... ima i edna mnogo po goliama versia na Maniac Mansion 2 ta ako ima6 po barz net moje da ia svali6 ili pak niakoi drug (be6e ne6to ot roda "full cd").Ina4e ideiata e dobra - da ka4vame oldgames :) :sayjin

Sega shte ia pogledna dali ima druga versia. Inache sia za edno "the" li si? Shte go smenia de nishto ne mi kostva ama e malko drebnavo. Shte vidia ako sam propusnal neshto shte se popravia. Inache imam razni propuski i postepenno shte gi opraviam. Sega svaliam razni igrichki oshte deto gi niama v Quests ama do dva-tri dni shte gi opravia sichkite.

Glei sia tva CD Version e 145 MB a az niamam daje i tolkova na HDD-a. Ako se osvobodiat shte go svalia ama koga shte se osvobodiat e boja rabota. Inache sega se seshtam che sam go probval i si e edno kam edno s drugata versia ama moje da ne sam dogledal az pyk neshto shtoto ot 8 do 145 MB goliama razlikata... Osven tva tia deto sam gi kachval sam gi iztochval otdavna ot oldgames.bgbest.net a te veche sa nakachili i oshte novi taka che shte ima kakvo da se dopalva.

Ami dobre de neka si kachvat... Svalih razni dopalnitelni raboti i shte gi kacha taia nosht. Po-kasno shte gi preimenuvam kakto triabva. Sega ne mi se zanimava a shte barzam da gi kacha da gi ima. Rename-a e lesen.

• 9 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...