Sleepyman Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 mi sq sam se zaribil da si zimam roleri i iskam da vida purvo po saitovete za kvo stava dyma ama ne znam saitove are ako moe mi pomognete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Ми ходи питай в спортния форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 TUK!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 mi sq sam se zaribil da si zimam roleri i iskam da vida purvo po saitovete za kvo stava dyma ama ne znam saitove are ako moe mi pomognete <{POST_SNAPBACK}> От години се каня да карам ролери. Вчера пробвах с ролерите на един познат. Не паднах нито един път, но беше ебаси и ужаса! Понеже краката са ми женски - тънки , и имах голям луфт отгоре (сложих и терлици - не помогна особено) - въобще не си чувствах краката стабилни - абе лудница. та още искам да карам - но нямам кинти да си купя (затова и взех чужди - които мога да ги ползвам дълго време), а пък и знам ли може краката да са ми дефектни и да не стаам за тва Дали луфта е нормално да го има ? знам ли - но гледам някви си лапенца как карат а аз кво ? баси и помията Едит: хахха - ще споделя нещо. Винаги съм мечтал да карам ролерчета и да слушам музика. и така с часове! - Много кеф ще ми е! Но при условие че минах един километър и бях скапан, хахаха - знам ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 пич сложил съм ти снимки в темата за кънките Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted May 5, 2005 Share Posted May 5, 2005 Ква е разликата между ролери и блейдове (или както е правилното) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Ква е разликата между ролери и блейдове (или както е правилното) ? <{POST_SNAPBACK}> Нема разлика! Гъзарите казват Блейдове, а ти Ролери Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Нема разлика! Гъзарите казват Блейдове, а ти Ролери <{POST_SNAPBACK}> Има разлика от земята до небето! Ролерите са за каране просто ей така за густо.Те нямат много от нещата на блейдовете- (не съм много запознат но...)грайнд ролки, шини и такива работи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rummy2002 Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 ами имам десетина чифта за махане ROCHES i ROLLERBLADE ако те интересуват 0887 297 566 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Нема разлика! Гъзарите казват Блейдове, а ти Ролери За незапознатите - ролерите са тези с 2 по 2 колела, защоро са ролкови. Т.нар. блейдове са си кънки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivancho93 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Искам да кажа че ролерите са голяма зарибявка.Карам от 4 години и хич не ми oмръзва !!!Имам в момента силиконови и толкова се кефя.Искам също да призная ,тва лято не съм карал.По-точно от края на 2004.Ако ви трябват ролери търсете ж магазините na TCM.Благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Абе и аз обичам да карам, обаче ме мързи да карам сам. Ако има навити, можем да си направим една "ролер-среща" на гребната и да покараме заедно. Все още времето е идеално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.