Jump to content
BulForum.com

dvd za kola

Recommended Posts

Prodavam dvd za kola , prenosimo , 4ete dvd , vcd , mp3 i audio discove.

4isto novo e , rabotilo e edin mesec , ima monitor . Ne stava za vgragdane na mqstoto v kolata kadeto se slagat avtokasetofoni . Za poveche podrobnosti pishete si email-a za da vi pratia snimkite . CENA 250 Lv.

ako tova e dvd za kola az trqbva da sam dqdo mraz tova se vodi prenosimo dvd... taka 4e dosta si v gre6ka pi4 moje da si go ru4ne6 v kolata ama opredeleno ne e napraveno za taq cel...a i e tcm vse pak uspex v prodajbata

Ami az sam pisal , 4e e prenosimo.Gledaj po - dobre s o4ite si , zatova si otidi na o4en pregled.Qsno li ti e?Tuk nqma mqsto za komentari i 6efa e kazal pravilata za buy and sell.Tova se otnasq za Zlobil !!

Ako ima gelaeshti neka da mi pishat ....

Имам реален интерес да го купя, пиши ми ЛС къде и кога да го видя и пробвам. Гаранция има ли и подлежи ли на коментар цената?

Razbira se , moge da komentirame cenata... Garanciq niama , no az ti kazvam 4e niama da imash problemi , dage shte ostanesh dovolen . Otnosno tova kade i kak da se vidim , moge li da mi napishesh tel. az shte se svarga s teb.

Prodavam dvd za kola , prenosimo , 4ete dvd , vcd , mp3 i audio discove.

4isto novo e , rabotilo e edin mesec , ima monitor . Ne stava za vgragdane na mqstoto v kolata kadeto se slagat avtokasetofoni . Za poveche podrobnosti pishete si email-a za da vi pratia snimkite .  CENA 250 Lv.

ima6 dva PM ot men,no ne otgovarq6

i az se interesuvam

prati mi nomer za svrazka

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...