Deathzone Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Някой да знае къде продават дата кабели за К700и и горе долу на каква цена? <{POST_SNAPBACK}> Вместо да си купуваш кабел си купи блутуут за 15 лева отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Мисля , 4е телефона който ще избие рибата е Sony Ericsson K750i , до седмица - две трябва да дойде в БГ да се продава. Прегледах няколко ревюта и нямам какво да кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Iv_laz ако интираса ти е сериозен, мога да те вредя, но си мисля, че Deathzone е абсолютно прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Iv_laz ако интираса ти е сериозен, мога да те вредя, но си мисля, че Deathzone е абсолютно прав. <{POST_SNAPBACK}> Да, но дали, ще мога да ъпдейтвам софтуера през bluetooth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted March 27, 2005 Author Share Posted March 27, 2005 Е, за това и обикновен дейта не ти върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Аз бих препоръчал IrDA, който първо е по-евтин (около 25 лева), второ ще е съвместим с повече телефони. Тоест, ако си смениш телефона, по-голяма вероятност има да е снабден с IrDA, отколкото с Bluetooth. Скоростта на обмен на данни в този случай не е голяма, но това не е особен проблем. Лично аз вчера купих това и съм много доволен. Да, но дали, ще мога да ъпдейтвам софтуера през bluetooth? <{POST_SNAPBACK}> Колкото до това, сигурно имаш предвид флаш на фърмуера? @NaskoBG е абсолютно прав, Data-кабел не става, пък и не е за препоръчване да пробваш флаш за сефте със скъп телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Първо не пробвам флаш за сефте и второ с точно с data cable става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 //Offtopic: Щом казваш, че си пробвал, О.К., няма да споря, аз съм чел а не съм пробвал. Но ако продължаваме разговора, да го направим в кю-то, да не спамим темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sad3 Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 така, и аз да дам едно мнение преди да си легна .... двата телефона, които си посочил изобщо не могат да се сравняват. k700 е много, ама много по-добър телефон от cx70. един познат има подобен(cx70) и много често му качвам разни работи на него. аз съм с k500 и не че е мой, ама и той е по-добър от въпросния siemens. и дисплеът е по-ярък, и звука е по-добър (дори той го призна). малко му е неудобна калвиатурата, но се свиква. взимай ериксона ... <{POST_SNAPBACK}> На Sonyericsson адски им куцат джойстиците!!! И аз имам К500 <на който ръчката му се скапа за 2 месеца>,кефи ме как просвирва мп3-ки,горе долу добрите снимки които прави,ама като ти се скапе джойстика?Пробвай да влезеш в главното меню без него :allien Първо не пробвам флаш за сефте и второ с точно с data cable става. <{POST_SNAPBACK}> И как по-точно става това с обикновен DATA кабел Ще ме разбиеш и ако ми кажеш как да вкарам .sis файл през IRda Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 На Sonyericsson адски им куцат джойстиците!!!И аз имам К500 <на който ръчката му се скапа за 2 месеца>,кефи ме как просвирва мп3-ки,горе долу добрите снимки които прави,ама като ти се скапе джойстика?Пробвай да влезеш в главното меню без него :allien .... <{POST_SNAPBACK}> ами според мен си зависи до човека т.е. как се ползва да чукна на дърво аз за сега нямам проблем с него. отгоре на всичкото джойстикът на ериксон е много по интуитивен и лесен за манипулиране от този на siemens ... и ако не се лъжа те са првите, които го въвеждат при мобилните апарати иначе за последното си прав. дано не се случва ха, сега се сетих нещо .... нали ти е бил в гаранция, като се е развалил?! какъв е проблема тогава ... ако ти се скапе джойстика от "употреба" т'ва мисля, че е част от гаранцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 На Sonyericsson адски им куцат джойстиците!!!И аз имам К500 <на който ръчката му се скапа за 2 месеца>,кефи ме как просвирва мп3-ки,горе долу добрите снимки които прави,ама като ти се скапе джойстика?Пробвай да влезеш в главното меню без него :allien И как по-точно става това с обикновен DATA кабел Ще ме разбиеш и ако ми кажеш как да вкарам .sis файл през IRda <{POST_SNAPBACK}> И кой говори за Irda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 a paneli za k700i ima li ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Разликата между К700и и К500и само в BlueTooth-а и паметта ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Разликата между К700и и К500и само в BlueTooth-а и паметта ли е? <{POST_SNAPBACK}> И в радиото, и в малко по-високата резолюция на дисплея, и в лампата за камерата, за която само съм чувал и нещо не я видях като разглеждах к700 (а все пак седя 2 дена в нас ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 И в радиото, и в малко по-високата резолюция на дисплея, и в лампата за камерата, за която само съм чувал и нещо не я видях като разглеждах к700 (а все пак седя 2 дена в нас ). <{POST_SNAPBACK}> Лампата на К700 си я има. А К500 няма ли радио? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Лампата на К700 си я има. А К500 няма ли радио? <{POST_SNAPBACK}> Не! 100% съм сигурен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.