Jump to content
BulForum.com

Izbor na GSM

Koi ot dvata modela bihte izbrali i za6to?  

110 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

А иначе как му е менюто на К700i? Пак ли е бавно и флегматично като на останалите SE или е нещо съвсем различно?

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

K700I е много по-добър от Siemens-a.Аз имам CX65 и не се оплаквам де,но Sony-Ericcson-а е с класи над него.Гледам че сте си говорили за камерата(не съм чел всичко)-на Сименса камерата му има забавяне и затова насича а при Сони-то няма нищо подобно.

Аз бих взел K700I

А иначе как му е менюто на К700i? Пак ли е бавно и флегматично като на останалите SE или е нещо съвсем различно?

Идеално си е. Мен това ме впечатли много още първия път като го видях.

Защо не изчкаш малко?СЕ сега вадят нови телефони на пазара което значи че на старите им модели ще паднат цените!!!

А който смята че Нокиа са най-добрите,мога да ви кажа че Самсунг и СЕ вече ги подминават в доста показатели ;) Нокиа разчитат на стари лаври ... горките за съжаление са :(

Защо не изчкаш малко?СЕ сега вадят нови телефони на пазара което значи че на старите им модели ще паднат цените!!!

А който смята че Нокиа са най-добрите,мога да ви кажа че Самсунг и СЕ вече ги подминават в доста показатели ;) Нокиа разчитат на стари лаври ... горките за съжаление са :(

Абсолютно вярно :excl:

Познат, който е навътре в нещата казва, че от тоя клас /K700i/ до видиотелефоните няма да излезе нищо по-добро.

Зависи какво търсиш в телефона. Според мен една стъпка напред (в правилна посока) е k750i.

Искам да допълня -К700 няма възможност за флаш карта,докато К750 ще има.Ако искате да слушате мп3-ки,не си купувайте К700.Просто няма да имате памет :(

Прави ми също впечатление че К750 и В800 на СЕ ще могат да издържат до 30 часа в режим на слушане на мп3!!!Внушително а?

П.С http://gsmarena.com/sony_ericsson_k750-review-30.php - може би ще ви бъде интересно :)

така, и аз да дам едно мнение преди да си легна :wacko: .... двата телефона, които си посочил изобщо не могат да се сравняват. k700 е много, ама много по-добър телефон от cx70. един познат има подобен(cx70) и много често му качвам разни работи на него. аз съм с k500 и не че е мой, ама и той е по-добър от въпросния siemens. и дисплеът е по-ярък, и звука е по-добър (дори той го призна). малко му е неудобна калвиатурата, но се свиква. взимай ериксона ...

колкото до новите ериксони. да, те ще се водят в същия клас, като k700. цената им обаче в EU ще почва от 380 евро нагоре. тук ще дойдат сигурно 1/2 г след официалната си премиера и с поне 100 евро отгоре. така, че .... а и т'ва за издръжливостта на батерията ще съм любопитен да го видя. леко ме съмнява. на мен player-ът ми отива за 12-13 часа ...

zna4i nqmam nabludeniq nad siemensa no ti go prepora4va doskoro imax SE t630 absoluten bokluk za nqkolko meseca joistika mu otkaza napalno obxvat gube6e dosta lesno i sviri dosta tixo... ti si re6ava6

Някой да знае къде продават дата кабели за К700и и горе долу на каква цена?

около 30 лв са и ги имаше на центъра в един магазин май се казваше Вега.. Намира се след Халите по посока пешеходния мост от лявата страна точно на ъгъла.. Срещу него продават телефони и сателитни приемници...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...