Lucky Luciano Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Продавам си видеокартичката Търгът е до понеделник 28.03.Нямал съм никакви проблеми с нея.Причината поради която я продавам е, че ще си купувам нова по-мощна Началната цена е 80лв., а блиц цената е 90лв.Каратата е в гаранция до края на ноември 2005г. към СмартСистемс.Клоква се без проблеми до 430/500 само с радиатор.С едно вентилаторче и рамсинкове мисля, че ще стигне и повечко TVOut-а е перфектен!Ами това е.Вие сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 малко реклама (не платена) картата е перфектна моята беше с рам синкове и вентилатор и 460/260 ги правеше без проблеми вадеше към 45003ДМаркс и за тези пари наистина си струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ако успея да си продам мойта,Гигабайт Редион 9200 ще е взема тази, само че мойта за колко горе долу мога да е продам? И мойта е с гаранция някъде до ноември, не е клоквана? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Съжалявам за ОФФ-а. Но да помогна и аз малко. diabolik,аз ще купя твоята и работата става. Пиши ми на ЛС. Координати имам в подписа. П.С.Днес сигурно съм в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Ot men 80lv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 24, 2005 Author Share Posted March 24, 2005 Такааам...Аз утре заминавам и има вероятност (макар и малка) да се върна чак в понеделник вечерта, което значи, че търгът ще продължи до вторник.До тук има едно сериозно предложение на Devil in pld.Diabolik ако има още интерес ще го помоля да постне офертата си, за да не се получават недоразумения Засега толкова от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 PM za barter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 82 лева от мен, при положение, че честотите, на които върви картичката са стабилни, т.е. без артефакти и при як гейм и не е проблем да се ползва така 24/7 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 82 лева от мен, при положение, че честотите, на които върви картичката са стабилни, т.е. без артефакти и при як гейм и не е проблем да се ползва така 24/7 ! <{POST_SNAPBACK}> Естествено, че няма артефакти и е стабилна.Първо ще тестваш картата, а после ще ми я платиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Kartata e s 128MB/128 bit, nali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 i az sam malko zainteresovan...Ima6 PM ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 Естествено, че няма артефакти и е стабилна.Първо ще тестваш картата, а после ще ми я платиш <{POST_SNAPBACK}> На мен ми стига и честна дума. Все пак, не сме случайни хора на Руския пазар. Обичам да имам доверие на отсрещната страна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted March 28, 2005 Share Posted March 28, 2005 za da ne se sardete na 4oveka re6ih da postna, 4e kartata q vzimam az (za 90lv) ... ve4e e ugovoreno! mojete da sprete da pi6ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 28, 2005 Author Share Posted March 28, 2005 Засега картата е за JiMbo - 90лв.Ако случайно той се откаже ще пиша тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 Ok pishi az davam pove4e 95. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 29, 2005 Author Share Posted March 29, 2005 Картата е продадена на @JiMbo, моля модераторите да затворят темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.