glog Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 За четвърта поредна година, практикуващите бойни изкуства в Пловдив ще се обединят срещу два от наболелите проблеми на нашето общество – наркотиците и насилието. Инициативата протича под формата на демонстрация на водещите лицензирани клубове в града, развиващи бойните изкуства: Муай Тай и Кикбокс, Айкидо, Винг Чун, Кендо, Шотокан карате, Спортно Ушу, Прабългарска Бойна Система и др. В продължение на 90 минути, участниците ще покажат особеностите на стила, който практикуват. На сцената ще излязат и медалисти от републикански и международни състезания от всички възрастови групи. Ще бъдат представени различни аспекти на бойните изкуства – форма, статична техника, сценичен бой, техника с оръжие, чупене и други детайли от подготовката при учебно-тренировъчния процес :ph34r: . Синдикален дом на културата. 24 Март (чт) 19:00 Вход: до 10 години-безплатен ученици-1лв. възрастни-3лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Такава обява се публикува поне седмица по-рано, а не от днес за утре. Имах желание да отида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Тия са супер смешнци.Миналата година(или по миналата)бях и какво да видя:някъв си там разправя,че щял да смачка Стивън Сегал...дрън дрън та пляс.Отидох да гледам Киокушина ама нямаше такива представители.По едно време сенсей Попов,Трампата и сие дойдоха,посмяха се и си тръгнаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 az treniram okinawa shorin ryu kakto pove4eto znaqt i sigurno me pluqt za tova no ne mi puka i ako iskate otidete za da se smeete ot sarce az ve4e sam u4astval i mnogo se smqh togava Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 i az moje da otida , ama vqrno 4e trqqshe da go poblikuvash maalko po rani4ko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Очаквайте повече снимки от събитието на сайта на организаторите - http://kickboxing-plovdiv.hit.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted March 25, 2005 Author Share Posted March 25, 2005 KENDOTO E SUPER YAKO!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Ето още една. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted March 26, 2005 Author Share Posted March 26, 2005 Ето още една. <{POST_SNAPBACK}> Mersi :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.